- 20 Ocak 2023
- 227
- 619
- 18
Siz sağlıklı ilişki kurmamissiniz ki kv ile. Çocuğunuz nasıl kursun? Her istediği zaman gitmissiniz her dediğini yapmışsınız. O da sizin çocuğunuzu kendi çocuğu sanmış. Sizin de gücünüz kv, kocaya yetmeyince çocuğa yetmiş.O an kimseyi duymuyordu ki sakinlestirmeme izin vermediler bende kucagindan aldim arabada sakinlestirdim sonra eve gittik ve hersey normaldi ben saglikli iliski kursun istiyorum cevresiylr anneanne babanne tabiki vakit gecirecek
Bu nasıl bir savunma? Kafayı kıran psikoptlar da çocuklarını öldürüyor böyle saçma örnek mi olur?Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
4 yaşında bu bebek ya, bebek bu bebek!camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun
Ee napalim alkış mi tutalım? Kayınbaba diğer torunu dövüyor,bende benim çocuğu dövebilirim mi diyorsunuz ! Çok güzelmiş gibi bir de yazmışsınız. Daha 1 çocukla baş edemiyorsunuz,2'nci çocuğu hiç denemeyin. Yavaş yavaş vurmuşmuşş..Kayinvalidenizle anlaşamıyorsanız,görüşmezsiniz.Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi
Cidden normal değilsiniz.esimi memnun etmek icin sık gorusuyoruz hayirndiyemiyoeum en sonundq patladim esim beni dinlemiyor ki baski uyguluyor biz yeni evliykende rajat birakmadi
Kuran, vakit namazlar...4 yaşındaki çocuğun ne dersi varmış anlayan var mı?
Bariz kıskanmışsınız çocuğunuz kayınvalidenizi seviyor diye ayırmak için de sokakta hem kendinizi çocuğu paralamışsınız.
Eniştemle aynı sebepten tartışmıştık, yeğenime vuracak oldu refleks olarak müdehale ettim ben de kıyamıyor insan napalım ben de bilmiyorum babası o ama içim gitmişti o anMerhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana
Size ne zorluklarla gelen TEK evladınıza HAFİFÇE VURDUNUZ? Hmmm tmm. Tek vefakâr ve cefakar ana sizsiniz ok..Merhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana
Kayınbabanızla sidik yarıştırdığınız konu dayak mı gerçekten? Bu kafa ile nasıl hayatta kalıyorsunuz? Ödül vermeleri lazım size. Bu beyin incelenmeli…Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Olur mu hic? Kendi nefret ediyor ya çocuğunda nefret etmesi lazim.Kriz demeyeceğim, ağlayan çocuğu vurarak sakinleştirmek mümkün değildir. Anne babaların pratik çözümüdür bu. Çocukla empati kuramayacak kadar YETİŞKİN olduklarından. 4 yaşında çocuk ne dersi alıyordu o kadar önemli? 5 dk babaannesi avutsaydı da gönlü olup gitseydi.
Pek bir iyiyiz diye girdi ama konuya. Arada zar zor dünyaya getirilen yavrucak kaynıyor. Uzuvlarını dört ata bağlamışlar, her bir at başka yere...Olur mu hic? Kendi nefret ediyor ya çocuğunda nefret etmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?