arkadaslarr benim bu kaynanam kesin kafayi yemis ben yokken yani ben daha erkek arkadasimla beraber olmadan önce kadin oglunu hiiic takmazmis nezaman eve geldi ne yapti kimlerle gezdi ne yedi ne icti umrunda olmazmis nezamanki ben ciktim ortaya oglu deyerli olduu hadi ona seviniyorunm bu erkek arkadasimin isine yariyor sonucda bu sayede biraz ev sicakligi görüyorda benim anlamadigim sey mesela ben ona bisey aliyorum yada yapiyorum hemen kaynanam diyormuski benim bile yok bundan falan yada o bana bisey alinca sen hep ona aliyorsun bize hic almiyorsun sen hep ona zaman ayiriyorsun bize hic zaman ayirmiyorsun zaman dediyide birtek pazar günleri bulusuyoruz diyer günler isten sonra eve gidiyo ailesiyle oturuyo bir iki saat snra beni ariyor ay bunaltiyor bu tavirlar beni gecenlerde resimli takvim yaptirdim yok neymis onun bile erkek arkadasimla takvimi yokmusda bilmem neymisde oglu bütün zamanini parasini benim icin harciyormus ya sorun kadin bunlar oldukca bana soguyormus diyormuski ben bu kiza sirf senin yüzünden isinamiyorum hani erkek arkadasim hep beni destekliyor beni koruyor ya offfff napmam lazim siz söyleyin