- Konu Sahibi kelebekse38
bende öyle yapacam diyorum zaten okumadınız herhalde.ne kadar istersem o kadar laf ederim size mi sorucam.
evet bize sorduğunuz için konu açmadınız mı zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yapacam diyorum zaten okumadınız herhalde.ne kadar istersem o kadar laf ederim size mi sorucam.
mrb arkadaşlar hatta günaydın.bu aralar biraz fazla konu açıyorum galiba.kıymetli zamanınızı bi kere daha bana ayırır mısınız?şöyle ki:kaynanam kendisine aldığım hediyeleri hiç kullanmaz bu konudan daha öncede bir konu da bahsetmiştim.şimdi malum anneler günü yaklaşıyor.geçen tatile memlekete gittik orda sordum geçen sene ''allah'' yazılı bir biblo almıştım (altın yaldızlı büyük şık bişey)beğenmedin mi dedim beğendim de öyle ıvır zıvırlar benim evimde çok,göz yoruyor falan dedi.onun işine yarayacak bişeyler almalıymışız çorap gibi üst baş falan almalıymışız.bende salak gibi senin ihtiyacın neyse onu alırız dedim.ne kadar salağım evinde çok olabilir ama onların hiçbirini ben almadım bana verdiğin değeri belli ettin? deseydim keşke diyorum salak kafam.dediği lafa bakın allah aşkına ya.ondan önceki sene de tefalden 2 tava,korkmaz çaydanlık,bi de sinbonun kıyafetlerin üzerindeki tiftikleri temizleyen alet var ya onu aldım onuda kullanmadı herhalde görümcemlere falan veriyor.şimdi bu sene eşim başlar ne alalım diye bende diyecem ki sen ne alıyorsan al beni karıştırma annen aldığımı beğenip de kullanmıyor bile.ya arkadaşlar geçen sene memleketteydim hamileydim evleri çok uzak buna rağmen hediyemi aldım gittim.sizce ben mi abartıyorum?bi daha da hayatım boyunca ben o kadına hediye falan almam acayip gıcık oldum aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Sevgiliyken kayinvalideme, teyzesine ve esimin ablasina bursali oldugumdan havlu almistim.
Kaliteliydi havlular, ayni renk ve model. Birde guzelce farkli bir bohca icine yerlestirmistim.
Ne annesi, ne ablasi tsk bile etmedi. Hicte sorun etmedim ben. Esim anneme birsey bile almamisti.
Onu da sorun etmedim. Dusunemez cunku, soylesem alirdi ama eminim.
Teyze ama hediyeye karsilik sal ormus bana. Daha nolsun, Allah razi olsun.
Ondan sonrada hicbir sey almadim kimseye. Bu ilk anneler gunumuz olacak.
Anneme birsey alirsam, belki o zaman kv alirim birseyler.
Yok tsk etmis, yok onu demis bunu demis diye, niye takiyorsunuz ki?
Icinizden geliyorsa alin, yapin, gonderin.
Hediyelesmek sunnettir. Sirf bunun bilincinde olmus olsaniz bile karsiligini beklemeden yaparsiniz.
evet bize sorduğunuz için konu açmadınız mı zaten![]()
sen konuyu anlamadın herhalde bi 40 kere falan daha okuyun en iyisi inşallah anlarsınız o zaman![]()
Bazı insanlar hediye beğenmeme takıntıları var kaynanan öyle olabilir.Ama inan bende evime uygun olmayan objeleri sevmiyorum.Hediye gelen kıyafetlerde genelde alakasız oluyor.Ama saydığın diğer şeyleri kullanmaması ilginçmiş. Bu sene fantom elektirkli süpürge al 45 tlye hemde tüm anneler beğeniyor.Tabi yoksa al.Varsada bir çiçek al tamam.Yada altın birşeyler al onu beğenmemesi imkansız.
Karsiliktan kastim illa bir hediye olarak beklemeniz degilki.
Sizin yazdiginiz su, kargo geldi diye aramadi, bir tesekkur etmedi.
Bu bile bir beklentidir.
Siz dun esinizin kardesinize gondermek istediginiz duduklu yuzunden neler kurup, dusunmustunuz.
Esinize nasil kizmistiniz.
Sizin bu davranisiniz yuzunden esiniz kirilmayacak mi?[/Q
düdüklü tencere ayrı bu konu ayrı bir konu ne alaka.eşime daha söylemedim konu açılır anneler gününde o zaman söyliyecem kırılırsa hediyesini kendi alsın göndersin.burada mevzu farklı kadın bana değer vermiyor bilmem anlatabildim mi?
herkezin kv bir degil ya neden herkez kendisininkiyle kıyaslıyor arkadaşlar bu benim 3 anneler günüm olcak ilkinde hediye aldım ogluna tşk etti bana etmedi ikincisinde eşim aramadı bile aradı açmadı eşimin cünkü haberi yoktu anneler günü oldugundan bende hiç hattırlatmadım iyi oldu ertesi günü aradı eşim sitem etmş daha cok eder sen bi tşk cok görürüsen bundan sonra hediyeni rüyanda görürüsün... konu acan arkadasıda yargılamayın ne yaşadıgını bilemezsiniz
İnşallah Allah hepinize birer erkek evlat nasip eder ve sizde Kayınvalide olursunuz![]()
valla inşallah cnm erkek gerek yok kaynana kız evlattada olunuyor ama nedense hörmet gelinlere dirsek gösteriyorlar. gerçi kız anneye çekermiş benim cnm annem ne gelini benden ayırdı nede eşimi abimden. yani kaynana var kaynana var. ben şahsen yaşadıklarımı yaşatmayı düşünmüyorum allah nasip kısmet ederse.
İnşallah Allah hepinize birer erkek evlat nasip eder ve sizde Kayınvalide olursunuz![]()