Bir de bu tipler bir cocuk yetmezmis gibi kosa kosa ikinciyi yaparlarBen anladım sizi. Adeta torunu degil, çocuğun annesi siz de dış kapının mandalı gibi hissediyorsunuz. Çocuga ortak karar alınamıyor. Sizin koyduğunuz kuralı babaane çiğniyor, siz de bu vıcık vicik düzende birşey yapamadığımız için öfkenizi minicik yavruya ceviriyorsunuz. Nereden paylasayim ki çözüme. Babaanne ile kararları konuşun diycem de şimdi eşiniz de annecidir. Siz de kocacisinizdir. Çözülmez yani
Öğretmenim, asla böyle hafiften vurdumlara gelemem. Velim çocuğuna sesini bile yükseltse kafayı yiyorum. Belki kayınvalideniz de benim gibidir, en can ciğerim dahi öğrencime hafiften vursun bakayım. Acımadı falan anlamam, sizin için küçük başkaları için büyük bir olay buMerhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana
Oğluna fazla duskunsun gibi vurma demekte haklı.Oglum derse gidelim sonra babanneyi görürüz diyebilirsin.Tek çocuk zor oldu diye el bebek gül bebek yapmayın ya özellikle erkek çocuğunu.Merhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
cok asiri ilgili yedigini ictigini cookk soru sorar kaynanam asiri yani en az 3 kez sorar nasil gittiniz neyle gittiniz nezaman gittiniz inanmaz esime tekrar sorar benden dinler bide ona anlattirir yedirme dedigimi yedirir ay bunaldim ve cok kotuyum ben bohle kavga gurultuye gelemem ogluyla napiyosa yapsin ama cocuguma degmesin zor cocuk sahibi olduk ve ikinci olmuyor 3 dusuk gecirdim pskolojim alt ust 6 hafta once bi dusuk daha gecirdim
Esimle suan konusmuyoruz ben saygisizlik etmisim o benim aileme yapiyomuymus ya bir dedigine iki etmem kaynanami el ustunde tuttim simdiye kadar sanki tetikte bekliyolarmis gibi oldu bidaha nasil gorusecem isin kotu yani oglum cok seviyo inanki kiskanclik degil sevsin ama herseye karisiyor sanki annesi o ben degilim bu benim icin cok fazla cunki ogluma duskunum tek evladim ve zorluklarla geldi bana
Ne harika aile, Allah'ım nasip etme.
Siz sinirlenince de eşiniz durun , rahatlayın diye iki çakıyor mu size????
Bu mu yani annelikten anladiginiz?
Bir de sanki birine layığıyla bakmış gibi ikinciye uğraşıyorsunuz. Kaynana yüzde bir milyon haklı. Anormalsiniz, kimse çocuğuna vurmuyor artık.
Bundan yillaaaaar yıllar önce bir yakın akrabanin çocuğuna biz bakıyorduk (paralı falan değil, bize kitlemişti,uzun hikaye) Kadın hem cocuguna bakmıyor hem de akşam işten geldiğinde huysuzluk yapan çocuğun bacağına bir tane "hafif" çarptı.
Kadını ite ite evden kovduk , pesinden de çantasını attık .
Kaynananin yerinde olsam aynısını hatta daha beterini yapardim.
Esiniz de ayrı sorun. Çocuğa vurmuşsunuz,buna tepkisi, 'anama saygısızlık ettin' diyor. Çocuk kimsenin umrunda değil. Elalem kısır demesin diye üremiş bir baba heralde. Çok sinir oldum.
Benim için cocuga vurmanın asla bahanesi olamaz. Ben otuzumu geçtim, bazen çok da uyuz bir insanımdir. Babam bir kere vurmadı bana. Çocuğuna saygı gösteren insan ona asla vuramaz. Nasıl ki sinirlendiği eşine, annesine,patronuna,müşterisine vuramadigi gibi.
Çocuğu dövüyorsunuz çünkü gücünüz ona yetiyor. Benim anladığım bu
anne olmak bu ülkede toz pembe herkesin olması gereken bir statü atlama aracı olarak yansitildikca bu tarz şeyler değişmez.O kadar yolunu gözlediğiniz çocuğa vurmak hangi akla sığar?
Nasıl kıydınız?
Babaannesi çikolata yediriyormuş, annesi dayak atıyor.
Hanginiz daha büyük kötülük yapıyor çocuğun bilincinde, bir düşünün.
Bunun için mi o kadar anne olmak isteği?
Sen yap boyle daha, o cocuk babaanne diye aglamaya devam edecek, hakli da. Allah o yavrunun yardimcisi olsun, daha kucucuk yasinda ona yasatilan hayati icin cok uzuldumMerhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
Yahu arkadaşlar niye linçliyorsunuz aynı şeyden bahsediyoruz yazım hatası olmuş olabilir.Ben de sizinle aynı gorusteyim.O kadar sitem etmeyin. Mutlu huzurlu evliliğiniz varken eşinizi kırmayın. Hiçbir erkek sokakta eşinin bagirmasini istemez tabiki. Artık bunalmış olabilirsiniz. Fakat eşinizi de anlayın hem bir kaç haftadır tuhaf diyorsunuz. Belki maddi belki manevi yönden bunalımdadir . Bana kalırsa eşiniz yokken çocuğunuzu da alıp kayinvalidenize gidin ve uzlaşın . Bu kadar emek harcamışsa çok da üzülmüştür. Sizi de anlıyorum lakin uzatmamanizi öneririm. Eşinize de uzlasip baristiginizi söylersiniz tatlı bir dille .
