Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

bende de var birtane napcan benimki cok kiskanc hic bir resmimizi begenmez bende inadina paylasirim ohh catlasin dimi.

Facebook kullanmayan bir tek ben kaldim sanirim :))
Oglunu ovmesi normal. Sosyal medya kullananlarin yas ortalamasi yukseldi artik.

Ne yani 60 yasindakinin agirligi nasil olmali mesela ?
Oturup bir kosede ölümü mü beklesin ?
O yastaki insanlar sosyal aglarla cok gec tanistiklari icin her gorduklerini begenme,her resme yorum yapma istegi yasiyorlar .
Hala eski gunlerdeki gibi sanki gorup takdir etmese kabalik yapacakmis gibi ...
Ne zarari var begendiyse ?
Anlayamadim
Garip olan sizsiniz ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ece diye bi uye vardi
Sanki siz o sunuz ...

Bana da öyle geliyor sürekli takipte yani hoşuma gitmiyor yaşının ağırlığı yok
60 yaşında ve hayat enerjisi yüksek ne kadar güzel. Ben bir anormallik göremedim.
Oğlu yani, büyüttüğü çocuk, canı ciğeri.. idare ediverin bir zahmet..

O ne oyle ya ama ben olsam eglenirdim

+1..
Velevki her fotoyu begendi
Éeee hanim kizimiz zaten bu fotograflar begenilsin diye koymuyor mu ?
Kv begenince ya da altina canim oglum benim yazinca ne gibi bir degisiklik oluyor.
Zaten bu sosyal mecralar
Masallah canim
Cok guzelsin canimlarla dolu degil mi

Standart kaynanadan farklı ilginç
ama tabi çok samimi yorumlar yapıyorsa tehlikeli ve morel bozucu herkesin herşeyi bilmesi gerekmez özel hayat gibi mesela

Canı sıkılıyor bence ugrasacak bir hobi edinmeli

Aynı benim görümce, tek fark ben onun kullandığı sosyal medya sitelerini kullanmıyorum, benimki sürekli telefonla ve whatsappdan taciz ederek ne aldın ne yaptın nereye gittin takibinde...
Balayına giderken bize balayı diye whatsapp grubu oluşturmuştu günlük paylaşım yapacakmışız onunla... tövbe dedim seviştiğimizi mi koymamızı istiyor... ahahaha
Eşim de ben de tek yorum yazmadık o gruba, döndükten sonrada ben çıktım zaten ama balayımız boyunca yazdı da durdu... komik olan görümcem benden nerdeyse 20 yaş büyük, nerdeyse annemle yaşıt iş güç sahibi üniversite mezunu genel müdür kadın düşünün yani... ama dur durak bilmedi hatun.
Bu balayı grubu oluşturması beni çok sinirlendirdi, o gün bugün mesafeliyim. Üstelik 2. Evliliğim ve bir öncekinde aileden çok çekmiştim. Yüz göz olmak istemiyorum. Şimdi sadece facebook kullanmıyorum dedim. Diğer kullandığım instagramı felan keşfederse direk reddederim. Vallahi tükendim bu erkek ailelerinden...
Okudukça şaşırıyorum, ben garipsemiştim benimkini ama beterleri varmış.
Dur diyelim kızlar... kaynanaları görümceleri özel hayatımıza sokmayalım
Yaşasın kk

Normal bence. 60 yaş geç bir yaş değil ki. Benim is arkadaşlarımdan o yaşta olanlar var. Beğenmese kadın kiskaniyor bizi olurdu bu sefer de. Herşeye 'çok güzelsin canım' yazan yasitlardan daha samimiler, oğluna yorum yazmış normal.

Her şeyimi paylaşmıyorum bu seferde özelden fotoğraf istiyo oğlundan herşeyi paylaşacak kadar zamanım yok zaten sevmem herşeyimi paylaşmayı
Anladığım kadarıyla kv boş yaşıyor ve tabi ki saracak birşey bulma ihtiyacına girmiş. Bu yaşta turlara katılsa gezse uada ne bileyim kitap okusa dini inancı her ne ise onunla ilgilense falan. Biraz görmezden gelmeye çalışsan sanırım senin refahın için çok daha iyi olur. Bu yaşa gelmiş hala ergen tipteyse kafa yapısı napsan cık olmaz
Gül geç baktın çok sinirine dokunuyor sevdiğin birşeyi düşün bunu ancak beyninde halledebilirsin. Birde biraz mesafe koy. Mesela fotoğraf mı istedi sizden müsait değilim şimdi daha sonra diye diye salağa yat bir süre sonra biraz da olsa azalır sanırım

Bana da öyle geliyor sürekli takipte yani hoşuma gitmiyor yaşının ağırlığı yok
Nasıl olur yaşının ağırlığı? Sürekli izdivaç programı ve Müge Anlı izlese, güne gitse, dedikodu yapsa ağır olur mu mesela? Tavrınızı itici buldum. Her büyük sizin gördükleriniz gibi olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…