Ahahhahaaa çok güldüm yaaFacebook böyle böyle kaybedildi işte.
Instagram hesabı açın-kullanın ve kvnize bundan bahsetmeyin. Henüz orayı bilmiyorlar
Sizde herseyinizi facebookta paylasmayin yahu. Yada ayarlardan kayinvalidenizi engelleyin gormesin paylasiminizi. :) son care olarakta ins. Acin ve orada paylasin herseyi. Orayi henuz cozemediler :) bende annemden oyle sakliyorum bazI seyleriİyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
internet ile yeni tanışan teyze modeliİyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
İyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
internet ile yeni tanışan teyze modelinormal normal... sana anormal geliyor...
engelle o zaman...Ama bu yorumda mantikli :) benim kv cok merakli süreklilik arz eden birseyse sinir bozucu olabiliyor.
Böyle olduğumuz çıkarımını nasıl yaptınızAllahım bende ayar olurum böyle vıcık vıcık sevgilim aşkım bebeğim diye sosyal alanda paylaşım yapanlara. Yahu gidin yorgan altında ne yapıyorsanız yapın adım atsalar görgüsüz gibi bi havalar bi şekiller. Paylaşmayın efenim sizde göstermeyin millete ne yemişsiniz ne almışsınız. İnan'ın sadece varoş bi görüntü çıkıyor ortaya ( kesin ban yiyeceğim ama içimde kalmaz en azından )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?