kaynanam ve anneler günü

canım eşine söz geçiriyorsan alma benim eşim ben sölemeden annesigili aramıyor bile ondan sadece ogn tel açcam

ben senin yerinde olsam zıkkımın kökünü paketleyip süsleyip verirdim:19:

insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..

aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
ben bu anneler gününde öyle yapıcam..alsın oğluşunu naparsa yapsın..

kayınvalidem eskişehirde oldugu için ona çiçek yollamayı düşünüyorum :)

eşim genelde hediye mevzularına karışmaz ve özel gün hediyeleşmelerini sevmez ben hallediyorum onun için :)

anneme de çanta aldım kızkardesımde ayakkabı alıcak şapıcaz öyle :)

hım bir de kayınvaliden bibloyu sevmemiş olabilir.Normal bişey bence ben de pek süs püs

eşyası sevmem heleki begenmedıgım bişeyse kullanmam takılma bence sen görevini yap

kenara çekil :)

Son düzenleme:
bence buradaki sorun değiştirip değiştirememe değil de k.validenin tavırları.arkadaş o konuya alınmış sanki.mesela benim anneannem de öyle ıvır-zıvırdan hoşlanmaz ama biz aldıysak kırmamak için şöyle der:kızım sağ olun düşünüp alıyorsunuz ama onun yerine daha ucuz bişeylar alıverin,yormayın kendinizi..biz anlarız ki aldığımız şeyi beğenmedi:1:..hani biraz daha düşünceli ve kibar olunabilir.

evet canım tam olarak ondan kırıldım eşime de söyleyecem

bence buradaki sorun değiştirip değiştirememe değil de k.validenin tavırları.arkadaş o konuya alınmış sanki.mesela benim anneannem de öyle ıvır-zıvırdan hoşlanmaz ama biz aldıysak kırmamak için şöyle der:kızım sağ olun düşünüp alıyorsunuz ama onun yerine daha ucuz bişeylar alıverin,yormayın kendinizi..biz anlarız ki aldığımız şeyi beğenmedi:1:..hani biraz daha düşünceli ve kibar olunabilir.

Canım benim annem de kardeşim de genelde aldığım hediyeleri beğenmezler ama değiştirme kartı verdiğim için de gidip o dükkana değiştirirler yani bunda bozulacak birşey yok param da boşa gitmemiş olur sonuçta herkesin zevki aynı olacak diye bir kural yok. Değiştirme kartı diye birşey sadece bunun için icat edilmiş zaten.

O zaman para gönder istediğini alsın ben kayınvalidemle kayınpederime öyle yapıyorum.

Canım benim annem de kardeşim de genelde aldığım hediyeleri beğenmezler ama değiştirme kartı verdiğim için de gidip o dükkana değiştirirler yani bunda bozulacak birşey yok param da boşa gitmemiş olur sonuçta herkesin zevki aynı olacak diye bir kural yok. Değiştirme kartı diye birşey sadece bunun için icat edilmiş zaten.

Seloşcum demekki şartlardan dolayı değiştirme kartı koyamıyor konu sahibi..
hediye için para göndermekte herkesin kabul edebileceği bişey değil..

şahsen benim dünya cadısı kaynanama böyle bişeyi teklif bile etmem edemem..
hem bu tarz günler,annelerin işine yaracağı eşyalardan nasipleneceği zamanlardan ziyade
hatırlandığı onlar için çam sakızı çoban armağanı bişeyler alındığı,alınamasada bi anneler günün kutlandığı
özel bir gündür..

amann güzelim dert ettiğin şeye bak kullanmazsa kullan masın eşin beğensin alsın boşver. bizde hersene pahalı şeyler alıyoruz bir iki görüyoruz sonra kayboluyor benimkide kesin kızına veriyor. bu senede masaj aleti aldık allah razı olsun bile demedi. demediği gibi ne arar ne sorar. kızıda bi canım annem yazılı havlu alır yada bir cam bardak :)))))) verdikelri değer o kadar ama kaynanam ağızlarına girer biz napsakta geçmeyiz eliz nasıl olsa boşver ne dertleniyorsun kendi annene al.

