Kaynanam ile sokakta kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an kimseyi duymuyordu ki sakinlestirmeme izin vermediler bende kucagindan aldim arabada sakinlestirdim sonra eve gittik ve hersey normaldi ben saglikli iliski kursun istiyorum cevresiylr anneanne babanne tabiki vakit gecirecek
Siz sağlıklı ilişki kurmamissiniz ki kv ile. Çocuğunuz nasıl kursun? Her istediği zaman gitmissiniz her dediğini yapmışsınız. O da sizin çocuğunuzu kendi çocuğu sanmış. Sizin de gücünüz kv, kocaya yetmeyince çocuğa yetmiş.

Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Bu nasıl bir savunma? Kafayı kıran psikoptlar da çocuklarını öldürüyor böyle saçma örnek mi olur?

4 yaşındaki çocuğunuz böyle kriz geçiriyorsa, ikinciyi düşünmeden önce bi kendinizi düzeltin.

Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Ee napalim alkış mi tutalım? Kayınbaba diğer torunu dövüyor,bende benim çocuğu dövebilirim mi diyorsunuz ! Çok güzelmiş gibi bir de yazmışsınız. Daha 1 çocukla baş edemiyorsunuz,2'nci çocuğu hiç denemeyin. Yavaş yavaş vurmuşmuşş..Kayinvalidenizle anlaşamıyorsanız,görüşmezsiniz.

bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi

esimi memnun etmek icin sık gorusuyoruz hayirndiyemiyoeum en sonundq patladim esim beni dinlemiyor ki baski uyguluyor biz yeni evliykende rajat birakmadi
Cidden normal değilsiniz.

Patladığınız da kv değil, bebeğe patlamışsınız.

Aslında çocuğunuzu korumaya çalışarak iyi bir babaanne davranışi göstermiş. Buna kızmayın, kendinize özeleştiri yapın. Görmezden gelseydi, o zaman topluca vicdan sorununuz olurdu. Bazen otokontrolsuz davranıp sevdiklerimize zarar veriyoruz. Böyle anlarda aklı başında davranan birinin olmasi güzel

4 yaşındaki çocuğun ne dersi varmış anlayan var mı?
Bariz kıskanmışsınız çocuğunuz kayınvalidenizi seviyor diye ayırmak için de sokakta hem kendinizi çocuğu paralamışsınız.
Kuran, vakit namazlar...

Eniştemle aynı sebepten tartışmıştık, yeğenime vuracak oldu refleks olarak müdehale ettim ben de kıyamıyor insan napalım ben de bilmiyorum babası o ama içim gitmişti o an meyse o hesap olmuş sanki ama bunun sanki bide öncesi varmış da karşılıklı birbirinize dolmuşsunuz gibi. Kv yi müdahale konusunda uyarsanız acaba, bueda yazdıklarınızı zor bir dönemden geçtiğinizi falan açıkça???

Size ne zorluklarla gelen TEK evladınıza HAFİFÇE VURDUNUZ? Hmmm tmm. Tek vefakâr ve cefakar ana sizsiniz ok..

Kayınbabanızla sidik yarıştırdığınız konu dayak mı gerçekten? Bu kafa ile nasıl hayatta kalıyorsunuz? Ödül vermeleri lazım size. Bu beyin incelenmeli…

4 yaş çocuğu elinizde eğitim adı algında heder ediyorsunuz. İkincinin olmaması büyük şans. O da aynı eziyeti çekecek, hatta kız olursa da sizin ailenin elinde hayatı kayacak.

Vurmanız doğru değil ama babaanne de işgüzar bence. Ortam çok gerdi beni herkes bir ağızdan bağırış çağırış okurken yoruldum. Biraz ayrışın bence ördek ailesi gibi olmuşsunuz.

Olur mu hic? Kendi nefret ediyor ya çocuğunda nefret etmesi lazim.

Bu eşler varya duracağı yeri bir türlü öğrenemiyorlar kaynana ve karısı arasında hep mi anasını tutarlar Allahm tam sinir krizi geçirmelik

Mesajınız da bu kadar rahat yazdığınıza göre bellli ki bu ilk değil.Bunun farkına bile varamadığınız için konunuz bile kayınvalide ile ilgili.4 yaşında bir çocuğa sokak ortasında hafif(!) vurduğunuz için siz kötü bir annesiniz.

Benim annemlerin yanında bağırmak bile. Vursam onlar da beni vurur herhalde. Torun çok kıymetli oluyor, otorite kurmak istemekte haklısınız ama bu iş şiddetle olmaz. Coook hatalısınız bu konuda.

Benim annemde cok simartir oglumu cikolatalar oyuncaklar ama oglum hicbir zaman anane diye aglamaz. Anne ben sensiz uyuyamam aksam beni al diye aglar mesela. Cocuk daha 4 yasinda eger babane diye agliyorsa suc cocukta yada babanede degil sizde. O yasta cocuk kim ne yaparsa yapsin anne diye aglar. Cok hafif vurmaniza gerek yok zaten ki o yas grubuna bagirsaniz dahi cocuk korkar aglar. Hem cocugum zor oldu diyorsunuz hemde cocuga vuruyorsunuz. Zorla guzellik olmaz cocuk babane die agliyorsa ben gotururum geri kiyamam. Sevgi boyle birsey siz istiosunuzki zorla cocuk en cok beni sevsjn ben annesiyim. Oyle birsey olmaz malesef ve lutfen cok hafif olsada cocugunuza kiyip vurmayin cok kucuk daha. Birde bidaha cocugum olmuyor psikolojim bozuk diyorsunuzda daha elindekine duzgun bakamiyorsun ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…