ya muhalefet olmak açısından söylemiyorum da zaten o insanlar her zaman oradalarmış, anladığım kadarıyla ev pek boş kalmıyo, e bu insanlar bu işi ne zaman yapcik yav
Alevsi, gel polyannacılık oynayalım;
Ya içeri kayınvaliden değil de kaynın girseydi :1shok:
Emin ol kayınvaliden bundan sonra daha dikkatli davranacaktır, o da utanmıştır bence...
Arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba. Misafir varsa bu işi ben odama çekilip yaparım diyen varsa buyursun.
Diyelimki ayrı eviniz var evinize misafir geldi, gene odanıza çekilirmisiniz? Misafir varsa gündüz var, gece herkes odasına çekilir ne yaparsanız yaparsınız.
Ev sizin tek başınıza kullandığınız bir yer değil, ortak kullanıyorsunuz ve ortak kullanılan yerlerde de bazı kurallara uymak zorundasınız.
Kapı kilitlenmemiş, gündüz vakti, evde misafir var, daha ne olsun, şartlar olgunlaşmamış ki.
Tabiki kaynananın odaya pat diye dalması kötü olmuş yapılmaması gerekiyor ama sanırım kadın da aynen benim gibi düşünmüştür, yani aklına gelmemiştir. Ama genede kapıyı tıklaması lazımdı.
Deniz'ciğimin de dediği gibi ya evde çocuk olsaydı ne olacaktı. Kapı tıklatmasından anlamazdı çocuk pat diye dalardı.
En basitinden çocukları olanlara soruyorum. Kendi eviniz bile olsa çocuklarınız varken böyle rahat davranabilirmisiniz? Bütün hayatınızı çocuklarınıza göre düzenlemiyormusunuz. Benim canım istedi deyip çocuklarımızı yok sayarak kendimizi odalara atmıyoruz değil mi?
Ben genede aynı ısrarcılığımı sürdürüyor ve misafir varken bu işin yapılmasını hoş karşılamıyorum. Bu tabiki benim görüşüm katılan katılır katılmayanın canı sağolsun.
Ehhh nede olsa eski kafalıyımdır. mirmirmirmir
evın kımın olması onemlı degıl, o zaman misafirliğe gelen bır ınsana da burası benım evım dıye çat kapı gırelım. böyle olmaması gerektıgını hepımız bılıyoruz. yanı ılışkıye gırmeseler bıle, odada şımarıyor cılveleşiyor öpuşuyor olabılırsınız. yada kayınvalıdenız odasında yalnızken sız çat kapı gırsenız kızar bence. burnunu bıle karıştırıyor olabılır -tatlicadiarzu- bu nedenle odalara çat kapı gırılmez. bunu ona ögretmenız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?