Facebook kullanmayan bir tek ben kaldim sanirim :))İyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
Eşimle iznik e gttik gecen sene
2 gün hsonu
Bi bakıyorum xxx iznik i begendi:))
Bodruma gidiyoruz
Bi bakıyorum xxx bodrum u begendi
Evlilik yıld de eşim beni bi restorana götürdü
Akşam o restoranı begenmiş
Ahahahah ölücem ya
60 yaşında ve hayat enerjisi yüksek ne kadar güzel. Ben bir anormallik göremedim.Bana da öyle geliyor sürekli takipte yani hoşuma gitmiyor yaşının ağırlığı yok
Ya ilahi siz ohh yeah miSosyal kaynana oh yeah... Karşılıklı lafta sokar yakında size feysten he..degisikmis..
O ne oyle ya ama ben olsam eglenirdimYa benim görümce 44 yasında
Kinder sürpriz i begeniyor
Ben arac aldım ford marka
Hayırlı olsun die aradı neyse, aksam bi baktımm facede ford u begenmiş:))
Snr kardesim mercedes aldı
Bikac zaman snr mercedesi begeniuor
Ya bi defol git
Bikere kısıtladım ben bunu
Bir sene falan kısıstlıydı
Snr eşimle onlarınn yasadıgı sehre giderken kısıtı kaldırdım
Eşime şikayet eder falan die
Teli cantaya attım bi baktım onlara varınca,
175 tane gönderimi begenmiş
O yarım saat içinde paylasımı actığımı nasıl gördün abi, hadi gördün belli seni kısıtlamısım begenme:)
Evde dedim ki, x abla faceme virüs girdi sandım
Yarım saatte 175 begeni yapmıssın dedim
Bitanem ben onları görmemişim dedi.
Bikere pasta aldık eşimle onlarda kalırken , o pastayı aldıgımız pastanenin sayfasını begenmiş:))))
Ya hadi seninki yaslı diyelim
Benimki ist üni mezunu, yönetici konumunda iki cpcık annesi genc bir
Kadın
Benimki de biliyorFacebook böyle böyle kaybedildi işte.
Instagram hesabı açın-kullanın ve kvnize bundan bahsetmeyin. Henüz orayı bilmiyorlar
Abartmayın ne oldu yazdıysa, hakaret mi etmiş küçük mü düşürmüş sizi?
Sizin gittiğiniz yerleri beğenmiş vah vah. Ne var bunda ? Sadece size ait sanki koskoca şehirler ülkeler.
Bence kendinizi çok önemsiyorsunuz.
Aynı benim görümce, tek fark ben onun kullandığı sosyal medya sitelerini kullanmıyorum, benimki sürekli telefonla ve whatsappdan taciz ederek ne aldın ne yaptın nereye gittin takibinde...Ya benim görümce 44 yasında
Kinder sürpriz i begeniyor
Ben arac aldım ford marka
Hayırlı olsun die aradı neyse, aksam bi baktımm facede ford u begenmiş:))
Snr kardesim mercedes aldı
Bikac zaman snr mercedesi begeniuor
Ya bi defol git
Bikere kısıtladım ben bunu
Bir sene falan kısıstlıydı
Snr eşimle onlarınn yasadıgı sehre giderken kısıtı kaldırdım
Eşime şikayet eder falan die
Teli cantaya attım bi baktım onlara varınca,
175 tane gönderimi begenmiş
O yarım saat içinde paylasımı actığımı nasıl gördün abi, hadi gördün belli seni kısıtlamısım begenme:)
Evde dedim ki, x abla faceme virüs girdi sandım
Yarım saatte 175 begeni yapmıssın dedim
Bitanem ben onları görmemişim dedi.
Bikere pasta aldık eşimle onlarda kalırken , o pastayı aldıgımız pastanenin sayfasını begenmiş:))))
Ya hadi seninki yaslı diyelim
Benimki ist üni mezunu, yönetici konumunda iki cpcık annesi genc bir
Kadın
MantıklıRahatsizsaniz herseyinizi paylaşmayın sizde.
Anladığım kadarıyla kv boş yaşıyor ve tabi ki saracak birşey bulma ihtiyacına girmiş. Bu yaşta turlara katılsa gezse uada ne bileyim kitap okusa dini inancı her ne ise onunla ilgilense falan. Biraz görmezden gelmeye çalışsan sanırım senin refahın için çok daha iyi olur. Bu yaşa gelmiş hala ergen tipteyse kafa yapısı napsan cık olmazHer şeyimi paylaşmıyorum bu seferde özelden fotoğraf istiyo oğlundan herşeyi paylaşacak kadar zamanım yok zaten sevmem herşeyimi paylaşmayı
Nasıl olur yaşının ağırlığı? Sürekli izdivaç programı ve Müge Anlı izlese, güne gitse, dedikodu yapsa ağır olur mu mesela? Tavrınızı itici buldum. Her büyük sizin gördükleriniz gibi olmak zorunda değil.Bana da öyle geliyor sürekli takipte yani hoşuma gitmiyor yaşının ağırlığı yok
o zaman face den daha az paylaşım yapınBana da öyle geliyor sürekli takipte yani hoşuma gitmiyor yaşının ağırlığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?