kaynanam papağan olmuş aynı şeyi söleyip duruyor

kendi yüzüme sölüo zaten sen oğlumu al evime kimse gelmesin istion dio oğluymuş bırakamazmış anlamıo malesef

ah ahhh canım ne keki ne yemeği bilmez yemek yapmaısnı falan yapsada ben yemem yemeğini öle temiz bir kaadın değil anca başkalarından hizmet bekler gitiği her yerde öle yesin içsin rahat bir kadın

Bencede en mantıklı çözüm işe girmek yoksa ömrün kaynananın yaptığı veya yapmadığı hareketleri bize anlatmakla biter oysa iş yerinde hem uğraşıyorsun hem para alıyorsun sahte arkadaşların çoğalır kaynanada evinde otursun aç kalsın!

kendi yüzüme sölüo zaten sen oğlumu al evime kimse gelmesin istion dio oğluymuş bırakamazmış anlamıo malesef

sende esınle konus bu durumu
sıkıldım de benımde evımde yanlız kalmaya ıhtıyacım var de bıraz da surat yap anlar sanırım

93 kilo aç kalmaz çöp öğütücü her şeyi yer gördüğü eşim annesini savunuo canm ben kimseyi istemiomuşum evimde

eşim surat yaparıım gelmezler eve, ne diosa artık annesine, sonra gelirler zaman geçer sanki kanlı bıçaklıyız kaç gün gelmediyse evime trip atar sen bizi ,istemisoun bizi gördümü mutfağa kaçısoun abuk sabuk şeyler bende mutfağa gitmesem kim yemek yapcak pardonda derim böle kısır bi döngü

Allah yardımcın olsun canım ,
sende kendı aılenı cagır hızmet et sureklı gıdıp gelsınler bakalım nasıl oluyormus
esınde cok bencılmıs kusura bakma ama yenı evlı bı adamın yaptgına bak
annene cok meraklıydın madem dıbınden ayrılmasaydın degılmı ama

anneci nin teki ben bile okadar üstüne düşmüorum nedir bu merak anlamadım annede anne olsa yemek pişirmekten bi haber

ben değistırdım darısı basına canım

yapabileceğin şey sürekli laf sokmak ve de az yemek hazırlamak veyahut yemek konusunda bir şeyler iste anne bana şunu getirir misin de sürekli kullan ki kaçsın,
oğlumu da al git falan çok abartı şeyler bunlar ilk daha 4 aydan iyi cıvıtmışsınız. agır konuş bari sanırım cürretkar bir kaynanan var, şimi böyleyse ilerde nasıl olur.

haklsın canm sölediklerini de deniğcem denemediğim yol kalmadı evet jüretkar demiyelimde ona dangur dungur konuşur cahilliğinden ne söleidğini bilmez

ya kzılar ben sürekli içli dışlı olmak istemiorum eşim anlamıo bunlar bıktırana kadar gelirler bugün geldi ertesi günde gelir evine çağırır hiç bi şey yapmamış benden bekler bende evinde hiç bişeye karışmam sofrayı kurar kaldırım o kadar o isitio evindede yemeği ben yapıyım arada gidiym temziliğini yapıyım sanki eli ayağı tutmuo kendi kaynanasına bakmamış bile benden sevgi beklio bıktırdı artık görünce cinlerim tepeme gelio bide çok fazla yüzsüz istenmediğini anlar bile bile gelir bunlar yanlız kalsın demez

mesafe koruycaz korumasınada nasıl koruncak bu mesafe bi akıl verin yaa gitmesem bizi istemio der eşimi doldurur yokmu şu kadının çenesini kapatıcak bi yöntem

merhaba.

Size hak vermiyor değilim. Ben bekarım ama empati yapmak cok önemli bu gibi durumlarda. Tabii kayınvalıdenızınde anlaması gerkeıyor sonucta daha siz 4 aylık ve yeni evlisiniz. Pat dıye ne gidebilirsiniz nede Kayın valıdenız sızın evınıze gelicek diye bir lüks yok. Tabi gelicektir sonucta orası oğlunun ve gelininin evi yabancı biri değiller. Ama bunlarıda düşünmesi gerekir . Yaşını basını almıs bır bayan mı bilemiyorumda ama cok tuhaf bu yaptığı. Bekar oğlu yanında dursun. İlla evli olan oğluna gidip gelicek diye birşey yok el kızınında ona 24 saat bakıcak dıye bır kuralı yok sonucta evlilil mutluıluk uzerıne kuruluyor. Eşinle aranda buyuk bır sorun oluyorsa al kocanı karsıya guzel guzel anlat ama anlatıs bıcımının guzel olması lazımkı esın anlasın bazı seylerı yoksa yıne annesını savunucaktır..

50 yaşında cnm bi de ona sor biz bu yaşta böle düşünüoruz onda gram düşünce yok bencil cahilin biri görünce cinlerim tepeme gelio çok kötü kalpli biri bana göre

50 yaşında cnm bi de ona sor biz bu yaşta böle düşünüoruz onda gram düşünce yok bencil cahilin biri görünce cinlerim tepeme gelio çok kötü kalpli biri bana göre

Anlıyorum canım. Ama yinede birazda olsa sakin davran hiç değilse eşin böle bilsin cünkü en kötu ihtimal evliliğin zedelenir Kaynanayı bırazda görmezden gel dıycem ama zor olucak eşinin annesi :s Allah yardımcın olsun:2:

sacmalama ne boşanması sakın aklından bıle gecırme daha 4 aylık evlısınız . sende ona sar neden pes edıyorsun kı calısmıyorsun sanırım sende kendıne ugras bul ne bılım kurs fılan yokmu sana goree. sakın bu kelımeyı aklından bıle gecırme kocanı sevıyorsan tabı

merhaba...

konunuzu yeni okudum daha çok yeni evlisiniz şikayet ettiğiniz konulardan boşanmayı bile düşünmeyi düşündüğünü söyleyince bu ne çocuk oyuncağımı diyenler olmuş ben onlardan olamıcağım malesef şuan sizi iyi anlıyorum bende gurbette annemden babamdan arkadaşlarımdan uzak bir yere geldim ve sürekli kayınvalidem le görüşmek istemezdim zaten ilk zamanlar tanıma aşamasıdır onun bir lafı size batar sizin bir lafınız ona ondan özellikle evlilikle ailelerin arasında mesafe olmalı benim öyle bir durumum olmadı bende 10 aylık evliyim dediğim gibi ailemden uzaktayım ben ailemden km uzakta olup eşimin ailesiyle hergün birlikte olamam ben kendi ailemle aynı şehirde olsam onlarlada hergün birlikte olamam bir mesafe olmalı her iki taraflada ama bendende sürekli birlikte olamamızı talep etse ve onun evine yemek yapmayı temizlik yapmamı istese ve eşimde çözüm bulamıyorsa buda benim için bir boşanma sebebidir tabikide gititğimizde sofrayı kurur kaldırırz bulaşık yıkarız kimse kimsenin evinde temizlik yapmak zorunda değildir tatlım seni anlıyorum benide çok yıpratırdı bu durum allah kolaylık versin yorumlarını okumadım ama eşinle konuştunmu bu durumu?

Çalışmıyorsan hemen bir işe gir,işe giremezsen sabahın köründe yollara düş,arkadaş edin,kursa git,öarşı pazar gez,yorulursun ama için daralmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…