Kaynanam odama daldı, çok utandım...

burbukum ben seni anladım da kız diyo ki her zaman ordalar, evde hemen hergün mutlaka birileri oluyo, e o zaman bu insanlar ne zaman görcek bu işi diorum, tabi onlarda da var hata ama anladığım kadarıyla yanlız kaldıkları bi zaman yok ki , he ayda yılda bi geliyolardır o zaman da bu arkadaşlar o işin peşine düşmüşlerdir o zaman haklısın, ama ev boş kalmıyomuş ki, hemi öyle eski kafalıyım filan aaaa aşkolsun onu demek istemedim ben, aynı şeyleri yine söyleyip duruyorum ama misafir ayda yılda bir gelirse misafirdir , her allahın günü eve birileri çıkıp çıkıp geliyosa misafir değildir, eh bu insanlar da herhalde sürekli geliyo nasıl olsa bize zaman yok en iyisi bu zamanı değerlendirelim diye düşündüler galiba, evde birileri var ve gidcekler diye beklerlerse daha çoooook beklerler o zaaman, boşluktan yararlanmaya çalışmışlar ama ellerine yüzlerine bulaştırmışlar kaydirigubbakcemile3,

kapıya kilit yaptırmanın nesini engel görürler anlamadım ben rahat rahat giynicem sounucam hergn tedirginliklemi giyinicem bun akarışı çıkan bir zihniyet ve bunu kabul eden bir koca zihniyetii allah kahretmeisn bu zihniyeti aaa ne ayıp ya sen sürekli tedirgin ola kilit yaptırma sananeeeeeee be kadın sananeeeeeeeeeee

ah ah dalarlar bilirim hiç düşünmezler bende yaşadım bunlar bunlar terbiyesiz düşüncesiz ben onların maksadını anlayamadım acaba merakmı ediyorlar içerde ne yapıyorlar diye bende onu merak ediyorum ama allahıma binlerce şükürler olsun ki kurtuldun hatta eşimle kararverdik onlardan 5saatlik kadar uzaklaştık ooooooooooooooooooooooooooo

yok burbukum sen eski kafalı değilsin bence gereğince olgun ve doğru düşünüyorsun daha öncede sonuna kadar katıldığımı yazmıştım hala yazıyorum
bide arkadaşların atladığı bişey var kadın içeriye pat diye dalmamış bi iki defa kapıyı tıklamış fazla beklemeden girmek istemiş ve oğlunun seslenmesiyle girmemiş
kadın gündüz gözüne evde misafir varken oğluyla gelininin tedavi de olduklarını düşünememiştir-tatlicadiarzu-

bir kere öncelikle şunu söylemek istiyorum,o ev kayınvalidenin evi o ne isterse o olur şeklinde bir yaklaşım çok saçma bence.o evin içinde yaşayan herkes eşittir ve o ev herkesin evidir.arkadaşımız da eşi de o evde dış kapının mandalları değiller kiracı da değiller.zaten kayınvalidenin diğer oğluna herkesin hissesi olan bir ev satılıp ev alınmış burası ayrı bir saçmalık.dolayısıyla o evde oturmak onların seçimi seçimi değil dolayısıyla evde kayımvalidenin borusu ötecek diye bir kaide yok.kilit de taktırırlar,duvar da ördürürler...

evli değilim ama az çok bazı şeylerin vaktinin olmayacağı konusunda fikir sahibiyim,ayrıca onlar kapalı kapının ardındalar o oda onların evi gibi.istedikleri gibi davranmak hakkına sahipler,hiç bir şey olmasa üstünü değiştiriyor olabilir içerdekiler vs.orası onlara ait mahrem bölge,paldır küldür girilmez.hele yeni evli bir çiftten bahsediyoruz..

acil kilit lazım kapıya....

:1closedeyes:

arkadaşlar yaa çok acımasız olmayın lütfen eleştireleri yaparken çok üzülüyorum zaten.neler hisstetiğimi bilemezsiniz.

canım konuya daha yeni göz attım ama kim ne derse desin sen sonuna kadar haklısın.ne olursa olsun isterse lohusa olsan(hani o zaman ilişkiye girilmiyor o açıdan)dahi odana kapı çalmadan giremez o onun saygısızlığı.odada tek başına dahi olsan bunu yapmamalıydı ama ya edepsizliğinden ya da adabı bilmemesinden kaynaklanıyor.aslında adabıda iyi bilir ama işine gelmiyor sanırım dul bi kayınvalide zor olur allah kolaylık versin canım.kapıyıda kitleme gibi bi lüksün yok çünkü orası senin mahremin.burada iş eşine düşecek ve annesine tavrını gösterecek.bana böle birşey olmuş olsa surat ifademle anlatırım ona ne hissettiğimi.bu arada canım kayınvalidenin haberi var mı vajinismustan:uhm:

pes yani. bırak sen niye utanıyorsun o utansın. sabah öğle akşam ikindi yatsı fark etmez bir çiftin odasına öyle girilmez. kilitlemesende girilmez. ne rezalettir bu yaa

hiç birine katılmıyorum.. kadın hayatta.ölmemiş.dolayısıyla onun evi istediğini satar istediğine verir.. ne alaka yani..

