Kaynanam oglunu paylasamiyor

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
arkadaslarr benim bu kaynanam kesin kafayi yemis ben yokken yani ben daha erkek arkadasimla beraber olmadan önce kadin oglunu hiiic takmazmis nezaman eve geldi ne yapti kimlerle gezdi ne yedi ne icti umrunda olmazmis nezamanki ben ciktim ortaya oglu deyerli olduu hadi ona seviniyorunm bu erkek arkadasimin isine yariyor sonucda bu sayede biraz ev sicakligi görüyorda benim anlamadigim sey mesela ben ona bisey aliyorum yada yapiyorum hemen kaynanam diyormuski benim bile yok bundan falan yada o bana bisey alinca sen hep ona aliyorsun bize hic almiyorsun sen hep ona zaman ayiriyorsun bize hic zaman ayirmiyorsun zaman dediyide birtek pazar günleri bulusuyoruz diyer günler isten sonra eve gidiyo ailesiyle oturuyo bir iki saat snra beni ariyor ay bunaltiyor bu tavirlar beni gecenlerde resimli takvim yaptirdim yok neymis onun bile erkek arkadasimla takvimi yokmusda bilmem neymisde oglu bütün zamanini parasini benim icin harciyormus ya sorun kadin bunlar oldukca bana soguyormus diyormuski ben bu kiza sirf senin yüzünden isinamiyorum hani erkek arkadasim hep beni destekliyor beni koruyor ya offfff napmam lazim siz söyleyin:43:

ya allah allah millet takmış ben çıktıktan sonra oğlu kıymetli oldu değerli olduğuna
ne alaka
o kadın onu 9ay karnında taşımış bin bir zorluklan doğurmuş ne emeklelern büyütmüş
hiiiiiiiiiiiiiç değer vermemişde sen çıkınca değerli olmuş öylemi
hayret yani
seni sevmiyor istemiyor olamazmı kısacası

arkadaslarr benim bu kaynanam kesin kafayi yemis ben yokken yani ben daha erkek arkadasimla beraber olmadan önce kadin oglunu hiiic takmazmis nezaman eve geldi ne yapti kimlerle gezdi ne yedi ne icti umrunda olmazmis nezamanki ben ciktim ortaya oglu deyerli olduu hadi ona seviniyorunm bu erkek arkadasimin isine yariyor sonucda bu sayede biraz ev sicakligi görüyorda benim anlamadigim sey mesela ben ona bisey aliyorum yada yapiyorum hemen kaynanam diyormuski benim bile yok bundan falan yada o bana bisey alinca sen hep ona aliyorsun bize hic almiyorsun sen hep ona zaman ayiriyorsun bize hic zaman ayirmiyorsun zaman dediyide birtek pazar günleri bulusuyoruz diyer günler isten sonra eve gidiyo ailesiyle oturuyo bir iki saat snra beni ariyor ay bunaltiyor bu tavirlar beni gecenlerde resimli takvim yaptirdim yok neymis onun bile erkek arkadasimla takvimi yokmusda bilmem neymisde oglu bütün zamanini parasini benim icin harciyormus ya sorun kadin bunlar oldukca bana soguyormus diyormuski ben bu kiza sirf senin yüzünden isinamiyorum hani erkek arkadasim hep beni destekliyor beni koruyor ya offfff napmam lazim siz söyleyin:43:

yapman gereken onun bir anne olduğunu düşünmen .. sana bunları kim söyledi erkek arkadasınmı?? sen daha şimdiden kayınvaliden bile değil kafayı yemiş gibi bir tabir kullanırsan sonrasını düşünemiyorum bile..

Balayında geline kaynana şoku - Milliyet.com.tr

canım milliyet gazetesinde bu haberi görünce paylaşmak istedim, evlenmeye kalkarsan başına neler gelebilir allah bilir.
ayrıca seni sevmiyor olmasının sebebi de sen değilsin bence oğlunun sana olan ilgisini sevgisini kıskanıo

aa cok ilginc bir haber aman yok benim kaynana bukadarda deyil sükür :D
ya zaten kadinin benimle direkt olarak bir sorunu yok oglu her seferinde beni destekledigi icin bana fazla önem verdiyi icin kiskandigini zaten kendiside bikac kez söylemis ogluna

bence sevgilinizin gelip bunları size anlatması çok büyük hata sizi annesine karşı soğutuyor..erkek anneleri böyledir ilk aaşamada durumu kabullenmede sıkıntı yaşarlar oğullarının ellerinden elındığı kanısına varırlar zamanla o da alışacaktır burada dikkatli davranması gereken tek kişi sevgiliniz ortamı yumuşatacak,iki tarafın da birbiri hakkında söylediği güzel sözleri dile getirecek zamanla çözülecektir..asla ve asla laf taşınmayacak gerekirse siz de annesinin sizin hakkınızdaki kötü yorumlarını engelliyeceksiniz

Erkek arkadaşın keşke annesiyle senin hakkındaki diyalogları senle paylaşmasaydı
Resmen kadına karşı bi soğukluk oluşmuş sende
Aynı şekilde sende annesi hakkında konuşuyorsan demekki o yüzden kadında senden soğumuş yada anlatmadıysa bile bu heran olabilir..Erkek arkadaşın bende böyle bi izlenim uyandırdı
Senden öncede arkaşının kız arkadaşları olmuştur illaki kadıncağız her ayrılıktan sonra çocuğunu boşlamış olması lazım sana göre o zaman..yani senle çıkınca değere bindiyse senden ayrıldıktan sonra oğlu dış kapının mandalı mı olacak
Hiç de öyle değil annesi zaten ilgilidir sen bilemezsin ki daha önceden nasıl olduğunu...
Anneler biraz maddi konularda titizdir pek para harcasın istemezler çocukları..Bu yüzden onlara kıskanç damgası vurmak saçma

