Kaynanam ve altınlarım

boşver şekerim hiç dertlenme. kocan zaten ilgileniyo altınlarla. kaynanadan çekilen sıkıntı 20 bilezikten fazla eder. ohh miss gibi kocanla oturun başbaşa huzurlu huzurlu.. her şerde bir hayır vardır. arada bizi haberdar etmeyi unutma

bu tansiyon sanırım özellikle kayınvalidelere has bi hastalık.. benimki de ne zaman bi halt karıştırsa tansiyon yükselir.

kocanı en iyi sen tanırsında bi süre sonra o sıkılacaktır bu altın mevzusundan, konuyu kapatma eğiliminde olacaktır,aradan geçen her gün konuyu soğutur unutturur, hele bide bunlarda üste çıkma eğilimi var ne açgözlüymüşsün bile diyebilirler

nerdeyse sevinicem altınların gittiğine eşinle sıkıntıların vardı onlar gitmiş çok iyi. Allah daim etsin.

CEcilla benim bi önerim var altınları onların aldığına dair sözleşmemi var demişsin ya dediklerimi mutlaka yap eğer ki dava açmayı düşünüyorsan %99 işine yarar. Görümcenle kayınvalideyle telefon görüşmelerin kaydet özellikle altınları onların bozdurduğunu itiraf ettikleri konuşmaları telefonda konuşurken sakin ol yüz yüze görüşme imkanınınz varsa çaktırmadın yine kayıt yap konuşmalarınızı al sana delil, dava açarsan bu konuşmalar blirkişi tarafından dinletilip rapor hazırlatılyr.Bilr kişi raporu sana yeterli olacaktır bir de Blziklerin takılırken takı töreni falan oluyor ya ve ya fotoğraf çekiniyorsunuz ordan kaç bilzk olduğu tahmini kaçar grm olduğu sarrf blirkişi tarafından raporlanıyor hakkını aramak istersen sana önerilerim bunlar canım.

canım iyide kişiden habersiz yapılan ses kaydı mahkemede delil olarak kullanılamıyor üstüne bide ben suçlu oluyorum gizli ses kaydı yaptığım için.

senin durumunda en azından elle tutulur bi durum var benimkiler direkt yalan oldu keşke nikahta kavga çıkmasını bile göze alıp aileme söyleseydim şimdi bu durumlarda olmayacakdım

Son düzenleme:
canım iyide kişiden habersiz yapılan ses kaydı mahkemede delil olarak kullanılamıyor üstüne bide ben suçlu oluyorum gizli ses kaydı yaptığım için.

hayır canım ben bilrkişilik yapıyordum o yüzden söylüyorum delil olarak kullanılıyordu kaytlar ve kişiden habersiz yapılıyordu. Yine de kayıt yap sen mhkemelik bi durum olursa avukata danışırsın eğer o da suç derse vermezsin kayıtları olur biter elinde bulunsun yani ve ya danışabileceğin bi avukat varsa önce danış sonra kayıt yap.

benim yapabileceğim hiç bişi yoktur dimi sonuçta istemeden de olsa kabul edip itiraz etmediğim için

Son düzenleme:
benim yapabileceğim hiç bişi yoktur dimi sonuçta istemeden de olsa kabul edip itiraz etmediğim için

canım ya tam bilemycem ama sanırım yok çünkü dediğim gibi istemeden de olsa kabul etmişsin yine de danış bir kaç kişiye istersen. Ya bizler çok safız yeter ki evlenelim de ne olursa olsun her şeyi he diyoruz sonradan gözümüz açılıyor

senin durumunda en azından elle tutulur bi durum var benimkiler direkt yalan oldu keşke nikahta kavga çıkmasını bile göze alıp aileme söyleseydim şimdi bu durumlarda olmayacakdım
seninki nitelikli dolandırıcılığa giriyor şekerim

o zaman bu aklımda bulunsun bana atılan mesajlarda var hem benim gönderdiklerimde var hepsi kayıtlı silmiyim onlarıda nolur nolmaz.gerçi mahkemelik olacağımızı sanmıyorum sonuçta eşim ailesini siler biter dava işine gireceğine bana da izin vereceğini sanmıyorum ama dursun bakalım yinede kenarda

resmen hırsızlık....
bence onlar solemeden ara sen anne bırazdan gelıcem altınları almaya..
esıme suprız yapıcam de...
bısey almam gerekıyo de bısye de...
snra kızım onlar yok dıyıncede..
sız nasıl ınsanlarsınız..
nasıl guvendım ben sıze ...
onları teker teker aynısını ıstıyorum..
kımsenın ısı benı ıglılendırmez..
banamı guvendınız ıs kurmak ıcın de...
ayy ben parcalardım walla sozlerımle gomerdım onları orya...

iyi canım mesjlarında varmış ne güzel silme dursun hepsi mahkemelik olursa işe yarayacak bende pek sanmyrm mahkemelik olacağınızı, boş ver çokta kafana takmamaya çalış Allah eşinle huzurunu bozmasın ne zor günler yaşadın en azından eşin senin destekçin

aynen keşke o zaman kabul etmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…