kaynanam muradına erdi boşanıyoruz

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
daha önceki konularda açmıştım dün akşam evime geldi eşim ne annemi ne babamı doğru dürüst aramıodu babam sitem etti telefonda bende annesinin yanında söledim babam böle böle aramamandan şikayetçi die annesi hemen atladı oğlum hastayken o aramışmı die bende herşey tek taraflı olmaz benim annem babam her gün evime gelemio bi telefon çokmu zor dedim ara lan dedioğluna bununla annesinin üzerinbe at kızın her tartışmamızı sana anlatıo benimde yüzüm kalmadı de böle söle dedi annesiyle gizli gizzli konuşuoalr de dedi bizm kide aynen annesinin dediğini tekrarladı mutfakda konuşurken babam sanırım annendednmi korkuosun dedi bak dio bana bana suç atıolar hiç sesimi çıkarmadım anneme beddua etti bende bağırarak anneme bedua edemzsin sen die mutfağa giitm ailme hakaret etti gitmioda evimden bana o.. diye üzerime yürüdü terliği almış oğlu araya girdi bende git bu evden die kovdum apartmanda kapıyı yumrukladı çekti giti sonra ağlayarak oğlunu aradı boşa onu die oğluda tmm anne sen merak etme ben ondan boşanıcam bitti dedi aynısını bana dedi ne yapıcam allah aşkına yardım edin ailem 6 saatlik yolda bugün ANNEM gelicek nasıl karar almalıyız ne olur bi akıl verin

ben demiştim demeyeceğim
sen "biterse biter" demiştin, dediğinin arkasında dur şimdi diyeceğim..

her şey tek taraflı değil malesef o şekilde bir düşüncem olsada sebepleri mutlaka var

bana gelmesin diyen biriyle benimde işim olmaz bugüne kadar ne yapmış ki sonrasında ben yapayım biterse de biter

erkeklein pek çoğu evlenir evlenmez "aile" olduklarını anlamaz.
öyle 5 ayda filan da idrak edemezler.
şu anda eviniz barkınız ayrı da olsa, henüz öncelikli olan siz değilsiniz
erkeklerin aile kavramında eşin öncelikli olması için zamana ihtiyaçları var.
kayınvalideniz çok karışan, oğlu üzerinde hakimiyet kuran bir anne
eşiniz de buna izin veriyor.

siz de bunun üstüne üstüne gitmiş ve çirkin şeyler yaşamış ve yaşatmışsınız.
evlilik politikadır aynı zamanda
politika da çokyüzlülük demek..
kayınvalidenin, gelinin iyisi olmaz..
malesef politik olmanız gerekiyordu, onu yapamamışsınız.

şimdi ortam ve bu ortamdaki insanlar yatışmalı
öyle bir kavgada boşanılmaz.

ha tabi ki, bütün bu fedakarlıklara eşinizi seviyorsanız katlanırsınız..

Yapabileceğin iki şey var zaten.

Ya bu duruma alışacaksın. Hakaret işiteceksin, sinirlerin bozulacak, bir sonraki aşamada belli zaten şiddet göreceksin.

Ya da boşanacaksın.

şu an hiç bi şey düşüncek durumda değlim sadece bana ettiği küfürler kulağımda

Erkekler maalesef evlenince daha önce hiç kale almadıkları annelerine sarılırlar anneci olurlar.. bence aileniz yapıcı olsun uymasın kayınvalidenize böyle bir olayda bir tarafın aklı başında ve duygularıyla değil mantığıyla hareket etmesi lazım..

boşan gitsin yaa, benim ömrüm kıymetli odun mu yontucam ömrüm boyunca uğurlar ola

anasının lafıyla benden ayrılacak adamla zeten ışım olmaz benım, boşarım gıtsın. zaten karekterı oturmamış bı adam bellı,

bilmiyorum benim gibi düşünen var mı hanımlar var mı ama ben bu konuları okudukça korkuyorum hanımlar eşime artık ailesinden hiç söz etmiyorum çünkü gün gelip yeter artık demesinden korkuyorum bence sizde sakin olun eğer çocuğunuz var ise yuvanızı yıkmayın Allah yardımcınız olsun !

