E
ekrulum_mor ametist
Ziyaretçi
ben ilk sayfayı okumuştum şimdide diğer iki sayfayı okudumda....arkadaşlar burda taraf tutmanın hiç manası yok:sm_confused:aklın yolu birdir...her iki tarafta aynı derecede kusurlu....birşey daha adaleti sorgulamayın...öbür evi diğer oğluna vermiş dahi olsa bu durum konu sahibi arkadaşıda eşinide o evin doğal sahibi yapmaz....:1closedeyes:beni bilen bilir ben yeri geldimi anne felan demem yargılarım...ama iş kişinin kendi kazanımları ve bu kazanımları değerlendirme noktasına geldimi katı mantığım vardır....herkes ancak kendi kazandığının üstünde konuşur...anne babaızda olsa,kayınvalde ve kayınpederinizde olsa onlara ait mallar üstünde kendimize çok doğalmış gibi haklar biçmek çok anlamsız....ister adil paylaştırır..ister birine çok diğerine az verir,ister hiç vermez yer...bu malın asıl sahibinin tasarrufundadır:1closedeyes:...kendini bilen kişi,kendi kazancına ve bu kazançla edinebileceklerinle meşgul olur....öbür oğluna verdi ise,vardır bir bildiği...ama yanlış ama doğru bu kayınvaldenin problemi....ki büyük ihtimal bu evide bunlara verecektir sonuçta....ama yaşadığı müddet kimse o evin üstüne hak iddia edemez...ne münasebet canım...yıllarca çabala kafana bir dam yap,sonrada evim bile diyeme olacak iş mi bu?tasarrufumu nasıl değerlendireceğime, doğurduğum dahi olsa karışamaz....büyükler yetiştirme döneminde çocuklarına,aynı sevgi,ilgi,özen ve eğitim hakları konusunda adil olmalı hatta buna mecburdurlar,eğer maddi olanakları el veriyorsa çocuklarına sıkıntı yaşatmamalı..ama hayata atıldıktan sonra herkes ayağı üstünde durmayı bilmeli değil mi?ondan sonra anne babanın yapacağı her yardım bir hüsniyettir......iş maddi paylaşıma gelince kimse kimseyi, yargılıyamaz..beklentiyede giremez....dolayısı ile öbür ev oğluna gitmiş,burasıda sizin o zaman diye haddimizi aşan yorumlara girmeyelim...bize bunu yorumlamak asla düşmez hakkımızda yok...kızın aklını da bulandırmayalım..zaten bulanmış biraz,kırgınlık yapmış belli...sağolsun kapısını açmış evine kabul etmiş...etmeyebilirdide değil mi?...arkadaşımızda bazı sıkıntılar yaşasada,başka olumlu yanlarına bakacak bu işin,kira vermeyecekler,akşama ne yemek yapacağım derdi olmayacak,belki hafta sonları şöyle bir süpürge açıp,toz alacak...ama hafta içi ev ocak iş sıkıntısı olmayacak,bir çocuğu olsa kim bakacak derdi olmayacak...yerimsenibenişin bu noktasında biz sınırımızı bilelim derim...canlaryerimseniben