- Konu Sahibi kelebekse38
mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Son düzenleme: