• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam rahat vermiyor

Gerçekten çok karmaşık yazmışsınız, ben noktaya virgüle pek takılmam ama kelimeleri bile net hatta neti geçtim benzer şekilde bile yazmamışsınız.
Arkadaş üç yıllı evliymiş, eşinin işi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyorlarmış ve birgün sonra eşi ve oğluyla birlikte annesinin evine ziyarete gideceklermiş, anladığım kadarıyla ya konu sahibinin eşi ya da konu sahibi yememiş içmemiş kv'ye bu haberi uçurmuş, kv'de de illa bende geleceğim demiş, konu sahibi gelmesini istemiyor, yıllardır kv böyle yapıyormuş, eşiyle yaptığı planlara müdahil oluyormuş ve konu sahibi bu durumdan bıkmış.Eşiyle bu sebepten tartışmışlar, ertesi gün basit bir sebepten tekrar eşiyle tartışma yaşamışlar ve konu sahibinin eşi annesine küfür etmiş, sonra da ağlayıp sızlayıp özür dilemiş, konu sahibinin bebeği daha küçükmüş, şimdi ne yapayım diye soruyor.

yani galiba kısaca bu atladığım detay varsa bilmiyorum.
Sen bence daha iyi anlatmissin şimdi anladim

Ağlayıp sizlayan adam annesine konusamiyormu ben istemiyorum de eğer oda ısrarla gelmek istiyorsa tek git ikiside gelmesin

Sizde sinirlendğinizde ona küfür edin.
Nasıl oluyormuş görsün.
Affetmem çok zor olurdu .

Not: Allah rızası için yazını düzelt. :KK53:

Kv ile konusun yada mesaj atın
"Eşimle gidicem başka kimseyi istemiyorum".. gibi

Burda cogu kisi kaynana olayina yorum yapmis da burda cok ciddi ve igrenc bir mesele var; hanımefendinin kocası, annesine küfür ediyor.. Çok ahlaki bir sorunu var sanırım eşinizin. Bu nasıl unutulur bilmiyorum.

Hem annene kufur etmis hem de onun yanina mi gidiyor? Elinden yemek yerken utanmicak mi?
Bence kendin git, esinle gitme haketmiyor.

Eşin niye her seyi anasina yetiştiriyor?
Küfürün hic bir açıklaması olamaz ayip gercekten. Hem de annenize kufredecek cesareti nerden buluyor. Cok hadsizce bir davranis .Kv nin gelmesine de musade etme bu ne fesatlik..

Yazdıklarından anladığım kaynanan rahat bırakmıyor her yere sizinle gelmek istiyor. Sonra kocanla kavga ediyorsunuz. Kocan dolduruşa geliyor sanırım. Burda iş eşinde bitiyor.

Dun eşim telefonda söyledi annesine bende bugün güzel bir dille anlatmaya çalıştım annesine,hala bana dediği şey kadının belki bir kaça günlüğüne gelebilirim benim işim belli olmaz dedi şok içindeyim eşim bu akşam tekrar aramış annesini kesinlikle gelmiyor dedi bu nasıl bişey anlamiyor
Açma kapıyı ..

Noktadan sonra büyük harf. Bunu bile yapamayacak kadar dert sahibi misin cidden?

Küfürün hic bir açıklaması olamaz ayip gercekten. Hem de annenize kufredecek cesareti nerden buluyor. Cok hadsizce bir davranis .Kv nin gelmesine de musade etme bu ne fesatlik..
Gelirse bosanuriz bu kacinci artık yeter dedim

Küfürün derdine mi düşeyim kadının derdine mi şaşırdım mahvetti herşeyi yine o kadar kiskancki

Annenize küfredince ne yaptınız? Böyle bir durum yaşasaydım sanırım kendimi kaybederdim ve ne bulursam kafasına atardım. Anne konusunda aşırı hassas biriyim. Asla affedemezdim.

Sanırım annenize gidecekseniz . Eğer kesin gidiyorsanız, yalnız gidin lütfen. Böyle terbiyesiz bir adamla ailenizi aynı ortamda bulundurmayın. Zaten aynı ortamda bulundukça ve annenizle her yan yana gelişinde mideniz bulanır, ettiği küfür aklınıza gelir. Yani en azından benim öyle olur.

Ayrıca eşiniz sizden özür dilese de değişeceğini sanmayın. Küfür eden, fiziksel ya da psikolojik şiddet gösteren zavallılar asla değişmezler. Çünkü bu karakterleridir. Boşanın ya da boşanmayın demek haddim değil. Ben hazmedemezdim yalnız, buna eminim ve ettiği her küfür için koca denen şahsı pişman ederdim.
Bende bağırdım çağırdım kendimi çok kötü hissettim bide sonra etmedim diye inkar ediyor şaka gb

Back
X