cecilla bi gelişme var mı?
evet kızlar haklısınız huzurumdan vazgeçecek değilim.kimsenin huzurumu bozmasınada izin vermicem.eşim yeternce ilgileniyor zaten konuyla.telefon trafiği sürekli devam ediyor.ve hiç bir şekilde geri adım atıp yumuşamıyor eşim.onlar karımın hakkı diyor.umarım sonunda bişey çıkar.hatta annesi aradığında nasılsın falan dedi önce,eşimde hal hatırı bırakın şimdi dediğimi naptınız dedi.sonra büyük görümcem aradı annem çok üzüldü,tansiyonu çıktı niye öyle konuştun annemle diye,eşim kimseye yüz vermedi,beni ilgilendirmez,siz bizi düşündünüz mü ben sizi düşüncem dedi.içimin yağları eriyoooo oh iştee.birgün böyle bişeye sevineceğimi düşünmezdim ama işte böyle adiler insanı insanlığından çıkarıyolar
bu tansiyon sanırım özellikle kayınvalidelere has bi hastalık.. benimki de ne zaman bi halt karıştırsa tansiyon yükselir.
canım iyide kişiden habersiz yapılan ses kaydı mahkemede delil olarak kullanılamıyor üstüne bide ben suçlu oluyorum gizli ses kaydı yaptığım için.
hayır canım ben bilrkişilik yapıyordum o yüzden söylüyorum delil olarak kullanılıyordu kaytlar ve kişiden habersiz yapılıyordu. Yine de kayıt yap sen mhkemelik bi durum olursa avukata danışırsın eğer o da suç derse vermezsin kayıtları olur biter elinde bulunsun yani ve ya danışabileceğin bi avukat varsa önce danış sonra kayıt yap.
benim yapabileceğim hiç bişi yoktur dimi sonuçta istemeden de olsa kabul edip itiraz etmediğim için
seninki nitelikli dolandırıcılığa giriyor şekerimsenin durumunda en azından elle tutulur bi durum var benimkiler direkt yalan oldu keşke nikahta kavga çıkmasını bile göze alıp aileme söyleseydim şimdi bu durumlarda olmayacakdım
hayır canım ben bilrkişilik yapıyordum o yüzden söylüyorum delil olarak kullanılıyordu kaytlar ve kişiden habersiz yapılıyordu. Yine de kayıt yap sen mhkemelik bi durum olursa avukata danışırsın eğer o da suç derse vermezsin kayıtları olur biter elinde bulunsun yani ve ya danışabileceğin bi avukat varsa önce danış sonra kayıt yap.
o zaman bu aklımda bulunsun bana atılan mesajlarda var hem benim gönderdiklerimde var hepsi kayıtlı silmiyim onlarıda nolur nolmaz.gerçi mahkemelik olacağımızı sanmıyorum sonuçta eşim ailesini siler biter dava işine gireceğine bana da izin vereceğini sanmıyorum ama dursun bakalım yinede kenarda
seninki nitelikli dolandırıcılığa giriyor şekerim
canım ya tam bilemycem ama sanırım yok çünkü dediğim gibi istemeden de olsa kabul etmişsin yine de danış bir kaç kişiye istersen. Ya bizler çok safız yeter ki evlenelim de ne olursa olsun her şeyi he diyoruz sonradan gözümüz açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?