Kaynanam kızımı benden alınca sinir oluyorum

Keşke biri bana ve çocuğuma da böyle davransa kız daha ne istiyosun

Arkadaşlar konu başında yargılamayın lütfen anlayın hatalı olduğumu bende anlıyorum nasıl aşabilirim demiştim. Böyle kaynanalara böyle gelin düşüyor demiş birisi keşke benim kaynanama ve eşimin bütün ailesine olan tavrımı görse. Öyle kıymetlerini bilirim ki hepsi beni çok çok seviyor hep de bile getiriyor. Kaynanamı da severim ama bu konuda beni çok sinirlendiriyor. Dün mesela birlikte bir düğüne gittik kızım ani müzik sesinden korktu hemen kulaklarını kapattım kalkıp benim elim üstündeyken o da kapatmaya çalışıyor ben elimi çekmedim ona müsaade etmedim. Biberonunu tutmuş sütünü veriyorum gelmiş o da tutuyor ver bana diyor. Bebek arabasında uyuyor benim yanımdan çekip kendi yanına çekiyor. Geçen gün ortamda onun kucağındaydı her zamanki gibi , kızım beni yavaştan tanıdığı için güldü çığlık attı sevinçten kalkıp yüzünü çevirdi kızımın arkasını döndürdü bana gel de sinir olma

Siz yargılamayın derken aynı hareketleri annem de yapıyor ve rahatsız olmuyorum diyorsunuz.

Bence kendinizi net ifade edemediniz. O yüzden tepki alıyorsunuz.

Yaşınız mı küçük , yazdıklarınızdan kv sanki sen anlamazsın, bilmezsin ben en iyisini yaparım gibi saçma bir tavır içinde,sizi yeterli görmüyor gibi hissettirdi.

Ne olursa olsun susturamıyorsa size vermeli , ne deli gibi daha da hızlı sallıyor çocuğu , beş tane büyütmüş zaten size karşı ben daha iyi bilirim , yaparımın çabasına ispatına gerek yok.

Anneniz de yapmasın, ikisini de nazikçe uyarın, ağladığın da lütfen alayım derim ben , torun sevmek iyi hoş güzel de annesinin siz olduğunu unutmuş gibiler.

Benim kayinvalidemde de tam tersi bir durum söz konusu iki tane çocuğum var buyugui 11 yaşında ikisini toplasan 10 kere kucağına anca almıştır. İlgilenmek, bakmak kismina girmiyorum bile. Keşke bu işlerin bir otasi dengesi olsa.

Konu sahibi çocuk senin çocuğun. İzin vermeyeceksin o zaman. Bu kadar sinir oluyorsan biraz sert davranabilirsin kırmadan. Bana ver dediğinde hayır vermeyeceğim sen otur anne diyebilirsiniz mesela ya da çocuk onun kucağındayken siz de gidip alayım anne diye direkt alın çocuğu cevap vermesine fırsat kalmadan. İzin vermeyin bu şekilde davranmasına. Konu sizde bitiyor, otoriter olun yoksa çocuk da sizin otoritenizi tanımayacak.

Çok normal yaşadığın süreç evladını paylaşıyorsun zaman zaman hepimiz yasadik ama kayınvalidende art niyetli biri değil, lütfen bunun için kayınvalidene tepki gösterme olur mu araniz bozulmasin. İlerde bir nefes almak istediğinde babannesine güvenerek bırakabileceksin ne güzel .. ilk zamanlar paylasamiyoruz ama bebek bakmak zor bir süre sonra biri ustumden alsada bende biraz rahat etsem diye bekliyoruz

Bakın az önce bize geldi misafirlerim vardı onu da çağırdım. Kızıma bakıp en son bizim evdeyken keyfi yerindeydi burda morali yok E gel de sinir olma kimse anlamıyor ama onun kızıymış gibi davranıyor

Ne demek ağlayınca bile vermiyor.Zaten kayınvalidem saçmalıyor.Sen haklısın.Anne olmadan anlamazdim.Ama Bebek annesinde sakinlesmeli.Vermiyor diye bişey yok siz alacaksiniz.
Sakinken öpsün oksasin baksın.Ama uyksuu varken ve agliyorken alimln bebisinizi.Guzellikle konusun derim