Erkek arkadaşın keşke annesiyle senin hakkındaki diyalogları senle paylaşmasaydı
Resmen kadına karşı bi soğukluk oluşmuş sende
Aynı şekilde sende annesi hakkında konuşuyorsan demekki o yüzden kadında senden soğumuş yada anlatmadıysa bile bu heran olabilir..Erkek arkadaşın bende böyle bi izlenim uyandırdı
Senden öncede arkaşının kız arkadaşları olmuştur illaki kadıncağız her ayrılıktan sonra çocuğunu boşlamış olması lazım sana göre o zaman..yani senle çıkınca değere bindiyse senden ayrıldıktan sonra oğlu dış kapının mandalı mı olacak
Hiç de öyle değil annesi zaten ilgilidir sen bilemezsin ki daha önceden nasıl olduğunu...
Anneler biraz maddi konularda titizdir pek para harcasın istemezler çocukları..Bu yüzden onlara kıskanç damgası vurmak saçma

haklisin canimda ama bak biz ailelere iki hafta ayrildik dedik sana yemin ederim o iki hafta icinde ogullari hic eve gitmedi hani sonucta ayrilmadik biliorum ama aramamis bile dogru düzgün baska zaman olsa durmadan arar nerde kaldin diye benim yanimdayken özellikle ha anlamayada calisiyorum sonucda oglu o onun ama bende benden bukadar sogumasini saglicak bisey yapmadimki

bence sevgilinizin gelip bunları size anlatması çok büyük hata sizi annesine karşı soğutuyor..erkek anneleri böyledir ilk aaşamada durumu kabullenmede sıkıntı yaşarlar oğullarının ellerinden elındığı kanısına varırlar zamanla o da alışacaktır burada dikkatli davranması gereken tek kişi sevgiliniz ortamı yumuşatacak,iki tarafın da birbiri hakkında söylediği güzel sözleri dile getirecek zamanla çözülecektir..asla ve asla laf taşınmayacak gerekirse siz de annesinin sizin hakkınızdaki kötü yorumlarını engelliyeceksiniz

evet dogru bunu bende kendisine bikackere deyil cok defa söyledim hani söyleme annenin söylediklerini elimde deyil soguyorum dedim ama oda benden bisey sakliyamiyor hani herseyi bilim ona göre davranim hani hareketlerime ona göre dikkat edim annesinin yaninda istio

geneli böyle.senin bir şansın var evlenmeden önce göstermiş maharetlerini:)
ya gardını alıp evleniceksin ya da öyle hayatın boyunca huzur mutluluk yaşatmaz.

geneli böyle.senin bir şansın var evlenmeden önce göstermiş maharetlerini:)
ya gardını alıp evleniceksin ya da öyle hayatın boyunca huzur mutluluk yaşatmaz.

sorma ya benimki bastan gösterdi gercek yüzünü allahdan neyse zaten artik alistim bu hallerine evlendikden sonra pek sasirmicam yani:D antremanliyim sayesinde bunalttilar beni 4 senedir ama allah sonumuzu hayir etsin ne diyim bakarsiniz cok iyi anlasiriz kaynanacigimla hehehe :D

emin ol çok güzel anlaşırsınız:27:
bu daha buz dağının görünen kısmıdır yalnız:51: gerçeği evlendikten sonra görüceksin.

emin ol çok güzel anlaşırsınız:27:
bu daha buz dağının görünen kısmıdır yalnız:51: gerçeği evlendikten sonra görüceksin.

ooo desene yandim ben haha simdiden böyleyse daha kötüsünü aklima bile getiremiyorum ama hepmi öyledir yani iyi olamazmi sence sonradan hani bizim cevrede basta ay ben o kizi almam onu istemem faln dünyanin lafini ediolar sonra ay canim gelinim ay canim kizim oluyor tabi nadir ama oluyor iste

boşver bence pek üstünde durma bu konunun sevgi. Çünkü nihayetinde anne, paylaşımı zor olucak tabiki ama alışır zamanla yani alışmalı, alışsın dimi ama :1:

ben de bunu nişanlıyken farketmiştim, nişanlım ailesinin yanına gitmişti ki çook uzaktalar bize. Kadını nezaketen aradım ikide bir "oh oğlum yanımda, oh çok özlemişim, ay şimdi ona çay yapıcam valla iyi ki benim yanımda" falan falan....
Ayy çıldırttı beni resmen kıskandığımdan da değil ama böyle yaptıkça insan bi garip oluyor:)

o yüzden boşver sevdiğin yanında olduktan sonra gerisi boşşşşşş....

kadın ne yapmışsa yapmış
ne demişse demiş, tabi keşke aranız güzel olsaydı diyorum ama, sevgilin sana bunları neden anlattı?
seni üzmek için mi? ay paylaşılamıyorum havalarına girip şımarmak için mi? veya başka bi neden var mı mümkün olan ben bulamadım da...
kayınvalideni (ki daha sözlü bile değilsiniz) hayatına bu kadar dahil etme olsun bitsin, bu kadar umursama ama tabi saygısızlık da yapma

ya allah allah millet takmış ben çıktıktan sonra oğlu kıymetli oldu değerli olduğuna
ne alaka
o kadın onu 9ay karnında taşımış bin bir zorluklan doğurmuş ne emeklelern büyütmüş
hiiiiiiiiiiiiiç değer vermemişde sen çıkınca değerli olmuş öylemi
hayret yani
seni sevmiyor istemiyor olamazmı kısacası

her kelimene katılıyorum canım çok ama çok haklısın

Back
X