arkadaslarr benim bu kaynanam kesin kafayi yemis ben yokken yani ben daha erkek arkadasimla beraber olmadan önce kadin oglunu hiiic takmazmis nezaman eve geldi ne yapti kimlerle gezdi ne yedi ne icti umrunda olmazmis nezamanki ben ciktim ortaya oglu deyerli olduu hadi ona seviniyorunm bu erkek arkadasimin isine yariyor sonucda bu sayede biraz ev sicakligi görüyorda benim anlamadigim sey mesela ben ona bisey aliyorum yada yapiyorum hemen kaynanam diyormuski benim bile yok bundan falan yada o bana bisey alinca sen hep ona aliyorsun bize hic almiyorsun sen hep ona zaman ayiriyorsun bize hic zaman ayirmiyorsun zaman dediyide birtek pazar günleri bulusuyoruz diyer günler isten sonra eve gidiyo ailesiyle oturuyo bir iki saat snra beni ariyor ay bunaltiyor bu tavirlar beni gecenlerde resimli takvim yaptirdim yok neymis onun bile erkek arkadasimla takvimi yokmusda bilmem neymisde oglu bütün zamanini parasini benim icin harciyormus ya sorun kadin bunlar oldukca bana soguyormus diyormuski ben bu kiza sirf senin yüzünden isinamiyorum hani erkek arkadasim hep beni destekliyor beni koruyor ya offfff napmam lazim siz söyleyin
Balayında geline kaynana şoku - Milliyet.com.tr
canım milliyet gazetesinde bu haberi görünce paylaşmak istedim, evlenmeye kalkarsan başına neler gelebilir allah bilir.
ayrıca seni sevmiyor olmasının sebebi de sen değilsin bence oğlunun sana olan ilgisini sevgisini kıskanıo
Erkek arkadaşın keşke annesiyle senin hakkındaki diyalogları senle paylaşmasaydı
Resmen kadına karşı bi soğukluk oluşmuş sende
Aynı şekilde sende annesi hakkında konuşuyorsan demekki o yüzden kadında senden soğumuş yada anlatmadıysa bile bu heran olabilir..Erkek arkadaşın bende böyle bi izlenim uyandırdı
Senden öncede arkaşının kız arkadaşları olmuştur illaki kadıncağız her ayrılıktan sonra çocuğunu boşlamış olması lazım sana göre o zaman..yani senle çıkınca değere bindiyse senden ayrıldıktan sonra oğlu dış kapının mandalı mı olacak
Hiç de öyle değil annesi zaten ilgilidir sen bilemezsin ki daha önceden nasıl olduğunu...
Anneler biraz maddi konularda titizdir pek para harcasın istemezler çocukları..Bu yüzden onlara kıskanç damgası vurmak saçma
bence sevgilinizin gelip bunları size anlatması çok büyük hata sizi annesine karşı soğutuyor..erkek anneleri böyledir ilk aaşamada durumu kabullenmede sıkıntı yaşarlar oğullarının ellerinden elındığı kanısına varırlar zamanla o da alışacaktır burada dikkatli davranması gereken tek kişi sevgiliniz ortamı yumuşatacak,iki tarafın da birbiri hakkında söylediği güzel sözleri dile getirecek zamanla çözülecektir..asla ve asla laf taşınmayacak gerekirse siz de annesinin sizin hakkınızdaki kötü yorumlarını engelliyeceksiniz
geneli böyle.senin bir şansın var evlenmeden önce göstermiş maharetlerini:)
ya gardını alıp evleniceksin ya da öyle hayatın boyunca huzur mutluluk yaşatmaz.
emin ol çok güzel anlaşırsınız
bu daha buz dağının görünen kısmıdır yalnızgerçeği evlendikten sonra görüceksin.
öylesini hiç görmedim ama varsa da helal olsun
ya allah allah millet takmış ben çıktıktan sonra oğlu kıymetli oldu değerli olduğuna
ne alaka
o kadın onu 9ay karnında taşımış bin bir zorluklan doğurmuş ne emeklelern büyütmüş
hiiiiiiiiiiiiiç değer vermemişde sen çıkınca değerli olmuş öylemi
hayret yani
seni sevmiyor istemiyor olamazmı kısacası
emin ol çok güzel anlaşırsınız
bu daha buz dağının görünen kısmıdır yalnızgerçeği evlendikten sonra görüceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?