Kaynanam sürekli oynamamı istiyor

Hülyalı Canım relaks olalımŞeniz
Arkadaş bence kötü maksatla dememiş..Hatta kısmen doğru
Ağlatmıyor ya oynatıyor diyorkaydirigubbakcemile3..Bence hemen parlamayalım..Keyfimize bakalım..

Son düzenleme:
açık açık söyle rahatsız oluyorum neden sürekli ısrar ediyorsunuz sevmiyorum de .
oda anlayacaktır sanırım

kısa vadeli çzöüm; çok belim ağrıyor,bileğimi burktum,ayakkabı vurdu vs vs oynayamam de
uzun vadeli çözüm kesin bir dille söyle ben oynamayı sevmiyorum, ısrar etmeyin diye....ama bunu çok kesin bir dille söylemen lazım..

Ayy ne hoş bir dert bu böyleee. Kapı gıcırtısına oynayasım gelir benim he:roflol:

Düğüne giderken kaynanana ayyy etlerimm dökülüooo.yürücek halim yoookkkk...ayyy ..ıyyyyy.off offf offffff felan de. Belki hastasın diye elleşmez sana.
Kayınvaliden de cok dadlıymıs heee.Gelinim ortalarda salınsın ben de keyifleneyim modunda demekki:teytey:

evet çok basit bi sorun...
sizde güzellikle oynamak istemiyorum neden zorluyorsunuz deyin..

eğer siz kayınvalidenizi kırmak istemiyorsanız, eşinize anlatın..

eşiniz annesine: annecim karımı kıskanıyorum, oynayınca sinir oluyorum... litfen oynaması için ısrar etme ... desin..

oğluna kırılmaz.. ama size kırılabilir..hem onu da dinler sanırım

hep güzel oynayabilmeyi isterdim ama olmadı maalesef. oynamak çok güzel beceremesemde seviyorum kapı gıcırdasa oynarım. ama öyle an olurki asla oynayasım olmaz zorla oynatılmak hele ki sevmiyorsan berbat bi duygu.
kolayı var senin için giy en yükseğinden bi topulklu.birazda tendürdüyot dür ayakkabım vurdu çok acıyo de israr edemez:)

:roflol:valla başlığı görünce kendimi tutamadım arkadaşım
yeni gelinsiniz bu dönemde böyle olur kaynanalar
siz en iyisi onlar hiç tarzı olmayan bir oyun oynayın
mesela KOLBASTI bak bir daha kaldırıyormu seni:roflol:

kalkın sadece oynayanları alkışlayınsengözlerimebaksanab yada 1 2 yıldız tilbe figürü sonra istesende oynatmaz:jeyyar:

tek sorun aynamak olsun ama insan zorlanmakta istemiyor tabikide allah aranızda başka dert vermesin ne bileyim konuşursun bir daha zorlamaz seni sen şimdi belki çekiniyorsundur ama konuşmayı dene çözülmeyecek bir sorun değil benimkide öyle görgülü olsaydı keşke yanında kitap bile okutmazdı çok sen yine şanslısın yanında tv izleyemezdim daha neler neler

orada kayınvalideniz tekrar israr ederse anne sizinle düğünlere gitmeye korkuyorum artık oynamıcam lütfen diyip söyleyin gitsin.

bu durumu eşinizle paylaştınız mı o ne diyor bu duruma?

aman cnm tek derdın bu olsun ben sevıorum ılk basta bıras cekınıorum ama bı acıldımmı sorma ındıremıolardelikafadulden

senin için tabikide önemli bir sorundur fakat yinede daha kötü olmadıgı için sevinmelisin öyle kaynanalarvarki yinede daha kötüsü olmadıgı için dua et oyuna gelince belkide eşin oynamasını istemiyorum falan derse kıskanıyorum falan gibimesela şakayla karışık belki ozaman oglum ızın vermıyo dusuncesıyle artık oyna dıye ısrar etmez

ben severim oynamayı ama birinci dereceden yakınlarımın düğünü olacak.
şimdi gelegelelim kayınvalidenin ısrarına. ısrar hangi konu üzerine olursa olsun insanın çok sevdiği bişeyde olsa o ısrar yüzünen nefret ediliyo o herneyse. yada ben en azından öyleyim.
ilk önce söyle sevmiom lütfen ısrar etme diye. baktınki anlamıo, hareketli müzik çalınca git başka masaya tanıdıkların varsa onlarla muhabbet et, bi dakika geliyorum falan de atlat onu:)))

bu arada Allah başka dert vermesin

Nedir bu kaynanalardan çektiğiniz kaydirigubbakcemile3kimi oynatır kimi ağlatır:mymeka:

Ablamın kına gecesinde sadece bir kez halay çektim düğünündeyse nerdeyse hiç kalkmadım bile oymaya kimsede kalkıp neden oynamıyosun demedi.
Cümle alem biliyoki oynamayı hiç sevmem kimsede zorla oynatmaz beni.
haa illada kalk oyna kızım bak akrabanın düğünü bilmem ne derlersede hemen hastayım derim
sonrada kimse yanaşmaz bana

Zaten herşey istedikleri gibi olacak,çünkü biz köleyizya seçme tercih etme şansımız yok,

onların istediğini yapacağız mecburuz yoksa adamın beynini didiklerler

yeter artık anne neden ısrar ediyorsun,söylediklerimden anlamıyormusun oynamıcam de

merhaba canım malesef şu kaynana milletinin desinler görsünler huyları vardır bende yeni evlendiğim sıralarda beni düğünlere götürmeyi çok istiyordu gittiğim zamanda illa dibinde oturcam genç arkadaşlarımın masasında oturamazdım o günden beri düğünlere gitmiyorum her çağrıiında bak gelmeyince millet sanıyoki aralarımı bozuk banane ya milletin düşüncesinden dimi bende valla anne ben düğünlere gitmeyi sevmiyorum ama en yakınımızın düğünü olur giderim ama beni zorlama nolur derim soranlarada düğünlere gitmeyi sevmiyo dersin ama her seferin de o çağırmaya bıkmıyo bende gitmicemdemeye
boşver kaynanaysa kaynana kuklamasın canım taviz verme gitme canının isterse git
psikolojinide bozma rahat ol söyle yada eşine de anlat eşim oynamamı istemiyo de
amann sinir oluyorum bu durumlara sakın ha tavrını belirt canım tamam mı görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…