Kaynanam ile sokakta kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin ben yurt disindayim burada duzen biraz daha farkli, ben kayinvalideme guvenmiyorum cok temiz degil ve asiri cikolata yediriyor her dedigi yapiliyor asiri simartiliyor cocuk evdede bekliyor aynisini yani bizim duzenimiz bozuluyor

“Ben hafif vurdum önemli değil ama o çikolata yediriyor eyvah

Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Çocuk gelişiminde dayağı (evet yaptığınız o, canı yanmak asıl amaç) boşverip babanne çikolatası/şımartmasına mı kızacağımızı düşündünüz?

Diline sağlık babannenin, haketmişsiniz.

Şimdi onun yanında sıkıysa vurun çocuğa.

Evet bütün sorun dövmeniz.

Babanne size iki kere “hafif” vursa ortalığı yıkmıştınız. Hayır kontrolü kaybedip dövüp pişman olsanız anlayacağım bir de “ne var ki dövmemde kadınlar takıldı bu basit şeye offf” havalarındasınız.
Allah bilir sokakta böyleyse evde durum nasıl.

Bir de konu istediğiniz gibi olmayınca durup durup kadına iftira atmayın buradan.

Zaten çocuğa dokunup kendini tatmin edecek bir sübyancı olsa (ima ettiğiniz bu) oturup babanneye götürmezsiniz, mahkemede görüşürdünüz.

Çocukta özel alan eğitimini verebilirsiniz, evet yaşlılarda sınırı geçiyorlar ancak sıkı disiplinle çözümü var. Yok kendini tatmin ediyor diyorsanız olayın boyutu dediğim gibi mahkeme.

Bakin ben yurt disindayim burada duzen biraz daha farkli, ben kayinvalideme guvenmiyorum cok temiz degil ve asiri cikolata yediriyor her dedigi yapiliyor asiri simartiliyor cocuk evdede bekliyor aynisini yani bizim duzenimiz bozuluyor
Bu konularda haklı olabilirsiniz şahsen ben de istemem aile düzenime çocuk bakımıma müdahale ama vurmak ya da dövmek aynı şey şiddet içeriyor sonuçta.. Kayınvalidenizin yanında böyle yaparak da ona laf vermiş olmuşsunuz. Sen zaten çocuğunu dövüyorsun vesaire gibi bunu sürekli yüzünüze vurabilir. Eşiniz açısından bakıldığında da sizi annesine karşı savunabileceği bir alan bırakmamışsınız…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…