benim kayınvalidem de ne alsak kullanmaz paketi bile açmaya tenezül etmezz :47: begenmese bile sağol kızım diyebilir ama demezler demesinlerde...

ben ögrencilik paramla akerden 90 liraya esarp almıstım 3 yıl öncede bir gun takarken görmedimm ne alsam görumcemin çeyizine kaldırır

sende boşver takmasın kullanmasınn ne halleri varsa görsünlerr :31:

ben eşimle gönderirsek belki bir çiçek o kadar kuru da bir kutlama sırf oglunu ço sevdiğim içinnnn :ssz:

hem merak ediyorumm bizimde doğum günümüz oluyoorr hiç arayıpta kutluyorlar mı bir kazak bir çöp dahi ben daha görmedim kayınvalidemlerdennn laf ucuyla bile kutlamazlarrr o bu kadar duyarsızken neden ben duyarlı olayım ki ne edersen karşıdan da onu bulursunnn hıhhh :63:

canım eşine söz geçiriyorsan alma benim eşim ben sölemeden annesigili aramıyor bile ondan sadece ogn tel açcam

o nasıl eşmiş ya ne güzel ne yapıyorsun da kocan senden izinsiz tel.açmıyor.yok benimki kendi arar öyle olsa ben aramam bile anneler günü için o kadar sinir oldum.kayserinin neresinden

evlendikten sonraki ilk anneler gününde eşime dedim annene hediye gönderelim, arayalım diye... annem öyle şeylerden hoşlanmaz dedi.. bi daha lafını bile açmadım.. oğlu düşünmüyor ben mi düşünücem... yani kayınvalidemin anneler gününü hiç kutlamadım hiç lafıda olmadı bugüne kadar.. şimdi düşünüyorumda ya anlayışlı kadınmış yada gerçekten soğuk nevali insan anneler gününden hoşlanmaz mı??

o nasıl eşmiş ya ne güzel ne yapıyorsun da kocan senden izinsiz tel.açmıyor.yok benimki kendi arar öyle olsa ben aramam bile anneler günü için o kadar sinir oldum.kayserinin neresinden

cnaım benim kayınvalidelerde kayserideler kayserililier ama hep etraftan duydugum kayserililer gelinlere hiç değer vermezlermiş kullanırlarmış ve ne yaparsan yap beğenmezlermiş hepsi değildir tabi de duyduklarım bunları söyledi :ssz:

ya kadın beğenmedim demiyorum aksine beğendim ama evde çok öyle ıvır zıvır diyor anlatabildim mi?yani bana değer vermediğinden yoksa evdeki biblo gibi şeyleri görseniz anlardınız demek istediğimi bibloda değil bir sürü saçmalık var evinde

evlendikten sonraki ilk anneler gününde eşime dedim annene hediye gönderelim, arayalım diye... annem öyle şeylerden hoşlanmaz dedi.. bi daha lafını bile açmadım.. oğlu düşünmüyor ben mi düşünücem... yani kayınvalidemin anneler gününü hiç kutlamadım hiç lafıda olmadı bugüne kadar.. şimdi düşünüyorumda ya anlayışlı kadınmış yada gerçekten soğuk nevali insan anneler gününden hoşlanmaz mı??

o da ayrı bir cinsmiş

Benimki de ben ararsam anca konusur annesiyle babasiyla:))
Bizimde ilk anneler gunumuz olacak bakalim.
Esimden ses cikacak mi?
Biz sdc arariz, turkiyeye gittigimizde hediyemi gotururum.
Bosver cnm sende hediye falan alma.
Esin cok istiyorsa alsin.

mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.

aldığın hediyelere değer vermiyosa neden alıyosun ki,
anneciğim anneler günün kutlu olsun de geç ben öyle yapardım
kuru kuru oluyo ama değer vermiyosa bunu yapardım

aldığın hediyelere değer vermiyosa neden alıyosun ki,
anneciğim anneler günün kutlu olsun de geç ben öyle yapardım
kuru kuru oluyo ama değer vermiyosa bunu yapardım

offff sorma o hatayı geçen sene de yaptım ben ya.utanmadan bana çorap alın iç çamaşırı alın diyor.nerden baksan 150 kg var sana olacak çamaşırı nerden bulayım ben

Back
X