Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

Kocası da yoksa canı sıkılıyordur. Takma bence. Başka bir derdi yoksa bunlar sorun değil.

Reactions: s u
Sizde herseyinizi facebookta paylasmayin yahu. Yada ayarlardan kayinvalidenizi engelleyin gormesin paylasiminizi. :) son care olarakta ins. Acin ve orada paylasin herseyi. Orayi henuz cozemediler :) bende annemden oyle sakliyorum bazI seyleri

orta yaş ve üstü insanlar ,facebook çıkınca ve de yeni yeni pc ve akıllı telefon kullanmayı öğrenince bu çok hoşlarına gitti..

çok ciddiye aldılar bu olayı..

ondandır bence....

Benim anlamadigim hem attiginiz her adimi sosyal medya da paylasip hem kayinvalidenizin yorum yapmasindan ve sizii takip etmesinden neden sikayet ediyorsunuz?

Zaten o fotograflar tanidiklariniz gorsun begensin yorum yapsin diye atilmiyor mu o platforma?

Kadin kimi takip etsin tabiki oglunu gelinini akrabalarini takip edecek.

Rahatsiz oluyorsaniz paylasmayin o zaman resim.

Benim de anlamadığım şey şuraya gittim orayı beğenmiş şu marka araç aldım onu beğenmiş şunu yedim onu beğenmiş.. Ya beğensin ne var yani bunda size ne.. Sizi rencide edecek bir yorum mu yapıyor? Niye sinir oluyorsunuz? Oğlu size çiçek almış da annesi de onu övmüş de övecek tabi neyi övdüpne bakın size çiçek almış takdir etmiş kadın demek ki.. Yani sinir olunacak bir taraf göremedim..

Başka işleri yok mu bu insanların ya...

Toplum olarak suyunu çıkardık bu sosyal medya olayının...

internet ile yeni tanışan teyze modeli normal normal... sana anormal geliyor...

Ayni benim kv. Evime bardak alsam bilmek gormek istiyor sizi anlıyorum cok sinir bozucu

Allahım bende ayar olurum böyle vıcık vıcık sevgilim aşkım bebeğim diye sosyal alanda paylaşım yapanlara. Yahu gidin yorgan altında ne yapıyorsanız yapın adım atsalar görgüsüz gibi bi havalar bi şekiller. Paylaşmayın efenim sizde göstermeyin millete ne yemişsiniz ne almışsınız. İnan'ın sadece varoş bi görüntü çıkıyor ortaya ( kesin ban yiyeceğim ama içimde kalmaz en azından )

Böyle olduğumuz çıkarımını nasıl yaptınız

Sosyal medya da gezinmek yaşlıların da hakkı bence.. de Bazilari suyunu cikariyor.Benim face de de bir tanıdık var bu öyle cok yasli da degil sacma sacma siyasi paylasimlar her paylasimima gereksiz yorumlar yapiyor.engelleyecegim ama anlar da ayıp olur diye yapamıyorum sizi çok iyi anlıyor um bu yuzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…