bu durumda cocuk fılan dusunmeyın barı ,
kayınvalıdenızle elbette gorusursunuz ama bunun bı sınırı olmalı
sız kendı kendınıze plan yapsanız bırkac gun kendınız ıcın alısverıs yapmaya gezmeye annenız yakınsa,
ona gıtmeyı denesenız belkı duser pesınızden
yanı bırının kayınvalıdeye senınde bı evın ve hayatın oldugunu anlatması lazım
canım sende sabahtan çık o sana gelmeden daha sen ona git, anne sen güzel yemek yapıyosun şunu yap bunu yap yiyelim de,yemeği yedikten sonrada of bana ağırlık çöktü ben biraz uzanayım de,kalkıncada biçay yap,anne yarın geldiğimde çayın yanınada bikek yapsan iyi olur de,bunu bir kaçkez tekrarla bak birdaha seni kolay kolay görmek istemez diye düşünüyorum
kendi yüzüme sölüo zaten sen oğlumu al evime kimse gelmesin istion dio oğluymuş bırakamazmış anlamıo malesef
Bencede en mantıklı çözüm işe girmek yoksa ömrün kaynananın yaptığı veya yapmadığı hareketleri bize anlatmakla biter oysa iş yerinde hem uğraşıyorsun hem para alıyorsun sahte arkadaşların çoğalır kaynanada evinde otursun aç kalsın!
ben değistırdım darısı basına canımcanım benım kaynanalar gelınlerı sevmez benım bır kaynanm var turkıye cumhuryetınde esı benzerı yoktur cene desen onda laf sokmak onda kıskanır benı her seyımı gelır gıder oğlumun parasını yıyon bı tek benım cocum calısıyo der durur cevap versemde anlamaz zaten hep kendı ıstedıgı olsun ıster ama ben asla pes etmedım kocamı el ustunde tutum kapıyı kapatınca evın ıcınde sadece ıkımız varız aıle ıkımız ıcın ıkıncı plan olmalı dedım ve ona bunu ısledım ve esımde artık eskısı gıbı değil aılesine karsı ve uc tanede cocuğmuz var takmıyorum hep takardım baktım o duzelmıyo sımdı hıc dınlemıyom duymyom bıle evıne geldığinde hos geldın de baktın konusuyo gır mutfağa yada banyoya ısım vardı de bı kac kere boyle yaptınmı hemen değisir tavrı gorusuruz canım gene
merhaba.
Size hak vermiyor değilim. Ben bekarım ama empati yapmak cok önemli bu gibi durumlarda. Tabii kayınvalıdenızınde anlaması gerkeıyor sonucta daha siz 4 aylık ve yeni evlisiniz. Pat dıye ne gidebilirsiniz nede Kayın valıdenız sızın evınıze gelicek diye bir lüks yok. Tabi gelicektir sonucta orası oğlunun ve gelininin evi yabancı biri değiller. Ama bunlarıda düşünmesi gerekir . Yaşını basını almıs bır bayan mı bilemiyorumda ama cok tuhaf bu yaptığı. Bekar oğlu yanında dursun. İlla evli olan oğluna gidip gelicek diye birşey yok el kızınında ona 24 saat bakıcak dıye bır kuralı yok sonucta evlilil mutluıluk uzerıne kuruluyor. Eşinle aranda buyuk bır sorun oluyorsa al kocanı karsıya guzel guzel anlat ama anlatıs bıcımının guzel olması lazımkı esın anlasın bazı seylerı yoksa yıne annesını savunucaktır..
50 yaşında cnm bi de ona sor biz bu yaşta böle düşünüoruz onda gram düşünce yok bencil cahilin biri görünce cinlerim tepeme gelio çok kötü kalpli biri bana göre
kaynanam hergün evime gelsin ben yemek yapıyım o yesin 24 saat hizmet ediyim sesini çıkarmaz hergün bıktırana kadar gelir gelmezse evine çağırır bir gün rahat bırakmz bi şey olduğunda sen bizi istemisoun 2 kişiyi idare edemedin sen oğlumu al bizimle görüşmesin bunu istiosun sürekli bu laflar başka bildiği bişey yok kocasıda başında yok sardı bana oğluda anam sokağamı atıyım diye onu tutar napcam ben yaa kızlar bana bi akıl verin nasıl baş edicem evim ayrı barkım ayrı kadın idrak edemedi bi türlü 4 aylık evliym boşanmayı bile düşünüorum tak dedi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?