ayrıca baştan kurulu düzenlerini dağıtıp hiç bişey için anlaşma yapmadılarsa ve eşi daha annesine bi kilit için bile laf geçiremiyosa katlanmaktan başka hiç şansları yok..

kapıyı çalmak genel bi görgü kuralıdır o ayrı ama kadın kapıyı çalıp dalmış..hepimiz gündüz vakti çaldığımız kapıdan izin beklemeden geçiyoruz..hele bide misafir girmişse hele gündüzse..

ayrıca yok hergün geliyolarmış falan feş..
heralde adam annesine gelirken izin istemiyecek..

bende hergün çıkıp gidiyorum anneme bebğim için yarın öbürgün bana gelin gelicek tavır yapıcak ne geliyosun hergün diye..yok ya..

ben misafirler neden geliyor demedim ki,herhalde gelecekler en doğal hakları...benim karşı çıktığım nokta çok açık.o evin içinde yaşayan herkes o evin sahibidir...herkesin de bir özel hayatı vardır,kimse kimsenin odasına gündüz bile olsa çat kapı giremez girmemeli,girilirse ne olduğu ortada....

mihrak olurmu öyle şey. evin tapusu kimdeyse evin sahibi onundur. beraber yaşamak o evi ,herkesin yapmaz. evin tapusu annenin üstüne demek ki.. ve evin sahibide odur...

yahu artık beaber yasanıyorsa o evde
ya kapıya kılıt lazım ya saygısızlık edılmemesı
ama aniden acılıp gırılıyorsa
sız de hıc bozmayacaksınız kanımca
her kapı aniden açıldıgında işin tam orta yerınde , alel acele toparlanmak durumunda mısınız canım!!
ne o öyle, ev açıldıysa sıze oda verıldıyse orada azcık da saygı duyulmalı
saygı duyulmuyorsa, sız de duymaz görmez devam edersınız, böyle iş mı olur !!
her an kim gelıcek dıye kapıya baka baka mı yasıycaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:

Burda hic kimse kayinvalide cok güzel yapti oh iyi oldu falan demedi...tamam cidden düsüncesiz bir davranis olmus...ama ben kötü niyetli oldugnu düsünmüyorum bir anlik dalginligna gelmis olabilir...gündüz vakti evde misafir varken bu durumu düsünmemistir...bende olsam düsünmezdim acikcasi....

Ayrica hayir o evin icinde yasayan o eve sahip degildir...simdi kayinvalidesinle kavga yapsa kadin onlari kapiya koysa (allah göstermesin) burasi benimde evim diyebilirmi konu sahibi arkadasimiz?

Evet...herkesin bir özel hayati var lakin böyle valide ile beraber oturmaya ammennah dersen özel hayatininda kisitlanmasina ammennah diyeceksin....ikisini bir arada bulamazsin arkadasim

Toplu yaşanılan bir evde bunun olmasına şaşırmadım doğrusu...

Bu insanlar genç heran heryerde günde belki birkaçkez olur, olur yanii

Yaşını başını alsa tamam zaman geçince daha hesapçı olucakları kesin.Yıllar geçince insan daha temkinli oluyor ya biri gelirse ya çocuklar gelirse ya komşular duyarsa ertele ertele ertele olmazsada olur haniii

Sen haklısın canım inşallah en kısa zamanda bir ev sahibi olursunuzda kurtulursunuz

eveeettt değerli yorumlarınızın tamamını okudum hepinize çok teşekkür ederim isim isim tek tek cevap yazamayacağım ama tüm soruların ve yanlış anlaşılmaların cevabını vermek istiyorum.

dün ben gittikten sonra herkes beni sormuş eşim gece 3,5 da kalkıp işe gidiyor.o nedenle erken yatmak zorundayız.o saatte kalktığı için uykusuz ve yorgun olmaması lazım aksi halde dikkatini toparlayamaz 1,5-2 ton yükü kaldıramaz yada uykusuzluk nedeniyle kaza yapabilir.eşim plasiyer şoför.

eşim erken yatmak zorunda bu nedenle haftanın 6 gecesi 10 gibi uyumak zorunda.ben işten 7 gibi geliyorum.yemek yiyip ortalığı toparlayıp biraz dinleniyim derken uyku saati yaklaşıyor.vajinismusu yeni yendiğimi söylemiştim. hala ilişkiye girerken çok zorlanıyorum ve çok zamanımı alıyor.dolayısıyla eşimde çok yoruluyor.neticede hafta içi bu iş olmuyor.

madem öyle cmt gecesi yapın diyecek arkadaşlar var(ilişkinin illa gece olması gerektiğini savunan.) cmt günleri işten gelmiş oluyor eşim ve o kadar yorgunluktan sonra genelde isteksiz oluyor.yani anlayacağınız pazar gündüzleri kalıyor bize yalnızca.

eltim ve kaynımdan başka kimse gelmez bize arkadaşlarımızı filan da davet etmeyiz.annemler bile gelmez kaynanamın evine.çocuklu misafir gelme ihtimali imkansız bir ihtimal.