Sizi çok iyi anladim.durustlukle kendinizi ifade etmişsiniz en azından diğerleri gibi haklı çıkmaya calismamissinz ama bebeğin annesi sizsiniz ve siz kalacaksiniz.Kayin valideniz yanlizca yardımcı olmaya çalışıyor.oyle bir durumda derin nefes alın kendinizi sakinleştirmeye çalışın.Ne yazikki hep öyle küçücük kalmıyorlar.Yarin öbür gün daha çok yardıma ihtiyacınız olacak.Bir hastaneye gidersiniz başka bir yere gidersiniz kayinvalideniz bakar.birsey deyipte kalbini kırmayın sakin

Sadece kız çocuğu sevdalısı babaaanne gibi geldi bana art niyet aramayın sakin sakin ben ne düşünüyorum deyin kendinizi dinleyin
Bugün bı duşa girdim önce anneeeeg diye kız geldi ardindan oğlum duşa girmek bile lüks keşke benimkine de bakan birileri olsaydı. Geçen babaya bırakıp 1/2 saat iş vardı eve geldim kabus hadi dağıttılar falan normal dedim kız burnuna parfüm sıkmış 1 haftadır burnu yanık korkuyorum ki iz kalacak diye .çevreniz de anne /kayınvalide birilerinin yardım etmesi bence çok güzel bişey yapın kahvenizi keyfinize bakın misss

Kız ne güzel işte bende biri gelse de oğlumla ilgilense de bi kahve içsem diye bakıyorum ki benim oğlum babası tarafından ilk torun hatta soyadlarından ilk torun düşün ama hiç kimse bu şekilde ilgilenmiyor .. babannesi halası oğluma karşı buz .. sevinin keyfini çıkarın bence

Korkmayın kimse çocuğunuzu çalmaz. Kimse kimsenin annesi olamaz. Kv'den yardımcı olmaya çalışmış. Sen onu sevmediğin için gözüne batıyor. Anan yapınca gözüne batmıyor da KV yapınca mı batıyor. Çocuğunu yemediler ya. Şu hastalıklı ruh hallerinden vazgeçin. Sonra çocuk ayaklanınca bir yere gitmek isteyeceksiniz babaannesine bırakmak isteyeceksiniz. O zaman da iki yüzlü olmuş olacaksınız.

Kayınvalidenize Allah yardım etsin. Ben olsam elimi sürmem. Nankör insanların ne evine gideceksin ne de çocuğunu önemseyeceksin.

Emeklemeye başladığı zaman ayaklanınca kayınvalide kaçacak yer arar merak etmeyin. 4 aylık bebek kucakta ya da yatakta ama emeklemeye başlayınca birinin devamlı peşinde olması gerek ve o kişi kayınvalide olmayacak. Annesi dışında kimse sabredemez arkasında gezmez.

Çocuğunu al onu kucağından.cocuk senin çocuğun.

Bebeğiniz çok ağladığı zaman, anne ben çok üzülüyorum dayanamıyorum ağlamasına çok ağladığı zaman bana ver, biliyorum evhamlıyım ama elimde olmuyor diyin.
Onun dışında da uzatın ayaklarınızı ilgilensin gerçekten. Burda çok bi sorun yok

Bu kadar nankörlük gerçekten çok fazla,benim miğdem bulandı.Bebeğimi herkesden kıskanıyorum dese anlarım ve normal karşılarım annelik iç güdüsü derim.Anne teyze kardeş vb alsa sesi çıkmıyor. Kv ne yapsa batıyor ,kadını parçalamak istiyormuş bak bak densize bak!!!!!

Yeni dönem böyle gelinler türedi.Yazik kv ler ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamıyolar.2 oglum var cidden korkuyorum ya nasıl gelinlere denk gelicez diye .

Yeni dönem böyle gelinler türedi.Yazik kv ler ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamıyolar.2 oglum var cidden korkuyorum ya nasıl gelinlere denk gelicez diye .
Sormayın iki oğlanda bende var, anası sevip öptükçe sesi çıkmayacak ben dokununca çıldıracak.ALLAH yazdıysa bozsun.....Böylesine selam dahi verilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…