daha önceki konularda açmıştım dün akşam evime geldi eşim ne annemi ne babamı doğru dürüst aramıodu babam sitem etti telefonda bende annesinin yanında söledim babam böle böle aramamandan şikayetçi die annesi hemen atladı oğlum hastayken o aramışmı die bende herşey tek taraflı olmaz benim annem babam her gün evime gelemio bi telefon çokmu zor dedim ara lan dedioğluna bununla annesinin üzerinbe at kızın her tartışmamızı sana anlatıo benimde yüzüm kalmadı de böle söle dedi annesiyle gizli gizzli konuşuoalr de dedi bizm kide aynen annesinin dediğini tekrarladı mutfakda konuşurken babam sanırım annendednmi korkuosun dedi bak dio bana bana suç atıolar hiç sesimi çıkarmadım anneme beddua etti bende bağırarak anneme bedua edemzsin sen die mutfağa giitm ailme hakaret etti gitmioda evimden bana o.. diye üzerime yürüdü terliği almış oğlu araya girdi bende git bu evden die kovdum apartmanda kapıyı yumrukladı çekti giti sonra ağlayarak oğlunu aradı boşa onu die oğluda tmm anne sen merak etme ben ondan boşanıcam bitti dedi aynısını bana dedi ne yapıcam allah aşkına yardım edin ailem 6 saatlik yolda bugün ANNEM gelicek nasıl karar almalıyız ne olur bi akıl verin
ben babama hergün bizde demedim birincisi , anneside devreye girip nie aramıosun oğlum der die aile önemli ya onlar için onun yanında söledim,misafir hergün gelmez 2 ben onun ailesne zorla güler yüz gösteriosam o da benim babamı aramak zorunda her gün olmasada slm bile sölemiyor benim babam ne yaptı ona onun annesi önce benimle olan sevgisini bitirdi sonrada aileme olan saygısını şimdide evliliğimi
ben babama hergün bizde demedim birincisi , anneside devreye girip nie aramıosun oğlum der die aile önemli ya onlar için onun yanında söledim,misafir hergün gelmez 2 ben onun ailesne zorla güler yüz gösteriosam o da benim babamı aramak zorunda her gün olmasada slm bile sölemiyor benim babam ne yaptı ona onun annesi önce benimle olan sevgisini bitirdi sonrada aileme olan saygısını şimdide evliliğimi
canım öncelikle geçmiş olsun. fakat cümlelerin mi devrik, yada kelimeleri mi eksik yazıyorsun bilmiyorum. ama konunu okurken bir türlü toplayamıyorum konunu.
benim için garip gelenler;
...sen neden misafirin varken, yani kayınvaliden evdeyken açıp babana, her gün kayınvalidem bizde yada buna benzer şeyler söylesin ki, babalar kızın evliliğinde en son karışacak kişidir. çünkü babalar damatla yüz göz olmamalıdır ki, bir ağırlığı olsun.
... Oldu ki bunu babana söyleyidin, baban hangi yüzle sen hergün milleti ağırlıyorsun, damat niye bizi aramıyor diye çirkin bir cümle kurar. bunu söylemenin binbir türlü yolu vardır. fakat bu cümleyi sadece gözüne parmak sokmak için yaparsın.
... hadi sen babanın söylediği bu sitemi duydun, bu sitemi söylemek için niye kayınvalidenin evde olduğu zamanı seçiyorsun,
... hadi bu zamanı seçtin, daha güzel dille ve ordayı da bularak " eşim, kocacık, aşkım yada ismi her neyse eşinizin müsait olunca bir babın halini hatırı sorsak, arasak " desen
... anneni neden ararsında ortalığı kızıştırırsın.
... annen gelip ne yapacak
baştan sona kadar yanlış bir olay....
kol kırılır yen içinde kalır. en düzgünü, en mülayimi, en kılıbığı daha açık nasıl söyleyeyim, başkasının heleki annesinin yanında aslan kesilir. öyle sözler söylerki attan düşmüşe dönersin. kayınvalidenin gitmesi bekleyemedin mi. yada siz sorunlarınızı çoçuk gibi illahaki bir hakem heyeti karşısındami çözersiniz.
sen böyle sorunlarını bilirkişilere tevdii edersen. onlarda sizin adınıza karar alır. almış işte kadın boşanıyorsunuz.
ne deyim daha çok söylecek söz var ama, geçmiş olsun
bu kadar sınıra dayanan ewliligin bitmesi daha saglıklı
Bizde bu durumlara gelmiştik anneme gittim güzel bir iş teklifi aldım olanlarıda kızıma bildirdim eşimlede görüşmedim ortalığı karıştıran kaynana tabi sonra eşim yalvar yakar özür barıştık anneside kuzu gibi oldu ben hiç pişman olmadım herkes yerini bilsin boyun eğme git kendine iş bul eşinlede konuşma ya seni ya annesi seçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?