+1000Allahım bende ayar olurum böyle vıcık vıcık sevgilim aşkım bebeğim diye sosyal alanda paylaşım yapanlara. Yahu gidin yorgan altında ne yapıyorsanız yapın adım atsalar görgüsüz gibi bi havalar bi şekiller. Paylaşmayın efenim sizde göstermeyin millete ne yemişsiniz ne almışsınız. İnan'ın sadece varoş bi görüntü çıkıyor ortaya ( kesin ban yiyeceğim ama içimde kalmaz en azından )
+1000
Bi kahve iciyorlar yazdiklari aynen şu: "kociskom bana tontis elleriyle kahve yapmis ask bocegim.Allah im her gunumuzu boyle mutlu etsin"
Ve bu tarz paylasim yapanlarin cogu da mutsuz insanlar
Insta mom'lar...Dunyanin ilk bebegini dogurmus sosyal medya annisleri var bi de
Insta mom'lar...
Öf bi gına geldi ki onlardan
Bir de "kocamla benim toplam IQ'muz 7" kahvaltı setleri ve fincan takımları vardır bunların. evde her şey pembe. o kadar pembenin içinde adamın hormonları çalışmaz artık.+1000
Bi kahve iciyorlar yazdiklari aynen şu: "kociskom bana tontis elleriyle kahve yapmis ask bocegim.Allah im her gunumuzu boyle mutlu etsin"
Ve bu tarz paylasim yapanlarin cogu da mutsuz insanlar
millette ne enerji var yaEşim de ben de mühendisiz, bu yaşımıza kadar kendi ayaklarımızın üstünde durmuşuz. Eşyayı elbette kendimiz aldık, gelinliği her şeyi...
Derken görümcem hep fotoğraf istiyor istiyor kırmadım perdeyi gelin beraber seçelim dedim ki biliyorum ki eşimle istediğimizi alacağız...
Seçimi yaptık ama o esnada ne büyük hata yaptığımı anlamıştım her şeye karıştı felan ama biz istediğimizi aldık onu dinlemeyip... bir gün sonra renkleri evde görmek istediğimiz için perdeciye kartelayı al eve gel dedik eşimle...
Seçtiğimiz renkler evde eşyayla iyi durmadı akşam yeni perde seçmek için tekrar gidecektik perdeciye, bunu duyan görümcem tam 50 km öteden siz seçemezsiniz diye koşa koşa iş çıkışı geldi...
Sonuçta yine biz bildiğimizi aldık ama daha komik olanı kardeşi yüksek lisansını tasarımda yapmış müdür olarak çalışan koskoca adam yüksek mühendis....
Saçmalardan seçmeler....
Ama bu olay bana çok şey öğretti bu sefer görümcemle iyi olacağım demiştim ama bu sefer görümcemle seviyeli çok iyiyiz kendisini hiç bişiciğe karıştırmıyorum...
Biz seçemezsek de kendimiz seçemeyelim dediğim mi ahahahaha
Zaten trafikten iş çıkış saati geç kaldılar biz onlar gelene kadar seçmiştik bile, onlar geldikten sonra o mağazada maksimum on dakika kaldık... sonra döndüler eşim geç oldu diye gidin dedi onlara biz de evimize döndük (evlenmeden birlikte kalıyorduk nişandan sonra)millette ne enerji var ya
Benim kardeşim evlendi , erkek kardeşim.
Evlerine ne aldılar, ne kadara aldılar hala da bilmem sormam da.
Banane ki,
50 km öteden hayatta popomu kaldırıp da evlerine alcakları perde için gitmem.
Pes yani.
Zaten trafikten iş çıkış saati geç kaldılar biz onlar gelene kadar seçmiştik bile, onlar geldikten sonra o mağazada maksimum on dakika kaldık... sonra döndüler eşim geç oldu diye gidin dedi onlara biz de evimize döndük (evlenmeden birlikte kalıyorduk nişandan sonra)
Görüyor ve arttırıyorum...Dunyanin ilk bebegini dogurmus sosyal medya annisleri var bi de
E siz niye her seyinizi paylasma geregi duyuyorsunuz ? Esya demişiniz aldiginiz esyayi da mi paylasiyorsunuz ?
Sosyal medya gorgusuzlugunden nefret ediyorum[/QUOTE
Eşyayı değil bir iki resim dışında hiç bişey paylaşmam eşya ya da herşeyimi paylaşacak kadar cahil değilim
Aaa derdi ne bunun yaYa benim görümce 44 yasında
Kinder sürpriz i begeniyor
Ben arac aldım ford marka
Hayırlı olsun die aradı neyse, aksam bi baktımm facede ford u begenmiş:))
Snr kardesim mercedes aldı
Bikac zaman snr mercedesi begeniuor
Ya bi defol git
Bikere kısıtladım ben bunu
Bir sene falan kısıstlıydı
Snr eşimle onlarınn yasadıgı sehre giderken kısıtı kaldırdım
Eşime şikayet eder falan die
Teli cantaya attım bi baktım onlara varınca,
175 tane gönderimi begenmiş
O yarım saat içinde paylasımı actığımı nasıl gördün abi, hadi gördün belli seni kısıtlamısım begenme:)
Evde dedim ki, x abla faceme virüs girdi sandım
Yarım saatte 175 begeni yapmıssın dedim
Bitanem ben onları görmemişim dedi.
Bikere pasta aldık eşimle onlarda kalırken , o pastayı aldıgımız pastanenin sayfasını begenmiş:))))
Ya hadi seninki yaslı diyelim
Benimki ist üni mezunu, yönetici konumunda iki cpcık annesi genc bir
Kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?