şu an hiç bi şey düşüncek durumda değlim sadece bana ettiği küfürler kulağımda

anneniz gelince özür dilemesin sakın eşinizden..
ama yapıcı olsun..
benim kızıma bunu nasıl yaparsınız, demeye geliyorsa gelmemesi daha hayırlı
o zaman eşinilze anneleri yarıştırıyor konumuna düşersiniz.

ha bir de, kayınvalideyle ballı börek olsanız, yine de yanında oğlunu kötülemek yanlış..
ailenizi karıştıran siz olmuşsunuz.
aileleri karşı karşıya getirecek ortamı yaratmayın.

sizin önce kayınvalideyle olan problemi halletmek için strateji değiştirmeniz gerekiyor
araya kendi ailenizin sitemlerini sokuşturmakla hallolmaz bunlar.

bana evimde hakaret edilcek üstüme yürüncek bende seyirci kalıcam bunu istedi sanırm neymiş annesini evden kovmuşum boşancakmış

Anne "boşa onu" diyorsa ve oğluda "tamam anne merak etme boşanacağım" diyorsa geçmiş olsun..ister 1 aylık ister 5 aylık isterse 10 yıllık evlilik olsun geri dönüşü yoktur artık,düzelmesini beklemekte polyannacılıktır.

annnem neden özür dilesin ortada annemlik bişi yokki

boşan denmesi bence en kestirme yol, herkes şunu unutmasın sinirle söylenmiş kelimeler olabilir..

yani siz eşinizle anlaşamadıgınız noktaları neden kayınvaldienizin yanında ortaya cıkardınız, hiç düşünmüyormusunuz bu konular sonra kaynanaya malzeme olacak, kaynana eşinizi dahada tahrik edecek,
unutmayın kayınvalidenizin yanında eşinizle kavga ederseniz yada eşinizla aranızın birazcık bozuk oldugunuzu bile görürlerse bu size elektirk su diye geri döner..

bu evliliğn yürümesini istiyorsanız, strateji değiştirin, yanlış anlamayın beni ama siz yanlış yoldasınız gibi geldi bana

annnem neden özür dilesin ortada annemlik bişi yokki
anneniz eşyalarınızı toplamayı mı geliyor?

siz, bizden nasıl bir akıl istiyorsunuz?
elde etmek istediğiniz nedir?
boşanırken haklılığınızı ispat etmek mi?
sen boşayamazsın ben boşarım mı diyeceksiniz?
yoksa, olaylar gereksiz yere büyüdü, her iki tarafın da yanlışları olmuştur diyecek aile büyüklerine mi
ihtiyacınız var?

benim yorum yapmaktaki amacım,
yeni evlisiniz, henüz aile anlayışı her ikinizde de oturmadı
ilk kavgada boşanmayı düşünmek abartılı olur, demekti.
annenizin gelmesini de bu şekilde algıladım

yanlış anlamışım.

kayınvalide oğluna beni kötüleyeceğine oğluna akıl versin die düşündüm ama yanlış anlaşıldım ben sadece ara dedim ben ağaç kavuğundan çıkmadım senin ailen varsa benimde var die ama işte..

evet galiba asıl soru şu devam etmek mi istiyorsunuz yoksa evliliğinizi sonlandırmak mı? buna kararı verecek olan yaşadıklarınızı en iyi bilen sizsiniz ne anneniz, aileniz ne de bizler.. eğer eşinizi halen istiyorsanız unutmayın aileler bugün var yarın yok...

bana evimde hakaret edilcek üstüme yürüncek bende seyirci kalıcam bunu istedi sanırm neymiş annesini evden kovmuşum boşancakmış

eşinin annesinin amacı gerçekten sizin boşanmanız bence.onun için sizi can evinizden vurmuş ve sizde onun oyununa gelmişsiniz.size yapılan çok çirkin gerçekten,ama keşke kayınvalideyi kovmak yerine ,sessiz kalıp siz o ortamı terketseydiniz.o zaman bütün suç kayınvalidede olurdu ve eşiniz kendini affettirmeye çalışırdı.ben kendimi eşinizin yerine koyuyorum (allah korusun olmaz ama oldu diyelim)benim eşim annemi benim evimden kovsa bende onunla çıkar birdaha da gelmem heralde.üzgünüm ama işiniz gerçekten zor.bu söylediklerimden sizi suçluyorum anlamı çıkarmayın lütfen,kayınvalidenizin savunulacak hiçbir tarafı yok,siz sadece tongaya düşmüşsünüz.eşinizin gözünde haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…