Allah sizi ıslah etsin hemi zor bela kavuştuğunuz çocuğunuzu döven sizsiniz birde kıyamam ona çok düşkünüm bumu çok düşkün haliniz 4 yaşındaki saniye kalkan o elinizi ………Merhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
Kayınbabanin eski kafali olduğu için,kendi nasıl egitildiyse torununu da aynısı yaşatıyor demekki.Hos anne babası buna nasil rıza gösteriyor o ayrı.Hafif vurma da kabul edilemez.Siz çocuğunuza kizacaksaniz da bunu başkalarının önünde yapmayın.4 yaşındaki çocuk bundan rahatsız oluyordur.Tepkilerinizi eve saklayın.Durumu kurtarmak için ona alternatif şeyler teklif edin,kandırmaya çalışın.Ne dersi alıyor bu arada çocuğunuz?Dovmedim kriz gecirdigi icin hafif vurdum pardon yani? Kayinbaba obur torununu dovuyor ama
Kadını iyice sapık yaptınız kendinizi haklı çıkartmak için o çocuk sizin gibi cahil anne babaların elinden alınmalı küçücük yaşta ne dersi be bırakın çocuk çocukluğunu yaşasınHerneyse butun sorun vurmamda gozukuyor yani oturtmaya calismam, bende dogru bulmuyorum uzuldum yaptigima ki sonra sakinlestirdim konusarak yani anlik biseydi. Ayrica ilk olarak bagirtan esimdi o goturdu derse cocugumu ben degil, kaynanam cok baski uyguluyor camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun icinde ne oldugu bilinmeyen rengarenk sekerler aliyor ve oglum seker yedikce aktiflesiyor zaten normalde hareketlii ben cocugumun kotulugunu istermiyim… siddete bende karsiyim olayi oldugu gibi anlattim ama kv herseye mudahale normalindede yani gelmezse arar gelmezsek cagirir biz aslinda cok iyi anlasiyorsuk ama cocugumu. Pipisine kadar da ellemesine gerek yok wc gotururken orasina burasinw kendi gogusleriyle oynamasina ya ic yuzunu tamamen bilmiyorsunuz
Dövmedim hafif vurdum cümlesini biraz açsana yurt dışındaysan eğer seni Jugendamt da şikayet etmeliTesekkur ederim yorumlariniza beni de aydinlattiniz. Evet vurmamam gerekiyordu o an oldu birden bu demek degildirki cocugum dayak yiyor surekli.
Madem kaynananız sapık bir pedofil, neden gönderiyorsunuz yanına? Dayak seansları arasında kafa dinlemek için mi? Madem bunlar oluyor neden şikayetçi olup çocuğu tamamen çekmiyorsunuz o ortamdan?Herneyse butun sorun vurmamda gozukuyor yani oturtmaya calismam, bende dogru bulmuyorum uzuldum yaptigima ki sonra sakinlestirdim konusarak yani anlik biseydi. Ayrica ilk olarak bagirtan esimdi o goturdu derse cocugumu ben degil, kaynanam cok baski uyguluyor camiye goturun derse goturun vakit namazlara goturun icinde ne oldugu bilinmeyen rengarenk sekerler aliyor ve oglum seker yedikce aktiflesiyor zaten normalde hareketlii ben cocugumun kotulugunu istermiyim… siddete bende karsiyim olayi oldugu gibi anlattim ama kv herseye mudahale normalindede yani gelmezse arar gelmezsek cagirir biz aslinda cok iyi anlasiyorsuk ama cocugumu. Pipisine kadar da ellemesine gerek yok wc gotururken orasina burasinw kendi gogusleriyle oynamasina ya ic yuzunu tamamen bilmiyorsunuz
4 yaşında ki çocuk istediği yere gidemedi diye kriz geçiriyor siz de çok ufak vuruyorsunuz? Peki bu çocuk kriz geçirmeyi nerden çıkarıyor? B. Anneden daha önemli problemlerinin var ama farkında değilsiniz.Merhaba hep okuyucu oldum ama suan cok kotuyum icimdekileri yazmak istiyorum bir oglum var allaha hamd olsun guzel bir aileyiz annemler ve kayinvalidemler yakin oturuyor sik sik gorusuyoruz. Persembe gunu kaynanam bize geldi oglumu ozledigi icin vakit gecirdik esim bir iki gundur tuhafti normalde aramiz cok iyi her Neyse bugun tekrar gittik ama evde cok isimiz var oglumunda dersi vardi kahvalti yaptik dersine gidicez durmadi agladi disarida babanne babaanne diye inletti ortaligi esim durmadan yurudu gitti (ders aldigi yer yakin kayinvalidemlere oglum bu arada 4) goturemedik derse kisacasi bende eve gidiyoruz dedim kriz gecirdi arabaya bindiremedik babanne diye agladi bende esim arabaya bindiremedigi icin ben bindirmeye calistim az iki kez yavas vurdum durmasi icin ordan bagirdi dovmeyinn daha 4 yasinda sen normal degilsin felan cocuk firladi gidiyor esimde aldi kucagina bana git dedi kaynanamda normal degilsin bagirmaa git git diyor resmen kovuldum cocugumu esimden kostum aldim Arabada sakinlesti ve ucumuZ eve gittik bende o sira mudahale etme dedim herseue karisiyorsun karisma mudahale etme git dedim
konu dışı olmasın diye ozel mesaj atacaktım, Kapalıymis.Sen her anlattiginda bu hikayenin sonunu merak ediyorum benBaktiginiz cocuk sanirim su an yetiskindir, araniz nasil? Kac yasina kadar sizde kaldi, hatirliyor mu sizde kaldigi donemleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?