kızlar itiraf etti konumdan bilenler bilir dün öğleden sonra işten izin aldım eve gittim kaldıramadım işi sonra kayanama anlattım durumu ama ne yaptığını anlatmadım çünkü ben utandım zorla söyletti sebepsiz ayrılık olmaz söylemessen yardım edemem dedi sonr neyse anlattım çok sinirlendi oğluna neyse kocamda izin almış geldi işten oda dayanamamış eşim annesinede itiraf etti herşeyi buraya kadar herşeyi anlıyorum ama kaynanam ikide bi ikimizi suçluyo bana sen hatalısın demiyo oğlum hatalı diyo ama her kelimesinde ikinizde sorumluluk alamadınız filan neyse asıl sorum şu kızlar ben yorumlayamıyorum kaynanamı tanıdığım için ne maksatla söylediğini anlıyorum. kaynanam kocama diyorki ,bak oğlum yemin et doğruyu söyle sen evliliğe hazır değilmiydin pişmanmı oldun melosu sevmiyormusun bu evliliği yürütmek istemiyormusun bana doğruyu söyle hata yapmış olabilirsin o zaman yanında olurum diyo bu ne demek şimdi ben şunu anladım oğlunun yanlış bi evlilik yaptığını beni oğluna layık görmediği kanısına varıyorum sizlerin yorumları çok önemli benim için bide kocam gelmeden önce bana dediki oğlum bana anlattı bazı şeyler ama sen ona söyleme melos çok sinirli hemen parlıyo fevri davranıyo dedi bende idare et oğlum büyütmeyin dedim diyo kocama sordum annem sallamış diyo
bu arada kocamın annesine cevabı ben önceden bi iki ay takılırdım kızlarla tavır filan yaptıklarında yol verirdim diyo üstelemezdim ayrılırdım diyo evliliği hiç düşünmüyordum melos çıktı karşıma o az bi üzülse dayanamıyodum diyo
bu arada kocamın annesine cevabı ben önceden bi iki ay takılırdım kızlarla tavır filan yaptıklarında yol verirdim diyo üstelemezdim ayrılırdım diyo evliliği hiç düşünmüyordum melos çıktı karşıma o az bi üzülse dayanamıyodum diyo