Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani?Biraz daha detaylı anlatır mısınız?Kızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Kızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Torununu kış kıyamet soğuk suyla yikatacak kadar vicdansız bir kadın mı bu?Sürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu
Kiralar o kadar yüksek ki ve küçük bebekle nasıl yapicam ne o piskoloji ne o güç var çok çaresiz kaldimEvden taşının başka ne yapabilirsiniz ki![]()
Maalesef öyle çocuğu soğuk suyla duruladim anneligimden utandım çenesi nasıl titredi bı gorseydin çok üzgünümTorununu kış kıyamet soğuk suyla yikatacak kadar vicdansız bir kadın mı bu?
Allah kahretsin,minicim yavru.İnsallah hastalanmaz.Ben çıldırırdim böyle bir durumda.Maalesef öyle çocuğu soğuk suyla duruladim anneligimden utandım çenesi nasıl titredi bı gorseydin çok üzgünüm
Hastalandı bile ishal oldu poposu çok piştiAllah kahretsin,minicim yavru.İnsallah hastalanmaz.Ben çıldırırdim böyle bir durumda.
Hayır eşim çalışıyor herşeyi biz ödüyoruz fatura abonelikleri onun uzerineydiEsini çalışmıyor mu elektrik su gaz vs kaynana ait .. iyi kv imis ha gerçekçi olmak gerekirse mecbur değil oğlunun evini gecindirmeye
Eşini ilk iş faturaları üzerine alsın. Tabii bu geçici bir çözüm. Oradan taşınmadan size rahat yok. Başka çareniz de yok zaten. Size orada huzur vermezler. Çocuğun pisigi için de altına zeytinyağı sürün iyi geliyor geçmiş olsun. Ayrıca çocuğu bezlerken pişik kremi sürmeyi ihmal etmeyinKiralar o kadar yüksek ki ve küçük bebekle nasıl yapicam ne o piskoloji ne o güç var çok çaresiz kaldim
Aboneliklerini alin üstünüze. Siz oduyorsaniz nasil elektrik kesildi anladımHayır eşim çalışıyor herşeyi biz ödüyoruz fatura abonelikleri onun uzerineydi
Bu fotoğrafı kaldırın,herkese açık bir platform burası.İcim parçalandı.Hastalandı bile ishal oldu poposu çok pişti
Yazik .. mahvolmuş poposuHastalandı bile ishal oldu poposu çok pişti
Kira sözleşmesi olmadan üzerimize alıyoruz ev onun sözleşme de yapmazEşini ilk iş faturaları üzerine alsın. Tabii bu geçici bir çözüm. Oradan taşınmadan size rahat yok. Başka çareniz de yok zaten. Size orada huzur vermezler. Çocuğun pisigi için de altına zeytinyağı sürün iyi geliyor geçmiş olsun. Ayrıca çocuğu bezlerken pişik kremi sürmeyi ihmal etmeyin
Bunu burda paylaşmaniz hic dogru degil silmelisiniz.Hastalandı bile ishal oldu poposu çok pişti
Gidip başvuru yapmış aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum diyeAboneliklerini alin üstünüze. Siz oduyorsaniz nasil elektrik kesildi anladım