Kaynanam normal mi ben mi abartıyorum

Sadece kayinvalideniz değil sözüm meclisten dışarı ortalama 40 yaş üstü insanlarda bu duurm var .annem mesela herseye yorum yapar beğenir konu ne olursa olsun .face Anasayfamdaki bu yaşlarda ki akrabalar tanıdıklar arkadaşlarımın aileleri cidden bu şekilde ve gunaydinlar iyi geceler mesajları çiçekler böcekler falan..yani sadece kayinvalideniz değil ve sadece size karşı yapmıyor dur. Yani bizimkiler de anne oldum hala prensesim bilmem ne diye yorumlar yazınca siliyorum görmeden onlar.daha geçenlerde bu konu üzerine arkadaşım annesinden dert yaniyordu :)

benim de ikinc,i evliliğim
ben de aileisnden cekmıstım
şimdiki eşimin ailesi daha manyak çıktı, neyse ki eşim iyi ve ailesi uzakta.

balayı grubu çok saçma ya , ne kadar mantıksız birşey, ilk defa duydum
Benim benden 7 yas kucuk erkek kardeşim var evli, asla böyle sacma bir talebim olamaz.
Evlerine bile senede bir iki kere giderim , ikisi de calıısyorlar,
kardeşime zırt pırt mesaj yazmam mesela.

bizim eşimle facemiz ortaktı eskiden, bu abla ordan kaldı, atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
mesela annesinin doğum gunu oluyor o gün
( annesinde face yok)
bugun annemın dogum gunu dıye paylasıyor, sonrada annemın dogumgununu kutlayan dostlarımıza tesekkur ederım dio

Bana birisi yorum yazıyor mesela, görümce tanımaz etmez, yazılan tüm yorumları begenıyor, hangi kafada yasıyor bilmem.

Benim görümce de okumuş, benden buyuk ama bunlar etken değil demek.

50 yaş üstü sosyal medya kullanıcıları böyle genelde o yüzden bana normal geldi:)
Annem ve arkadaşları ben onlara facebook çetesi diyorum, 5 kişiler Anasayfam bazen sırf onların gönderileriyle dolu oluyor, çiçekler, böcekler, dualar, yorumlar, beğeniler. Foto eklesem ilk beğenenler ve altında 5 yorum garanti annem ve arkadaşları , sağolsun boş bırakmıyorlar. 1 tanesi mesela bir sayfadaki gönderiye yorum yapıyor, diğerleri de onun yorumunun altına sırayla yazıyorar. 1 ara altız doğuran bir kadın haberi vardı yabancı bir ülkede altına Allah bağışlasın analı babalı büyüsünler falan yazmışlardı hepsi ne gülmüştüm .

Yaşlı insanlar daha aktif olarak kullanıyorlar sadece sizin kv değil genel bi durum bu yorum illaki oluyo hiç bişey yazmasalar yakışıklı oğlum falan kesin oluyor. Birde paylaştıklari seyler genelde gelinlere gönderme şeklinde iğneler laflar olur hep

Birsey alindiginda eve merak ediyorsa foto falan atarim ama laf yapmaya baslarsa ne gerek vardi falan filan o sikinti ama onun disinda bosveri yorum yazsin ovsun oglunu illa cevap yazmaya gerek yok herseye

Ya benim arada laf sokma ve bu aptal takipten başka şikayetim yok. Allah'tan eşim çok iyi insan da dengeliyor...
Ama görümcemin her şeyi ben bilirim ben zevkliyim ben şöyleyim ben böyleyim tavırları delirtiyor beni...
Mükemmel erkek ailesi yok anacım

gerdek grubu kursaymış temelli.

