Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

O da öyle birisi demek ki. Her tarafı takip edip yorum yazmasının size ne gibi bir zararı var? Kadın 60 yaşına gelmiş, kabul edecekseniz öyle kabul edin. İnsanlar zararsız ama sadece kendinden farklı insanlara neden tahammül edemezler anlamıyorum. Burada her gün böyle konular açılıyor zira. Kayınvalidenizi facebookta bu kadar takip etmeyi bırakın, kendi hayatınıza bakın, sorun kalmaz o zaman. Kadın kendi kendine takılıyor, onda anormallik yok. Siz takmışsınız kadına, sorun bu.

İşte tam da böyle tam böyle aşağısında değil hatta bayağı üzerinde yöresel reklamlara mağaza paylaşımlarına yemeklere ve herşeye yazıyor
Ya benim görümce 44 yasında
Kinder sürpriz i begeniyor
Ben arac aldım ford marka
Hayırlı olsun die aradı neyse, aksam bi baktımm facede ford u begenmiş:))
Snr kardesim mercedes aldı
Bikac zaman snr mercedesi begeniuor
Ya bi defol git
Bikere kısıtladım ben bunu
Bir sene falan kısıstlıydı
Snr eşimle onlarınn yasadıgı sehre giderken kısıtı kaldırdım
Eşime şikayet eder falan die
Teli cantaya attım bi baktım onlara varınca,
175 tane gönderimi begenmiş
O yarım saat içinde paylasımı actığımı nasıl gördün abi, hadi gördün belli seni kısıtlamısım begenme:)
Evde dedim ki, x abla faceme virüs girdi sandım
Yarım saatte 175 begeni yapmıssın dedim
Bitanem ben onları görmemişim dedi.
Bikere pasta aldık eşimle onlarda kalırken , o pastayı aldıgımız pastanenin sayfasını begenmiş:))))

Ya hadi seninki yaslı diyelim
Benimki ist üni mezunu, yönetici konumunda iki cpcık annesi genc bir
Kadın

Bizim gelin silmiş beni sonradan farkettim:) sormadım niye diye, baskı hissetti sanırım.bende benimkileri silmek istiyorum ama bunlar büyütür işi.sizinkilerin tepkisi ne olur ona göre davranın.ama ben istemediğim bişeyi yaptığımda üstüme oturmuşlar gibi oluyorum

İşte tam da böyle tam böyle aşağısında değil hatta bayağı üzerinde yöresel reklamlara mağaza paylaşımlarına yemeklere ve herşeye yazıyor
Eşimle iznik e gttik gecen sene
2 gün hsonu
Bi bakıyorum xxx iznik i begendi:))
Bodruma gidiyoruz
Bi bakıyorum xxx bodrum u begendi
Evlilik yıld de eşim beni bi restorana götürdü
Akşam o restoranı begenmiş
Ahahahah ölücem ya

Faccebook ayarlarından fotoğrafları kv.nizin görmemesini işaretletin.
Sıkıntıdan size sarmış. Dur demezse daha çok bunaltır.

Kv gelini takip ediyor
Gelin de bundan rahatsız
Siz konu sahibini anlamadınız sanırım.
Kendi kendine takılmıyor konu sahibime dadanıyor

Gorumcenizi normal görmüyorsunuz evet aşırılıkları oluyormuş ama ben olsaydım beni begenmesini iyi niyetle düşünür bende arada onu begenirdim.esimin kardeşi sonucta.Birde silsin diye kasıtlı yapıyorsunuz.Çok kırıcı gercekten.

Siz konuyu bayağı yanlış anlamışsınız

Eşimin kardeşi olmak demek
Benim çalıştıgım şirketin sayfasını begenmesini gerektirmiyor
Beni gectim müdürümün resimlerini begeniyor
O na ne benim müdürümden
Biz ayrı sehirlerdeyiz
Benim tatile giitiğim otellerden, arabamın markasından o na ne?
Ben de görümceyim bu arada
Kardesimin ve gelinimizin fotolarını begeniirim ama herseye burnumu sokup gelinin işyerini arkadaslarını yasadıgı siteyi, okudugu okulu falan beğenmem
Eşimin kardesi olmasına birsey dediğim yok, ama bu kadar meraklı olmasın .

Siz konuyu bayağı yanlış anlamışsınız
Ay neymiş konunuz, kuantum fiziği mi de bu kadar anlaşılmasın? Ben gayet doğru anladım da işinize gelmedi tabii. Kaynananız normal hanimefendi. Yorum bu. Farklı görüş kaldıramıyorsanız konu açmayın.

Sizin yetişme tarzınız, kayınvalidenizin yaşam tarzı bambaşka, neden anormal olsun ki.
Sonradan sosyal medya kullanan 60+ insanların bizler gibi yorumlamalar yapmaları beklenmez ki, ona göre çok normal aslında. Elbette size göre normal sayılmaz.

Evimdeki eşyanın resmini istemesi de normal tabi bana göre değil farklı görüşse saygı duyarım

Bana pek normal gelmedi mesela yorum yaptığında silseniz yoo ben silmedim deseniz ya da varsa eğer öyle bir şey yoruma kapalı yapsanız? Foto istediğinde atmasanız? Ya da son çare olarak facebook da kv yi kısıtlılar listesine almak ben bir ara bütün akrabaları kısıtlılar listesine almıştım sorana da aaaa sizin facebook da sorun var diyorum e o yaşta insanlar da oturup bunu araştırma gereği duymayınca mecburen yiyorlardı

Benimle yaşıt gorumcem var. Sosyal medya hesaplarima ne koysam, aa buraya kadar geldiniz niye bize gelmediniz, oraya gittiniz niye bizi goturmediniz, şuraya giderken niye haber vermediniz vs vs başımın etini yiyordu. Esimle özel gun fotoğrafı vs paylasinca, nazar deger herkes dedikodu yapar diyorlardı. Benim de tepem attı, yeni sosyal medya hesabi açtım, onları da kabul etmedim. Ohh kafam rahat

Kaynanası yüzünden facebook'unu kapamış biriyim
Hissiyatın normal değil diyorsa öyledir. Benimki bol bol laf sokuyordu bana, şimdi "kaide" gibi kalakaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…