Ya benim görümce 44 yasındaİşte tam da böyle tam böyle aşağısında değil hatta bayağı üzerinde yöresel reklamlara mağaza paylaşımlarına yemeklere ve herşeye yazıyor
Eşimle iznik e gttik gecen seneİşte tam da böyle tam böyle aşağısında değil hatta bayağı üzerinde yöresel reklamlara mağaza paylaşımlarına yemeklere ve herşeye yazıyor
Kv gelini takip ediyorO da öyle birisi demek ki. Her tarafı takip edip yorum yazmasının size ne gibi bir zararı var? Kadın 60 yaşına gelmiş, kabul edecekseniz öyle kabul edin. İnsanlar zararsız ama sadece kendinden farklı insanlara neden tahammül edemezler anlamıyorum. Burada her gün böyle konular açılıyor zira. Kayınvalidenizi facebookta bu kadar takip etmeyi bırakın, kendi hayatınıza bakın, sorun kalmaz o zaman. Kadın kendi kendine takılıyor, onda anormallik yok. Siz takmışsınız kadına, sorun bu.
Gorumcenizi normal görmüyorsunuz evet aşırılıkları oluyormuş ama ben olsaydım beni begenmesini iyi niyetle düşünür bende arada onu begenirdim.esimin kardeşi sonucta.Birde silsin diye kasıtlı yapıyorsunuz.Çok kırıcı gercekten.Benim görümcem böyle
Her gönderimi havada kapıyor
Kendisinin 3 yıldır hiçbirseyini begenmedim o ısrarla herseyımı begeniyor
Her paylasımıma yorum yazıyor
Sanki onun için paylastım!
Kendisnin özel günleri olur, cocuklarının özel günleri olur hiçbirseye yorum yapmam
O da beni rahat bıraksın diye ama asla bırakmıyor
Mesela tatile giidyoruz eşimle, o gün illa anasayfama düşüyor bizim gttiğimiz oteli begenmiş
Her sene her gttiğimiz oteli beğeniyor
Kendisi ile farklı sehirdeyiz
eşimle yasadıgımız sitenin sayfasını begenmiş
Benim calıstıgım firmanın face sayfasını begenmiş
Eşim 2 yıl evvel iş değiştirdi, eşimin şirketinin sayfasını da begenmiş
Orda birde fuara katılan adamları, sunum yapan beyleri bayanları falan begeniyor
Hiç tanımadıgı insanların
Bazen benim arkadaslarımın sayfasındaki gönderileri paylasıyor
Görümcemle samimi değilim
Hayatımda 3/4 kere gördüm ama böyle manyak bi tip
Beni silsin diye beklıyorum ama daha coo beklerim
Kaynananız benim görümcenin bi iki tık aşagısında
Normal değil bana göre
Siz konuyu bayağı yanlış anlamışsınızO da öyle birisi demek ki. Her tarafı takip edip yorum yazmasının size ne gibi bir zararı var? Kadın 60 yaşına gelmiş, kabul edecekseniz öyle kabul edin. İnsanlar zararsız ama sadece kendinden farklı insanlara neden tahammül edemezler anlamıyorum. Burada her gün böyle konular açılıyor zira. Kayınvalidenizi facebookta bu kadar takip etmeyi bırakın, kendi hayatınıza bakın, sorun kalmaz o zaman. Kadın kendi kendine takılıyor, onda anormallik yok. Siz takmışsınız kadına, sorun bu.
Eşimin kardeşi olmak demekGorumcenizi normal görmüyorsunuz evet aşırılıkları oluyormuş ama ben olsaydım beni begenmesini iyi niyetle düşünür bende arada onu begenirdim.esimin kardeşi sonucta.Birde silsin diye kasıtlı yapıyorsunuz.Çok kırıcı gercekten.
Ay neymiş konunuz, kuantum fiziği mi de bu kadar anlaşılmasın? Ben gayet doğru anladım da işinize gelmedi tabii. Kaynananız normal hanimefendi. Yorum bu. Farklı görüş kaldıramıyorsanız konu açmayın.Siz konuyu bayağı yanlış anlamışsınız
Evimdeki eşyanın resmini istemesi de normal tabi bana göre değil farklı görüşse saygı duyarımAy neymiş konunuz, kuantum fiziği mi de bu kadar anlaşılmasın? Ben gayet doğru anladım da işinize gelmedi tabii. Kaynananız normal hanimefendi. Yorum bu. Farklı görüş kaldıramıyorsanız konu açmayın.
Her şeyimi paylaşmıyorum bu seferde özelden fotoğraf istiyo oğlundan herşeyi paylaşacak kadar zamanım yok zaten sevmem herşeyimi paylaşmayıRahatsizsaniz herseyinizi paylaşmayın sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?