- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
nasıl eğleneceksin:)O ne oyle ya ama ben olsam eglenirdim
benim de ikinc,i evliliğimAynı benim görümce, tek fark ben onun kullandığı sosyal medya sitelerini kullanmıyorum, benimki sürekli telefonla ve whatsappdan taciz ederek ne aldın ne yaptın nereye gittin takibinde...
Balayına giderken bize balayı diye whatsapp grubu oluşturmuştu günlük paylaşım yapacakmışız onunla... tövbe dedim seviştiğimizi mi koymamızı istiyor... ahahaha
Eşim de ben de tek yorum yazmadık o gruba, döndükten sonrada ben çıktım zaten ama balayımız boyunca yazdı da durdu... komik olan görümcem benden nerdeyse 20 yaş büyük, nerdeyse annemle yaşıt iş güç sahibi üniversite mezunu genel müdür kadın düşünün yani... ama dur durak bilmedi hatun.
Bu balayı grubu oluşturması beni çok sinirlendirdi, o gün bugün mesafeliyim. Üstelik 2. Evliliğim ve bir öncekinde aileden çok çekmiştim. Yüz göz olmak istemiyorum. Şimdi sadece facebook kullanmıyorum dedim. Diğer kullandığım instagramı felan keşfederse direk reddederim. Vallahi tükendim bu erkek ailelerinden...
Okudukça şaşırıyorum, ben garipsemiştim benimkini ama beterleri varmış.
Dur diyelim kızlar... kaynanaları görümceleri özel hayatımıza sokmayalım
Yaşasın kk
Ya benim arada laf sokma ve bu aptal takipten başka şikayetim yok. Allah'tan eşim çok iyi insan da dengeliyor...benim de ikinc,i evliliğim
ben de aileisnden cekmıstım
şimdiki eşimin ailesi daha manyak çıktı, neyse ki eşim iyi ve ailesi uzakta.
balayı grubu çok saçma ya , ne kadar mantıksız birşey, ilk defa duydum
Benim benden 7 yas kucuk erkek kardeşim var evli, asla böyle sacma bir talebim olamaz.
Evlerine bile senede bir iki kere giderim , ikisi de calıısyorlar,
kardeşime zırt pırt mesaj yazmam mesela.
bizim eşimle facemiz ortaktı eskiden, bu abla ordan kaldı, atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
mesela annesinin doğum gunu oluyor o gün
( annesinde face yok)
bugun annemın dogum gunu dıye paylasıyor, sonrada annemın dogumgununu kutlayan dostlarımıza tesekkur ederım dio
Bana birisi yorum yazıyor mesela, görümce tanımaz etmez, yazılan tüm yorumları begenıyor, hangi kafada yasıyor bilmem.
Benim görümce de okumuş, benden buyuk ama bunlar etken değil demek.
Aynı benim görümce, tek fark ben onun kullandığı sosyal medya sitelerini kullanmıyorum, benimki sürekli telefonla ve whatsappdan taciz ederek ne aldın ne yaptın nereye gittin takibinde...
Balayına giderken bize balayı diye whatsapp grubu oluşturmuştu günlük paylaşım yapacakmışız onunla... tövbe dedim seviştiğimizi mi koymamızı istiyor... ahahaha
Eşim de ben de tek yorum yazmadık o gruba, döndükten sonrada ben çıktım zaten ama balayımız boyunca yazdı da durdu... komik olan görümcem benden nerdeyse 20 yaş büyük, nerdeyse annemle yaşıt iş güç sahibi üniversite mezunu genel müdür kadın düşünün yani... ama dur durak bilmedi hatun.
Bu balayı grubu oluşturması beni çok sinirlendirdi, o gün bugün mesafeliyim. Üstelik 2. Evliliğim ve bir öncekinde aileden çok çekmiştim. Yüz göz olmak istemiyorum. Şimdi sadece facebook kullanmıyorum dedim. Diğer kullandığım instagramı felan keşfederse direk reddederim. Vallahi tükendim bu erkek ailelerinden...
Okudukça şaşırıyorum, ben garipsemiştim benimkini ama beterleri varmış.
Dur diyelim kızlar... kaynanaları görümceleri özel hayatımıza sokmayalım
Yaşasın kk
engelle o zaman...
Kocam alır onu gerdek grubunagerdek grubu kursaymış temelli.
ayyyy benim kaynana da 65 yasinda oda ayni butun sosyal aglarda hesabi var. Sürekli paylaşımlar felan yapıyor. Ha bizde durum tam tersi esimin ailesi beni sevmedikleri icin ne resim begenirler ne yorum yaparlar.hatta bana nispet olsun diye diger ettiklerimin resimlerinin altina methiyeler duzerler. Saçma canim benim sacma da bu davranışların saçma oldugunu anlayabilen insan sayısı cok az. Boş işler ya..senin konunda da senin kaynana seni kıskanıyor belli ki. Sadece esine ovgu yazilar yazması da bundan. Takılma sen bosver. Gül geçİyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
Kaynanası yüzünden facebook'unu kapamış biriyim
Hissiyatın normal değil diyorsa öyledir. Benimki bol bol laf sokuyordu bana, şimdi "kaide" gibi kalakaldı
Tipik akraba yorumuİyi akşamlar kızlar.. Yazacağınız şeyler benim için çok önemli. Çünkü artık ben mi abartıyorum kadın mı anormal ben anlamadım. Kayınvalidem altmış yaşında sürekli facebook da geziniyor ve gördüğü herşey yorum yazıyor... Gel gelelim asıl beni ilgilendiren tarafına konunun farzedelim ki eşimle olan bir resmimizi altına yorumlar sıralıyor eşim bi çiçek alsa özel bir günümüzün resmi olsa hemen yorumlar yazıyor oğlunu övücü şeyler.. Daha sonra beni arıyor onu yeni mi aldınız vs. Eve herhangi bi şey alsak resimlerini istiyor bakıyor. Bana çok abartı geliyor saçma değil mi sizce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?