Boş işte

Kadın gün arkadaşlarına oğlumu öveceğine tüm cümle aleme övüyor

Eve yeni aldığım buzdolabının fotoğrafını istese kahkaha atarım herhalde

Ne yapsan kızzzzzz aynından mı alcannnn da derim

Küserse kendi bilir

ne varki bunda birak kadini takilsin rahat rahat gelip basinda durup herseyine karissa kocani sana karsi doldursa dahami iyi.. benimkide takilir facede watsapp
da butun gun elinde tlfn oh ne guzel bence bi sikinti yok onlar yeni sosyallesiolar biz biliyoruz o yuzden sacma gelio ama onlar yeni ogreniyolar.. bi gun bisey aldiginda yada tatile bi yere gittiginde onada bisey al bak hemen face atar gelinim almis diye :)

bosa demiyolar 60 yasndan sonra kork die facebookta ne isi var giz bu yasta :)

Eşim de ben de mühendisiz, bu yaşımıza kadar kendi ayaklarımızın üstünde durmuşuz. Eşyayı elbette kendimiz aldık, gelinliği her şeyi...
Derken görümcem hep fotoğraf istiyor istiyor kırmadım perdeyi gelin beraber seçelim dedim ki biliyorum ki eşimle istediğimizi alacağız...
Seçimi yaptık ama o esnada ne büyük hata yaptığımı anlamıştım her şeye karıştı felan ama biz istediğimizi aldık onu dinlemeyip... bir gün sonra renkleri evde görmek istediğimiz için perdeciye kartelayı al eve gel dedik eşimle...
Seçtiğimiz renkler evde eşyayla iyi durmadı akşam yeni perde seçmek için tekrar gidecektik perdeciye, bunu duyan görümcem tam 50 km öteden siz seçemezsiniz diye koşa koşa iş çıkışı geldi...
Sonuçta yine biz bildiğimizi aldık ama daha komik olanı kardeşi yüksek lisansını tasarımda yapmış müdür olarak çalışan koskoca adam yüksek mühendis....
Saçmalardan seçmeler....
Ama bu olay bana çok şey öğretti bu sefer görümcemle iyi olacağım demiştim ama bu sefer görümcemle seviyeli çok iyiyiz kendisini hiç bişiciğe karıştırmıyorum...
Biz seçemezsek de kendimiz seçemeyelim dediğim mi ahahahaha

Benim de kayinbabam böyle ikidebir telefonunsarja takiyor ya. Diyorum: " niye sürekili takiyorsun?" Diyor" yuzde yirmi kalmis. Ya biterse!"
Kriz gecirtiyor insana. Sanki dünyayi kurtaracak onunla

ayyyy benim kaynana da 65 yasinda oda ayni butun sosyal aglarda hesabi var. Sürekli paylaşımlar felan yapıyor. Ha bizde durum tam tersi esimin ailesi beni sevmedikleri icin ne resim begenirler ne yorum yaparlar.hatta bana nispet olsun diye diger ettiklerimin resimlerinin altina methiyeler duzerler. Saçma canim benim sacma da bu davranışların saçma oldugunu anlayabilen insan sayısı cok az. Boş işler ya..senin konunda da senin kaynana seni kıskanıyor belli ki. Sadece esine ovgu yazilar yazması da bundan. Takılma sen bosver. Gül geç

Kaynanası yüzünden facebook'unu kapamış biriyim
Hissiyatın normal değil diyorsa öyledir. Benimki bol bol laf sokuyordu bana, şimdi "kaide" gibi kalakaldı

Bende bende bende eşimin ailesi yüzünden face kapattım hatta eşime de kapattırdım yoksa boşanacaktık. Simdi instogram kullanıyoruz sadece. Eşimi oradan da buldular. Beni eklemediler. Zaten ekleselerde kabul etmem. Göremiyorlar ya ne olup ne bitiyor. Ama instogramda da aynı seyler resimleri beğenmeneler esiminle ikimizin olduklarını özellikle. Esimin tek oldukları begenmeler. boş insanlar boş işler. Allah ıslah etsin hepsini

Tipik akraba yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…