Kaynanam psikolojimi bozdu:(lütfen yardım edin....

bukadar huzursuzluğun içine çocuk falan yapamam diyceksin anne ve bebek sağlığı açıısndanda sakıncalı zaten bu durum...ewliliğini önc bi oturt önce kocan eşi ve anasının yerine ayırt etmeyi öğrensin çocuk kolay....kayınvalidenlede aranı tez zamanda sewiyeni tavrını koy derim...baktın karışıyor benim ewim ben böle istedim de....eşin zaten arkanda olsa ben gelmek istemiyorum karımla vakit geçirmek istiyorum dese emin olki kaynananda sana yansıtmaz bukadar çok....ALLAH yardım etsin benim eşimin ailesi mükemmeldir eşimin huyları gıcık eder beni genelde ne olurdu biraz ailesine çekseydi diyorum bazen...ama böle bi kaynanam olsaydıda tawrımı açık ve net sunardım ortaya...mesela bende 7 aylık ewliyim kayınvalidem ilk 2 ay seninki gibi bize gelmiyorsun az geliyorsun falan dedi bende ben çok gelip gitmeyi sewen bi insan değilim annemgile nezaman lçıkarsam gitmeye ozaman sanada uğrarım anne dedim...5 aydırda artık az geliyorsun annene çok gidiyorsun konusu kapandı ama ALLAH var eşimde hiç laf söletmez benden önce o cvp verir benimle ilgili konulara...burda arayı bulacakta arayı bozacakta eşin...

senin yazını okuyunca kendimi gördüm resmen bede 7 aylıok evliyim ve o kaynanamdan çekmedigim kalmadı hayata küstüm resmen psikolojimi alt üst etti bide eşim hep ondan yana oldu aglaya sızlana onu kendine çekti artık ayrılma noktasına getirdi bizi ama bu anda hamile oldugumu ögrendim korunurken,hamile olmasaydım ayrılmıştım şimdi görüşmüyorum aslada görüşmem egerki böyle teklifle gelirse gitsin anasıyla yaşasın umrumda degil artık kocamda beni anasına ezdiren adamı bende istemem artık sakın çoçuk yapma asla!sinle burdakileri tecrübeler konuşuyo kardeşim çoçuk olunca elin mahkum oluyo

1,5 senelik evliyim arkadaşlar 9 aylıkta bir bebeğim var eşimin ailesi evlenirken kuruş yardımı olmadı ev aldık borç ödüyoruz herşeyimizden fedakarlık yaparak k.validem k.pederim ayda bir istanbul turu yapıyorlar üstelik biletlerini bize aldırarak geliyorlar oğlum şu lazım al oğlum bu lazım al v.s. hamileliğimin 8.5 ayına kadar çalıştım borcumuz var diye son 2 haftamda ayrıldım izine ayrıldığım gün köyden yine k.pederim gelen giden doğum temizliği dinlenemeden doğuma gittim. ertesi gün bu defa uçakla köyden k.validem tabi masraflar bize ait 1 ay lohusalığımı ağzımdan burnumdan getirdi dövmeye bile kalktı beni köyden hasta gelip hizmet etttirdi hep eşimin hatırı için sustum eşim beni hep haksız gördü ama bana yaptığı davranışları ispatladığımda dahada ağzını açamadı şuan eşim annesine tek kelime ettirmez bana tabiiki bende bunca olayda tek kelime edip saygısızlık yapmadım ve şuan hala evimde k.pederim var inanın evimde ayağımı uzatıpta bir dinelenemiyorum bende konu sahibi arkadaş gibi 2 gün aramasan tabi keyf senin aramazsın der bende sen haklısın özür dilerim! derim. sülalaerinde herkez beni takdir eder beğenir ama bir tek k.validemden o davranışı görmedim. k.validesinden dertli olmayan gelin çok nadir sanırım

Canım malsef kaynanaların hepsi aynı.AL birini vur ötekine.Zamanla düzelecek evliliğin rayına oturacak merak etme.Aramanı istese de arama yavaşça koy mesafeyi.2 sene çocuk yapma ancak oturur düzenin.

ya arkadaşlar mesafe nasıl konulur onu bana bi öğretin 6aylık evliym altlı üstlü oturuyoruz

ya arkadaşlar mesafe nasıl konulur onu bana bi öğretin 6aylık evliym altlı üstlü oturuyoruz

ben yarım saat uzaklkta olduğum halde çok zor oldu ama mesela her çağırdıklarında gitme,misafr geldi yardm et falan yapıolarsa bahane üret tabi zor olur yakın olunca.hastaneye gidicem ben de çarşıya arkadaşa gdcektm falan.hastayım de..benmkiler de bana yapışırdı bilmem kim gelcek sen de gel,güne gel,hamur yapcaz,mantı yapcaz,düğüne gtcez çoğuna gitmedm bahane ürettm artık arayamıolar bile..çok zor çokkk uzakken hayatımn içine ettiler.....en güzel zamnlarım nelerle heba olduu...sen çok daha yeni evlisin sana neler yapıolarrr

offfffff

nedir bu kaynana milletinden çektiğimiz beeeee
aynı sorun bendede var. benimki de hep bizde kalır. bide benim ki anlatılmaz yaşanır cidden psikolojim bozuldu yaaaa

kelin ilacı olsa başına sürer be canım valla benim eşimde anasına pek düşkün asla laf söyletmez...
gerçi ben şikayat etmem kendisine hiç,kendi kendimi yerim sinirden

moral bozmak olucak ama bunlar bizi yer bitirir gör bak
ben bi yazmaya kalksam ohooooooooo
neler yapmadı ki ve yapmayada devam tabi
ben ancak allaha havale edbiliorum
elimden başka bişii gelmio napiim

daha dün akşamdan sabaha kadar ağladım gene onun yüzünden
tabiki bende hakkımı helal etmiyorum
allah yardımız olsun

ama bence çocuk meselesini eşinle açık açık konuş

hem ne arıyosun ki kaynananı arama bence tavrını koy canımmmm aaaaaa

bide ne kadar sessiz kalırsan o kadar üstüne gelir bak
ben saygımdan sessiz kalıyorum ama bunu anlıycak insan nerdeee
bazande tavrını koyucan valla ben en azından bunu yapıyorum...

saygısızlık etmem karşı gelmem ama ne söylerse söylesin asssslaa cvp vermem ona daha çok kuduruyo

amaaaan fazlada takma boşşveer
herşey gönlünce olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…