Kaynanam ile sokakta kavga ettik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bu tipler bir cocuk yetmezmis gibi kosa kosa ikinciyi yaparlar bir tanesini daha kaynanadan koparamissin iki tanesiyle nasil basa cikican acaba. Hergun catir cutur girisir cocuklara tovbe yarabbi. Avrupa ya goc etmisler ama medeniyet 0. Ikinci cocugum olmuyor diyorsunda yuce rabbim her serde gercekten bir hayir vardir

Öğretmenim, asla böyle hafiften vurdumlara gelemem. Velim çocuğuna sesini bile yükseltse kafayı yiyorum. Belki kayınvalideniz de benim gibidir, en can ciğerim dahi öğrencime hafiften vursun bakayım. Acımadı falan anlamam, sizin için küçük başkaları için büyük bir olay bu

Oğluna fazla duskunsun gibi vurma demekte haklı.Oglum derse gidelim sonra babanneyi görürüz diyebilirsin.Tek çocuk zor oldu diye el bebek gül bebek yapmayın ya özellikle erkek çocuğunu.

Sen her anlattiginda bu hikayenin sonunu merak ediyorum ben Baktiginiz cocuk sanirim su an yetiskindir, araniz nasil? Kac yasina kadar sizde kaldi, hatirliyor mu sizde kaldigi donemleri?

anne olmak bu ülkede toz pembe herkesin olması gereken bir statü atlama aracı olarak yansitildikca bu tarz şeyler değişmez.

anne olmak çok ama çok zor bir yol , bunu bilip öyle girmek lazim

Keşke sizin değil kaynananızın çocuğu olsaymış gerçekten. Çocuğa vurmamayı kafanız alana kadar ikinci çocuğunuz olmaz umarım.

4 yaşındaki çocuk ne anlar kurandan, camiden? Soyut kavramlari daha kafasinda oturtamamisken tuhaf şeyler yapıyorsunuz. Vurma kismina hic girmeyecegim yeterince linc yemissiniz. Cocuguyla kriz anı yasamayan ebeveyn yoktur. Benim oğlum da 4 yaşında. Bazı anlarda öyle zorlaniyorum ki, hiç de sabirli bir insan değilim aslında ama cabaliyorum, kendimi torpuluyorum. Annelik sabır işi, bitmeyen bir öğrenme süreci. Bu konuda kendinizi egitmeden 2.yi asla yapmayin

Insan nasil evladina nasil vurur hayret bisey. ben krize girse bile sakinlesmesi icin bekliyorum.aglamasi gayet normal ofke kontrolu yok sizin gibi değiller yaninda durup ağlamasını gecmesini bekleyeceksiniz sakinlesmesine yakin sarilip sirtini sivazlayacaksiniz .lakin Cogu kadin etraf korkusu mudaheleci insanlarımız yuzunden cocuga yaklasim seklini bilmiyor.cocuga üzüldüm .Sakin kalma telkinleri yapin

Sen yap boyle daha, o cocuk babaanne diye aglamaya devam edecek, hakli da. Allah o yavrunun yardimcisi olsun, daha kucucuk yasinda ona yasatilan hayati icin cok uzuldum

Yahu arkadaşlar niye linçliyorsunuz aynı şeyden bahsediyoruz yazım hatası olmuş olabilir.Ben de sizinle aynı gorusteyim.

Allah sizi ıslah etsin hemi zor bela kavuştuğunuz çocuğunuzu döven sizsiniz birde kıyamam ona çok düşkünüm bumu çok düşkün haliniz 4 yaşındaki saniye kalkan o elinizi ………

Kaynananızı çocuk seviyor çünkü kadın gerçek bir anne gibi davranıyor siz ise tam psikologluk vakasınız

Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Kayınbabanin eski kafali olduğu için,kendi nasıl egitildiyse torununu da aynısı yaşatıyor demekki.Hos anne babası buna nasil rıza gösteriyor o ayrı.Hafif vurma da kabul edilemez.Siz çocuğunuza kizacaksaniz da bunu başkalarının önünde yapmayın.4 yaşındaki çocuk bundan rahatsız oluyordur.Tepkilerinizi eve saklayın.Durumu kurtarmak için ona alternatif şeyler teklif edin,kandırmaya çalışın.Ne dersi alıyor bu arada çocuğunuz?

Kadını iyice sapık yaptınız kendinizi haklı çıkartmak için o çocuk sizin gibi cahil anne babaların elinden alınmalı küçücük yaşta ne dersi be bırakın çocuk çocukluğunu yaşasın

Tesekkur ederim yorumlariniza beni de aydinlattiniz. Evet vurmamam gerekiyordu o an oldu birden bu demek degildirki cocugum dayak yiyor surekli.
Dövmedim hafif vurdum cümlesini biraz açsana yurt dışındaysan eğer seni Jugendamt da şikayet etmeli

Vurmanın azı çoğu olmaz cahil kadın Allahta biliyor işte dağına göre kışını veriyor

Madem kaynananız sapık bir pedofil, neden gönderiyorsunuz yanına? Dayak seansları arasında kafa dinlemek için mi? Madem bunlar oluyor neden şikayetçi olup çocuğu tamamen çekmiyorsunuz o ortamdan?

Zor cocuk sahibi oldunuz ve yavasca vurdum diyorsunuz ha ? Gece oglumun hasretinden aglarken ufak capli bir kalp spazmi gecirdim eşim perisan oldu kendime zor geldim.Simdi siteyi actim ogluna sözde yavasca vuran anneyim diye gecinen siz !!

Elime cocuguna vuran kadınlar gecsede bende size yavasca vursam diye dusunuyorum

4 yaşında ki çocuk istediği yere gidemedi diye kriz geçiriyor siz de çok ufak vuruyorsunuz? Peki bu çocuk kriz geçirmeyi nerden çıkarıyor? B. Anneden daha önemli problemlerinin var ama farkında değilsiniz.

Sen her anlattiginda bu hikayenin sonunu merak ediyorum ben Baktiginiz cocuk sanirim su an yetiskindir, araniz nasil? Kac yasina kadar sizde kaldi, hatirliyor mu sizde kaldigi donemleri?
konu dışı olmasın diye ozel mesaj atacaktım, Kapalıymis.
Gayet iyi her tatilinde gelir kalır bizle. Hala anne,baba der bizimkilere .
Eskiden ailesine sinir olurdum , şimdi koruyucu ailelik gibi düşünüyorum, anne kendini toplayana kadar bakım sağladık (biraz uzun sürdü ama). Annesi de toparladı iyice, mutlular yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…