- 31 Ekim 2025
- 21
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi zeynepaksy
-
Ek gıda yiyo evet ama zaten gündüzleri sadece uyutunca 1 2 kere yapıyorum gece uyanınca fazla içiyo bi ya işte maksat manayı bıraktırmak sanki ona göre yemek ver diyo mama yerine doymuyo yemekle aptal karı çok biliyo herşeyiEk gıda alıyordur herhalde de süt ne alaka yani
Ama yemeklerden az az verebilirsiniz
Mamayı o mu alıyor pahalı veya ucuz bebek içiyorsa alınacak benim bebeğim mama içmiyor süt de az verdim ama mama gibi günde 2 3 veya günde ne kadar mama içiyorsa komple süt vermedim sürekli süt vermek iyi değil ve sütün ona bir faydası yok zararlı değil ama faydası da yok şuan ve bebek bjr yaşında değil daha inek sütü verilmez. Zaten yemeklerden veriyorsundur meyve faln artı mamaya da devam et zamanla unutturursun ama daha erken şu dönemdeMerhaba kızım 11 aylık olcak 1 hafta sonra kaynanam diyorki neymiş mama verme sürekli süte alıştır herşeyi çok biliyormuş gibi karışıyor şöyle yap böyle yap gıda geldi artık umarım tek ben yaşamıyorumdur bunu sanki kendi çocu gibi davranıyo neymiş 1 yaşına gircek 1 ay sonra mama pahalı diye süt ver yemek ver maması gece ver dedi ne gündüz yemek yesin dedi sanki ona bağlı o herneyse süt veren varmı bebeğine cici bebekle felan bi zararı varmı fazla veriyorsanız hangi sütü verdiniz ?
Daha süt için çok erkenMerhaba kızım 11 aylık olcak 1 hafta sonra kaynanam diyorki neymiş mama verme sürekli süte alıştır herşeyi çok biliyormuş gibi karışıyor şöyle yap böyle yap gıda geldi artık umarım tek ben yaşamıyorumdur bunu sanki kendi çocu gibi davranıyo neymiş 1 yaşına gircek 1 ay sonra mama pahalı diye süt ver yemek ver maması gece ver dedi ne gündüz yemek yesin dedi sanki ona bağlı o herneyse süt veren varmı bebeğine cici bebekle felan bi zararı varmı fazla veriyorsanız hangi sütü verdiniz ?
Sütün hiç bir faydası yok lütfen vermeyin mama daha gerekli şu an onun için. İlerde çocukta iştahsızlık problemi yaşamak istemiyorsanız süt vermeyin. Hele cici bebe hiç sağlıklı değil. Karışma diyeceksiniz ben çok netim çocuk konusunda hiç karıştırmam sizde onlara uymayın.Merhaba kızım 11 aylık olcak 1 hafta sonra kaynanam diyorki neymiş mama verme sürekli süte alıştır herşeyi çok biliyormuş gibi karışıyor şöyle yap böyle yap gıda geldi artık umarım tek ben yaşamıyorumdur bunu sanki kendi çocu gibi davranıyo neymiş 1 yaşına gircek 1 ay sonra mama pahalı diye süt ver yemek ver maması gece ver dedi ne gündüz yemek yesin dedi sanki ona bağlı o herneyse süt veren varmı bebeğine cici bebekle felan bi zararı varmı fazla veriyorsanız hangi sütü verdiniz ?
Benim annem de meraklı süt, tuz vermeye ama dinlemiyorum. Kaynanam da akıl veriyor onu yapma bunu yap diye ama lohusalıkta çok kinlendim hee hee diyip yine dinlemiyorum mantıksız geliyorsa.cici bebe yerine içeriği daha temiz bebe bisküvileri var onlardan alıyorum . Bebe bisküvisi de vermek istemiyorum ama kahvaltıda başka bi şey zor yiyor.Merhaba kızım 11 aylık olcak 1 hafta sonra kaynanam diyorki neymiş mama verme sürekli süte alıştır herşeyi çok biliyormuş gibi karışıyor şöyle yap böyle yap gıda geldi artık umarım tek ben yaşamıyorumdur bunu sanki kendi çocu gibi davranıyo neymiş 1 yaşına gircek 1 ay sonra mama pahalı diye süt ver yemek ver maması gece ver dedi ne gündüz yemek yesin dedi sanki ona bağlı o herneyse süt veren varmı bebeğine cici bebekle felan bi zararı varmı fazla veriyorsanız hangi sütü verdiniz ?
Ek gıda olarak ne hazırlıyorsunuz acababizim doktor sütü siz içebiliyor musunuz da bebeğe vereceksinir demiştikimseyi dinlemeyin, doktorunuzun söylediği sekilde besleyin. benim bebeğim emiyor, mama almıyor ama gece ben de emziriyorum sürekli. gündüz 3-4 kez emiyor sadece. 3 öğün ek gıda alıyor gündüz
Evet ben bile içince bana da yapıyoReflü, gaz falan yapar süt şu dönemde, mamayı o mu alıyor??
Benim annem de meraklı süt, tuz vermeye ama dinlemiyorum. Kaynanam da akıl veriyor onu yapma bunu yap diye ama lohusalıkta çok kinlendim hee hee diyip yine dinlemiyorum mantıksız geliyorsa.cici bebe yerine içeriği daha temiz bebe bisküvileri var onlardan alıyorum . Bebe bisküvisi de vermek istemiyorum ama kahvaltıda başka bi şey zor yiyor.
Şey diyorlar bide biz büyüttük biz verdik felan filan ayy nefret ya ben anneysem çocuğumun zararını istemem zatenBenim annem de meraklı süt, tuz vermeye ama dinlemiyorum. Kaynanam da akıl veriyor onu yapma bunu yap diye ama lohusalıkta çok kinlendim hee hee diyip yine dinlemiyorum mantıksız geliyorsa.cici bebe yerine içeriği daha temiz bebe bisküvileri var onlardan alıyorum . Bebe bisküvisi de vermek istemiyorum ama kahvaltıda başka bi şey zor yiyor.
ben her seyi veriyorum. bugün dolma içi, yoğurt yedi mesela aksam. doktorumuz bize bizim yediğimiz her seyi verebileceğimizi söyledi. yemekleri az tuzlu ve baharatsız yapıyorum. o sekilde yediriyorumEk gıda olarak ne hazırlıyorsunuz acaba
Tarhana :)) bebeler tarhanayi cok severler. Evde kemik suyu yapip corbalarina katabilirsiniz. Yumurta. Mucver. Kavrulmus kiyma. Kasar peyniri eline verin kendi kendine yesin.Ek gıda olarak ne hazırlıyorsunuz acaba
Aptal karı dediğiniz kişi öyle yada böyle eşinizi büyüttü farkında mısınızEk gıda yiyo evet ama zaten gündüzleri sadece uyutunca 1 2 kere yapıyorum gece uyanınca fazla içiyo bi ya işte maksat manayı bıraktırmak sanki ona göre yemek ver diyo mama yerine doymuyo yemekle aptal karı çok biliyo herşeyi
Kaç aylık bende veriyorumben her seyi veriyorum. bugün dolma içi, yoğurt yedi mesela aksam. doktorumuz bize bizim yediğimiz her seyi verebileceğimizi söyledi. yemekleri az tuzlu ve baharatsız yapıyorum. o sekilde yediriyorum
benim oğlum su an 9.5 aylık. biz 8 aylıkken basladık her seyi vermeyeKaç aylık bende veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?