eltim ve kaynım beni ve eşimi görmeye gelmiyorlar.dediğim gibi eltim haftanın 2-3 günü eşi şehir dışında olduğu için bizde kalıyor.diğer günler de kaynım geliyor. hafta sonlarıda ikisi birden tüm gün kayınvalidemin yanında oluyorlar.

bizi görmye gelmiyorlar diyorum çünki biz kendi evimizdeyken ayda 1 kez belki gelirlerdi.annesini görmeye geliyo.

kayınvalidem kendisi ısrar etti birikte yaşayalım diye.bizde mantıkla düşünmeye çalıştık.ve kabul ettik. bize 2 oda verdi.birinde oturuyoruz birinde yatıyoruz.genelde salonda oturmuyorum.ilk zamanlar oturduk eşimde bende iğnelemelerinden bıktığımız için küçük odada oturuyoruz.eltim kaynım geldiğinde de gitmiyoruz salona kırk yılda bi salona geçeriz.

bizim kızdığımız nokta evi satıp diğer oğluna vermesi değil, baştan satıp paylaştıracağını söylemesi sonrada gizli iş çevirip satılmadı diyip parayı gizliden kaynıma vermiş olması.yoksa benim aklımda bile yoktu ev satılıp paylaştırılması konusu.kendi ortaya bir laf attı sonrada arkamızdan iş çevirdi. iki evide diğer oğlunun üstüne yapsın önemli değil bizim için işin içinde düzen olunca sinirler yıpranıyor.hani derler ya eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye aynen öyle yaptı sonrada satılan evi satılmadı diyip diğer oğluna verdi.

odaya girerken kapıyı vurmadı! sadece kapıyı açarken eşimin ismini söyledi ve kapıyı açtı.yani kapıyı açmadan önce seslendi diye bir durum yok. eşim giyinikti ama ben değildim.ben yüzümü yatağa gömdüm ne kadarını gördü bilmiyorum ama kapı açılıp kapandı.

kilit taktırıldı:)

mihrak olurmu öyle şey. evin tapusu kimdeyse evin sahibi onundur. beraber yaşamak o evi ,herkesin yapmaz. evin tapusu annenin üstüne demek ki.. ve evin sahibide odur...

muhakkak tapusu kimdeyse o ev onundur ama ortak yaşam söz konusu şu an yaşadığımız ev annemin mesela ben bu evde dış kapının mandalı mı oluyorum.demek istediğim bu sadece.

Tek tek yazılanları okuyamadım ,bebiş uyanır diye üşendim valla..kayınvalidenizin yaptığı tabiki görgü kurallarına aykırı bi davranış..odada sadece eşiniz yada sadece siz de olabilirdiniz çıplak bi şekilde,çamaşır değiştirirken yada özel bi durum anında..o zamanda hoş olmazdı ve aynı derecede utanabilirdiniz.vajinusmus atlatmışsınız ve bu yüzden her anı değerlendiriyoruz demişsiniz..çiftlerin birbirlerine karşı aşırı istek duymaları için geçmişte bu tip rahatsızlıklar yaşamalarına gerek yok..dün gece birleşip bu gece daha istekli olunabilir..bu bahane değil öncelikle..gündüz vakti,kilidi olmayan bi kapının arkasında,hele de eve misafir gelmişken kimsenin aklına sizin odanızda birleşiyo olmanız ihtimali gelmez.yada başka biçimde müsait olmadığınız...aklıma evde başkaları varken gizli gizli odada,adrenalin salgılayarak cinsellik yaşama gibi bi fantaziniz olduğu geldi..kayınvalidemin evinde olsam ,misafir gelmiş olsa,kilitsiz bi kapının arkasında eşime yaklaşamam ben kesinlikle..neticede kayınvalidenizin evinde hep beraber yaşıyosunuz..dikkatli olmanız gerekirdi her ikinizinde..(eşinizle yani) daha dikkatli olun artık..bidaha yaşanırsa bu olay kadın başka şeyler düşünür çünkü..

aa yukarda yazmayı unuttuğum bikaç nokta bizim bebişimiz olmayacak ve belki asla kaynana olmayacağım o nedenle nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum.

banyodan çıktım bunu biliyor.farzedelim ki eşim tuvalete gitti ve ben tam giyinirken geldi yine de onun evi dermiydiniz arkadaşlar onu merak ettim. tamam ev onun evi istediğini yapmakta serbest ama yani yinede bu kadar mı önemsiz benim özelim? odada kimse yok diyelim ama banyoya girerken çamaşır filan koydum yatağımın üstüne onları gördü o bile ayıp değil midir?

tamam evde misafir var gündüz gözüne filan bunlar farklı konular.herkesin tabuları farklıdır.

insan yaşadığı eve tapusu kendinde olmasa da "evim"der öyle değilmi?benim demek istediğim şey bu sadece.sonuçta bu evde yaşıyorlar öyle ya da böyle.ben sadece kilit takılması gerek dedim başka bi şey demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…