kaynanam ve anneler günü

Kaynanaya ne hediye alınır acaba ? :) Ben geçen sene nişanlıydım ve hoşlanırdım kendisinden. Şimdi biraz daha farklı. Geçen sene Pike takımı almıştım. Bu sene ne alabilirim ki. Birde sizlerde kendi annenizle eşinizinkine aynı şeyi mi alıyorsunuz. Ben öyle birşey yapamam da

şimdi bu ne alaka ya benimde bi oglum var siz kvlerimizi tanıyomusunuz asıl size bizlerdeki gibi bi kv versinde gör

benimkide 9 ay boyunca aramadı hamileligimde ne zaman gelmek istese ozaman arıyo şimdide 1 bucuk ay olmus oglumun saglık sorunu var bi kere aramadı şimdi bizi cagırmak için 4 üst üste aradı ben gelemeyiz deyince bir haftadır aramıyo şimdi arkadaşlar arkadaş derdini paylaşıyo siz bedua ediyosunuz tersliyosunuz ona yardım etmek yerine neden kötü yorum yazıyosunuz

aynen canım umarım bizlerdeki gibi kayınvalidesi olurda buralara konu açar aminnn :52::52::52::52:

bende kvdeye şarjlı süpürge almıştım,ne biliyim annemde var,ve sürekli nede çok işime yarıyor derdi..
bende evlendiğimde ilk anneler gününde tuttum kaynanama şarjlı üspürge aldım,1kere bile kullandığını görmedim.

bir rivayete göre süpürge (ozamanlar bekar) kaynımın odasında duruyormuş,adam sigara içip içip süpürgeyle çekiyomuş..
çok hayra geçmiş hediyem yani..
bi daha sittin sene hediye almadım kaynanaya...alışmamış ya değer görmeye böyle sapıtıyorlar..
en fazla tel açtım ondan sonra...

Kaynanaya ne hediye alınır acaba ? :) Ben geçen sene nişanlıydım ve hoşlanırdım kendisinden. Şimdi biraz daha farklı. Geçen sene Pike takımı almıştım. Bu sene ne alabilirim ki. Birde sizlerde kendi annenizle eşinizinkine aynı şeyi mi alıyorsunuz. Ben öyle birşey yapamam da

vallahi ben öyle yapıyodum sonuçta o da anne diye.bundan sonra iğne ucunu bile zor görür

bende kvdeye şarjlı süpürge almıştım,ne biliyim annemde var,ve sürekli nede çok işime yarıyor derdi..
bende evlendiğimde ilk anneler gününde tuttum kaynanama şarjlı üspürge aldım,1kere bile kullandığını görmedim.

bir rivayete göre süpürge (ozamanlar bekar) kaynımın odasında duruyormuş,adam sigara içip içip süpürgeyle çekiyomuş..
bi daha sittin sene hediye almadım kaynanaya...alışmamış ya değer görmeye böyle sapıtıyorlar..

ben eşimle cıkarken ki 3 yıl cıktık aldım hiç birseyi evinde görmedim megersem sevgili görüncecigime ceyiz almışım farkına varmadan

şimdi bu ne alaka ya benimde bi oglum var siz kvlerimizi tanıyomusunuz asıl size bizlerdeki gibi bi kv versinde gör

benimkide 9 ay boyunca aramadı hamileligimde ne zaman gelmek istese ozaman arıyo şimdide 1 bucuk ay olmus oglumun saglık sorunu var bi kere aramadı şimdi bizi cagırmak için 4 üst üste aradı ben gelemeyiz deyince bir haftadır aramıyo şimdi arkadaşlar arkadaş derdini paylaşıyo siz bedua ediyosunuz tersliyosunuz ona yardım etmek yerine neden kötü yorum yazıyosunuz

Beddua değil canım dua sadece, biraz empati yapın ve onların yerine kendinizi koyun diye yazdım. (İyilik yap denize at) kayınvalideniz için değil sevdiğiniz eşiniz için yapın.
Ayrıca niyetim kimseyi terlemek değil. Bakış açınızı değiştirmek idi. :1:

alışmamış ya değer görmeye böyle sapıtıyorlar
çok doğru demişsin

Beddua değil canım dua sadece, biraz empati yapın ve onların yerine kendinizi koyun diye yazdım. (İyilik yap denize at) kayınvalideniz için değil sevdiğiniz eşiniz için yapın.

teşekkür ederiz canımm zaten suusuyorsak eşimizin annesi oldugundandır :34: kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez :34: umarım sende birgün bizi anlarsın :34:

empatiyi bizler zaten basta yapıyoruz resmen kanatsız melek oluyoruz karsılıgı varmı yok ondann sonra tavırlarımız degişiyo artı zaten hala konusulup görüşülüyorsa sevdigim adama saygımdan onları sevdigimiz için sesimizi cıkartmıyoruz hem bizim tek düze bi bakış acımız tok zaten neyi degiştirmeye calışıyorsun hem sana düşmemiş degiştirmek

teşekkür ederiz canımm zaten suusuyorsak eşimizin annesi oldugundandır :34: kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez :34: umarım sende birgün bizi anlarsın :34:

Ben zaten anlayabiliyorum sizi 3 yıl beraber oturdum eşim tek çocuk neler yaşadım bir allah bir ben bilirim. Ama eşimi sevdiğim için Kayınvalideminde bu tarz şeylerini hoş görmeye çalışırım. Pozitiflik her zaman iyidir. Kendimiz için. Yani bir hediyeyi bile bu kadar takarsak zararı sağlık sorunu olarak bize dönüyor.
Sizleri bilmiyorum ama ben 14 yıllık evliyim. Belkide bazı şeyleri aşmışım ki böyle düşünüyorum. Dediğim gibi bir de bunun aynı evde yaşaması varki ben bunuda yaşadım. Buna rağmen böyle konuşabiliyorum.

valla benm ılk anneler gunum olucak kaynanamla ne alcam bnde bılmıorm
ama kaynanaya ole cok paalı seylere gerek yok bı sal olabılır esarp olabılır yetr
aslında bana kalsa hıc bısı almam da kendı anneme alıp ona almamak olmaz dıye alıcam yanı

cıcekte olabılır

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X