Kaynanam tarafından evimizden kovulduk:(

Esoes61

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
57
23
18
36
Kızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondu:( ne yapacağımı bilmiyorum caresizim

Kızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondu:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum caresizim
Nasıl yani?Biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Kızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondu:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum caresizim

Sonucu yazmissiniz ama sebep ne belli degil.

Neden?

Sürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu

Sürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu
Torununu kış kıyamet soğuk suyla yikatacak kadar vicdansız bir kadın mı bu?

Esini çalışmıyor mu elektrik su gaz vs kaynana ait .. iyi kv imis ha gerçekçi olmak gerekirse mecbur değil oğlunun evini gecindirmeye
Hayır eşim çalışıyor herşeyi biz ödüyoruz fatura abonelikleri onun uzerineydi

Kiralar o kadar yüksek ki ve küçük bebekle nasıl yapicam ne o piskoloji ne o güç var çok çaresiz kaldim
Eşini ilk iş faturaları üzerine alsın. Tabii bu geçici bir çözüm. Oradan taşınmadan size rahat yok. Başka çareniz de yok zaten. Size orada huzur vermezler. Çocuğun pisigi için de altına zeytinyağı sürün iyi geliyor geçmiş olsun. Ayrıca çocuğu bezlerken pişik kremi sürmeyi ihmal etmeyin

Eşini ilk iş faturaları üzerine alsın. Tabii bu geçici bir çözüm. Oradan taşınmadan size rahat yok. Başka çareniz de yok zaten. Size orada huzur vermezler. Çocuğun pisigi için de altına zeytinyağı sürün iyi geliyor geçmiş olsun. Ayrıca çocuğu bezlerken pişik kremi sürmeyi ihmal etmeyin
Kira sözleşmesi olmadan üzerimize alıyoruz ev onun sözleşme de yapmaz

Back
X