canım ya allah sabır versin yapacak bişey yok malesef sen 4 aydır çekiyorsun ben 4 yıldırayrıca benimki üstümde oturuyo eşim çıkmazsa onlar geliyo onlar gelmezse eşim geliyo ayrıca benim kaynanam da hep aynı şeyleri söyler durur benim için oğluna buna da şükür der kıymet bildiğim halde yaranamıyorum yapacak bişey yok ama ben bu yüzden de ayrılmayı hiç düşünmedim böyle şeyler için yuvanı yıkma huzurunu bozma erkekler böyledir ailesini sevip sayınca onlar da bizi sevip sayıyorlar
çok saol cnm amin inşalah hepimiz mutlu oluruz doğru sölüosunAnladığım kadarıyla ilk gelinsiniz, bu durumlar malesef ki yaşanıyor..
Yolun çok başındasınız, eşinizi seviyorsanız ve iyi bir aile babası ve eş olacağına inanıyorsanız mücadele edin.
Eşinizle aranızı mümkün olduğunca iyi tutun; inanın bana bugunler geçiyor.
Ama eşiniz bu sitemlerinizden haberdar olmasın..
Şikayet etmeyin, sadece daha fazla zaman ayırması gerektiğini, evliliğin ilk başlarında buna daha çok ihtiyacınız olduğunu anlatıp durun.
İnşaallah çok mutlu olursunuz.
kaynanam hergün evime gelsin ben yemek yapıyım o yesin 24 saat hizmet ediyim sesini çıkarmaz hergün bıktırana kadar gelir gelmezse evine çağırır bir gün rahat bırakmz bi şey olduğunda sen bizi istemisoun 2 kişiyi idare edemedin sen oğlumu al bizimle görüşmesin bunu istiosun sürekli bu laflar başka bildiği bişey yok kocasıda başında yok sardı bana oğluda anam sokağamı atıyım diye onu tutar napcam ben yaa kızlar bana bi akıl verin nasıl baş edicem evim ayrı barkım ayrı kadın idrak edemedi bi türlü 4 aylık evliym boşanmayı bile düşünüorum tak dedi artık
kaynanam hergün evime gelsin ben yemek yapıyım o yesin 24 saat hizmet ediyim sesini çıkarmaz hergün bıktırana kadar gelir gelmezse evine çağırır bir gün rahat bırakmz bi şey olduğunda sen bizi istemisoun 2 kişiyi idare edemedin sen oğlumu al bizimle görüşmesin bunu istiosun sürekli bu laflar başka bildiği bişey yok kocasıda başında yok sardı bana oğluda anam sokağamı atıyım diye onu tutar napcam ben yaa kızlar bana bi akıl verin nasıl baş edicem evim ayrı barkım ayrı kadın idrak edemedi bi türlü 4 aylık evliym boşanmayı bile düşünüorum tak dedi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?