Kaynanam sürekli oynamamı istiyor

eşimle değil köydeki kadınlarla oynamamı istiyor.Ben Ankaralıyım eşim Denizlili.Onların oyun oynama şekilleri zaten çok farklı ve bana komik geliyor.

Bence hiç gülünecek durum değil bu kızlar
ben yaşadığım için çok iyi biliyorum
özellikle sosyofobi hastalığı tedavisi görürken düğünlerde oynamak benim için ölmek gibi işkence gibi bişeydi
sizlere komik gelebilir ama bazı insanlarda bu fobi olabiliyor
ben çok çektim bu yüzden
şimdi Allahtan sosyofobim geçti ama yinede öyle oynamayı çok seven bir yapım yok
bazı insanlar öyle zorluyorki ve çekiştiriyorki dövesim geliyordu onları o derece yani
kesinlikle kayınvalidenize söylemeniz gerekir bu durumu
kayınvalidenizde benim çevremdeki gibi anlayışsız insanlardan değildir inşallah

geçmiş olsun canım.Defalarca söyledim tamam kızım oynama diyor.yanıma birileri gelip kalk oynayalım diye ısrar edince kaynanam dönüveriyor ve hadi oyna hadi oyna.Bi gün çok kötü kavga çıkacak bu yüzden.

Ben sırf şu oynama işinden kaçmak için ilerde düğün istemiyorum kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcınız olsun vallahi.. Bence karşılıklı konuşmalısınız :1rolleyes:

ozaman sızde ısrarcı olacaksınız.yanı ıstemıyorsanız kayınvalıdenıze guzel bı sakılde soyleyın.ya da onun yanına oturmamaya calısın kı sıze ulasamasın.yanı hastayım deyın .bahane uydurun.benım kayıvalıdemde cok ısrarcıdır.ama her konuda.ılk zamanlar bende ona karsı ısrarcı davranıyordum.yanı ben ıstemıyorum gıbılerınden.baktımkı o daha ınat ,suanda he he deyıp gecıyorum ve tabıkı kendıme gore dogru olanı yapıyorum.ama kırmadan.sızde boyle cozumler dusunebılırsınız.ama tekrar soyluyorum kı bu kadar kafanıza takmayın.bazı seylere gulup gecmek en ıyısı.yoksa uzulen sız olursunuz.

derdin yok dert arıyorsun millet kaynanasından nasıl şikayetçi ne konularda kseninki aglatmıyor oynatıyo oyna ölmessin ne olur.

al kaynananı karşına haftaya düğün var yine beni oynamak için zorlama ben oynamaktan hoşlanmıyorumşimdiye seni kırmamak için kalktım ama raatsız oluyorum lütfen ısrarcı olma dersin.

derdin yok dert arıyorsun millet kaynanasından nasıl şikayetçi ne konularda kseninki aglatmıyor oynatıyo oyna ölmessin ne olur.

Beni anladığın için çok teşekkür ederim sana

Demesi kolay tabi siz yaşamıyorsunuz bunları yada oynamaya meraklısınız

Ayrıca bu hayatta ölemeyeceğimiz için istemediğimiz herşeyi yapalım o zaman

Sizi şiddetle kınıyorum madem ilgilenmiyorsunuz arkadaşı bu şekilde eleştirmeyin lütfen!!!!!

Düğünlerde oynamak istemiyenlere öcü gibi bakan,sanki çok kötü bişey yapıyorlarmış gibi onları dışlayan insanlardan birini daha gördüm karşımda ve üzüldüm...

:1shok: Aaa cnm sen ne diyosun , sakın ha ...

Bu yüzden kavga mı edilir, mutluluğuna kastın mı var senin yasakkelime

oynamakta neymiş herkesin dügününde sen dansözmüsün canım oynama ya ..:1no2:

kaynanada bunu tatlı bir dille anlat.. bende oynamayı sevmem ve oynanam pek..:dilcikar:

oynamayınca mıllet yanlış anlıyo nasıl istiyosan öyle davran canıımm

arkadaşım öyle böyle değil ya çok sinir ediyorlar.Tatlı dille söylüyosun anlamıyorlar.

Canım haklısın zorlada olmaz ki kaynananın ısrar etmemesi lazım.
Benim annem de öyledir teyzelerim falan zorla kaldırırlar ben istemiyorum dedikçe elimden tutup kaldırırlar halbu ki ben oynamayı çok severim ama çok ısrar ettikleri için oynamam.
Arkadaşımın düğününe gittim annemler yoktu e ısrar eden de kalktım bir güzel döktürdüm
:dance:
Kİmse tutamaz beniii:teytey:

eşine söyle yasak koysun ve bunuda annesine söylesi artık oynamıcam oglun izin vermıyo dersin..

eşime her eferinde söylüyorum o da tamam oynama diyor annesine de söylüyor oynatmayın sevmiyor diyor.Kadın bu sefer tamam diyor oynamasın diyor.Düğüne gittik mi eşim kızıyor oynamam diyorum .Eşimin teyzeleri falan geliyor kızarrız biz ona ne demek oynatmazmış diyorlar kaynanamda onlardan tarafa geçiyor.güler misin ağlarmısın?

Kayınvaliden Gelinini Başkalarına göstermek İstediği İçin Oynamanı İstiyordur..
Kenara çekip söyle canım Anlayışla karşılar..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:..

senın işin çok zor tatlım yaa....

off aklıma bişey gelmiyo gelirse yina yazarımm. canım allah kolaylık versin.....benneyaptımki

canım sanırım ben oynamam diye emin ve kesin bir dille söylemiyorsun.
Bence kesin net bir tavırla söylesen ısrarcı olamaz..
Ben düşünüyorumda bana öyle ısrar etse lütfen ısrar etme anne anlamıyormusun istemiyorum derim :1closedeyes:
Anlamıyosa eşime söylerim annene sen bişey söyle diye yasakkelime

aaaa bu yazıyı görmemiştim.bu kadarıda fazla Çok üzgünüm çoook
yerinde olsam duymazdan gelir hiç ilgilenmem bile gerekirse düğüne falanda gitmem

:
Kayınvalidelerin hepsinde bu var demek kikaydirigubbakcemile3
Olmazsa olmazları GELİN OYNATMAKgamyoncuiremsu
Aslında kötülüklerinden değil biliyor musun,hanii şöyle iki süzülsün gelinim , alem gelin görsün diye düşünüyorlar herhaldedelikafadulden
Benim Miyoş annem de bayılır illa oynayayım ister..:1shok: Ben de oynarım bazen hoşlanırım,maksat gönlü olsun ..Yurtdışındayız zaten,yılda iki ya da üç kere hasret dindirebiliyoruz.. :teytey: oynarım evet Ama yerine göre tabi..Her yerde de oynamam:dilcikar: Seçiciyimdir:roflol:
Eltim çok sever , hiç duurmadan saatlerce oynayabilir..Ben ona yetişemem-tatlicadiarzu-
Hatta sırf bu yüzden düğünlerden pek haz etmem..

Çok takma canım sen de,anlıyorum psikolojik baskı yapıyor ve sen de kendiini huzursuz hiissediyorsun..:çok üzgünüm: Aman canım konuş sen de anneciğim de ,ben hoşlanmıyorum oynamaktan,lütfen anlayış gösterin..:dilcikar:
Allah daha büyük dert vermesin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…