Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

+1000

Bi kahve iciyorlar yazdiklari aynen şu: "kociskom bana tontis elleriyle kahve yapmis ask bocegim.Allah im her gunumuzu boyle mutlu etsin"

Ve bu tarz paylasim yapanlarin cogu da mutsuz insanlar

+1000

Bi kahve iciyorlar yazdiklari aynen şu: "kociskom bana tontis elleriyle kahve yapmis ask bocegim.Allah im her gunumuzu boyle mutlu etsin"

Dunyanin ilk bebegini dogurmus sosyal medya annisleri var bi de

Bu yaşta teyzeler genellikle her fotoğrafa yorum yapıyorlar. Benim de bu sebepten engellediğim birkaç kişi var. Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Yaş ve tarz meselesi.

Benim annemde sosyal medya canavarı :)
Binlerce takipçisi var iş teklifleride alıyo ordan daha kabul ettiği olmadı ama eder bigün :)
Kafasını kaldırmadığı için bazen kızıyorum bana ceza olarak benim resimlerimi koymuyo aman ne üzüldüm
Boşver eğlendirsin kendini resimde atmazsın sen ondan iste resim bıktır

Yazık evde can sıkıntısından napsın bu önceki kuşak kadınlara bi hobi sahibi olma fırsatı da vermemişler. Ya gezmeye gidip sohbet edecek ya da internet üzerinden yorum yaparak konuşacak. Kınamayın garipsemeyin ne zararı var ki.

+1000

Bir de "kocamla benim toplam IQ'muz 7" kahvaltı setleri ve fincan takımları vardır bunların. evde her şey pembe. o kadar pembenin içinde adamın hormonları çalışmaz artık.

millette ne enerji var ya
Benim kardeşim evlendi , erkek kardeşim.
Evlerine ne aldılar, ne kadara aldılar hala da bilmem sormam da.
Banane ki,
50 km öteden hayatta popomu kaldırıp da evlerine alcakları perde için gitmem.
Pes yani.

Zaten trafikten iş çıkış saati geç kaldılar biz onlar gelene kadar seçmiştik bile, onlar geldikten sonra o mağazada maksimum on dakika kaldık... sonra döndüler eşim geç oldu diye gidin dedi onlara biz de evimize döndük (evlenmeden birlikte kalıyorduk nişandan sonra)

iyi yapmıssınız.

Bence o yaşlarda sosyal medyayı yeni keşfeden herkes aynı annemde dahil

bu sosyal medyayla yaşlılığında tanışmış ebeveynler hep böyleler.
sizinki artı olarak biraz karışgan ve meraklı sanırım.

Aa
Aaa derdi ne bunun ya

Size takip ediliyormuş hissini vermiş bu durum. Engelleyin Facebook da kafanız rahat etsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…