Kaynanam ve bana olan kini .

Canangl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
35
20
3
Merhaba hanımlar.
Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Burda paylaşmak istedim çünkü cevremde içimi dökecek kimse yok .
Hanımlar ben 1 yıllık evliyim esim subay su an memlekettwn uzakta yasoyiruz .asil soryn kaynanam .bana karşı öyle nefret dolu ki sebebini bile bilmiyorum. Evliligimin ilk haftası yanımıza geldi ( goya 1 haftalığına) 3 ay kaldı yanımızda ve hergun uğraştı benimle .eşimle sık sık kavga etme sebebim oldu .neyse bir şekilde aile büyükleri ikna etti evine memlekete döndü. Ve gittiği günden bugüne kadar hep gelmek için bahaneler üretti ama gelemedi bir şekilde. Ve şimdi hafta ici biket almış yanıma geliyormuş. Haberi aldığımdan beri çok depresif hissediyorum. Kocama yansıtmak istemiyorum. Ne yapmam gerek tecrübeli arkadaşlar nolur önerilerinizi bekliyorum. 🙏🙏🙏🙏🙏

Canım benim onuda yaptım kocam eve gelir gelmez kapıya koşuyor beni kenara itip daha kocam içeri girer girmez beni şikayet ediyor üstelik üstüne katarak şikayet ediyor .çok sinsi biri hatta aile büyüklerinden biri daha düğün günü beni kenara çekti uyardı kızım kaynanama çok dikkat et onun oyununa düzenine kimse ayak uyduramaz dedi haklıymış ne yapacagimi bilmiyorum şimdi tek düşüncem bir kaç gün kalıp gitse amenna birde aylarca kalmaya kalkarsa eyvahkieyvah

Canım benim onuda yaptım kocam eve gelir gelmez kapıya koşuyor beni kenara itip daha kocam içeri girer girmez beni şikayet ediyor üstelik üstüne katarak şikayet ediyor .çok sinsi biri hatta aile büyüklerinden biri daha düğün günü beni kenara çekti uyardı kızım kaynanama çok dikkat et onun oyununa düzenine kimse ayak uyduramaz dedi haklıymış ne yapacagimi bilmiyorum şimdi tek düşüncem bir kaç gün kalıp gitse amenna birde aylarca kalmaya kalkarsa eyvahkieyvah
Hiç hizmet etme o zaman.pardon ama eşini yatak odasında baglayabilir msn mesela.yani erken yatsanız geç cıksanız falan? Varlıgından rahatsız olmalı

Onuda yaptım söylemeye utanıyorum ama bir keresinde kocamla yataktayiz pat diye odaya daldı ben sıkılıyorum ne hemen yattınız gelin oturun yanımda diye söylenmeye başladı. Öyle ahlaksız biri kocam kızdı senin benim mahremimde ne işin var ayıp diye ben senin annenim bana yasak olmaz dedi .yani çok zor birisi çooookkk

Onuda yaptım söylemeye utanıyorum ama bir keresinde kocamla yataktayiz pat diye odaya daldı ben sıkılıyorum ne hemen yattınız gelin oturun yanımda diye söylenmeye başladı. Öyle ahlaksız biri kocam kızdı senin benim mahremimde ne işin var ayıp diye ben senin annenim bana yasak olmaz dedi .yani çok zor birisi çooookkk
Off gerçekten işin zor ama kocan tıpış tıpış gidip annesinin kucagına oturmamış canım.demekki burdan gircen ses cıkar mesela o an.şöyle düşün en olması gereken yerde yanlışlıkla ses cıkardın diyelim.bu duydu uyuyamadı.sinir oldu ce yine pat diye geldi.kocan böyle böyle sürekli cılgına dönerse annesini kendi götürür zaten.böyle şeyleri normalde hiç konusmam ama bu kayınvalideler böyle ahlaksız olunca karşılıgıda bu oluyo malesef..onun derdi oglunu senden kıskanması.cnkü bazıları oglunu kocası gibi görüyor resmen.sen elinden geldigince ilişkinizden iğrendir ki duramasın

Bana bir keresinde dedi ki oğlum senin gözlerine bakınca ciğerim sızlıyor dedi .kıskandığını o zaman anladım. Bende düşünüyorum ki kocam gidunce altta kalmasam o lafdeyince karşılık versem çünkü hiç yapmadım. Kavga çıkartmaya zorlasam onu sürekli kavga çıkartsa kocam yollar miki onu

Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere ya, oğlunu seven bir eşi, onun da sevdiği biri var, yuvalarını kurmuşlar. Daha ne ister bir anne, gerçekten cahillik. Bendede aynı durum var diyebilirim. Şikayet etmek nedir kaç yaşında kadın, belliki psikolojik sorunları var. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim . Bazılarına ne geliyorsa haktır gerçekten. Sen eşine olan saygını asla bozma, o ne derse desin. Eşine olan saygından dolayı eşinin yanında annesiyle üsluplu konuşmaya devam et. O senin böyle iyi niyetli yaklaştığını sürekli görürse, şikayetlere de itimaat etmez zaten. Ama o gidince gerçekten altta kalma, tutup laf dalaşına gir demiyorum, fakat ince ince lafı tık ağzına. Eşinin sana olan sevgisinden bahsederek ona en büyük kozunu oynarsın. Bir süre sonra sıkılıcaktır elbet. Onun moralini bozmasına izin verme unutma GÖRMEZDEN GELMEK BİR İNSANA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL CEZADIR

Haklisin canım sabredip ince ince laf dikundurucam kavga etmek huyum değil ama öyle korkuyorum ve huzursuzum ki ne yapacağımı bilemiyorum. Dua edip hergun en kısa sürede gitmesini dilemek düşüyor bana galiba .Allah herkese merhametli kaynana nasip etsin

Bana bir keresinde dedi ki oğlum senin gözlerine bakınca ciğerim sızlıyor dedi .kıskandığını o zaman anladım. Bende düşünüyorum ki kocam gidunce altta kalmasam o lafdeyince karşılık versem çünkü hiç yapmadım. Kavga çıkartmaya zorlasam onu sürekli kavga çıkartsa kocam yollar miki onu
İşte kocan evde yokken şeytan gibi görün diyorum sabrını zorla zorla lafları sok sok.sonra baktın bu sövmeye basladı susmuyo sende o an aç ses kaydını.ben hergün bunları duymak zorunda mıyım de dinlet

Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere ya, oğlunu seven bir eşi, onun da sevdiği biri var, yuvalarını kurmuşlar. Daha ne ister bir anne, gerçekten cahillik. Bendede aynı durum var diyebilirim. Şikayet etmek nedir kaç yaşında kadın, belliki psikolojik sorunları var. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim . Bazılarına ne geliyorsa haktır gerçekten. Sen eşine olan saygını asla bozma, o ne derse desin. Eşine olan saygından dolayı eşinin yanında annesiyle üsluplu konuşmaya devam et. O senin böyle iyi niyetli yaklaştığını sürekli görürse, şikayetlere de itimaat etmez zaten. Ama o gidince gerçekten altta kalma, tutup laf dalaşına gir demiyorum, fakat ince ince lafı tık ağzına. Eşinin sana olan sevgisinden bahsederek ona en büyük kozunu oynarsın. Bir süre sonra sıkılıcaktır elbet. Onun moralini bozmasına izin verme unutma GÖRMEZDEN GELMEK BİR İNSANA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL CEZADIR
Ben saygısızlık yapmadıgım halde suçlu oldum.eşim bana hep sen annemi sevmiyosun derdi ve ortada hiç birşey yokken.sonradan anladım nedenmiş biliyo musun.kayın validem durup durup ayşe napıyo onu çok seviyorum çok öpüyorum diyo.mesaj atıyo mesela ayse napıyo onu cok seviyorum.ve bunu haftada en az 4 gün yapıyor.mesajlarını gizli gizli okurken gördm.diyorum bende salak gibi alla alla bu kadın beni cok sevdigini söylyo ama neden bana düşman gibi bakıyo meger oyunmuş.eşime hergün bunu söylüyo ve ben söylemiyorum diye annesini sevmeyen ben oldum durduk yere.alayı sıyırmışşş!!!

Ben Allahtan diliyorum ki onun gerçek yüzünü kocam görsün. Hiç beklemediği anda öyle laf ederken kocam bir girse içeri bir duysa dedikerini yaptıklarını.

Ben saygısızlık yapmadıgım halde suçlu oldum.eşim bana hep sen annemi sevmiyosun derdi ve ortada hiç birşey yokken.sonradan anladım nedenmiş biliyo musun.kayın validem durup durup ayşe napıyo onu çok seviyorum çok öpüyorum diyo.mesaj atıyo mesela ayse napıyo onu cok seviyorum.ve bunu haftada en az 4 gün yapıyor.mesajlarını gizli gizli okurken gördm.diyorum bende salak gibi alla alla bu kadın beni cok sevdigini söylyo ama neden bana düşman gibi bakıyo meger oyunmuş.eşime hergün bunu söylüyo ve ben söylemiyorum diye annesini sevmeyen ben oldum durduk yere.alayı sıyırmışşş!!!
Vay uyanıklığa bak ya ..nasıl iyiyi oynuyorlar. Ama herkes gerçek yüzünü ortaya koyuyor eninde sonunda bu da bir gerçek canım

Bak o zaman durum değişir. Şimdi çok daha sinirlendim. İspatla o zaman eşine, kv ile evde tek kaldığınızda telefonunun ses kaydını aç, sana laf söylediğinde ses kaydı kalır ortada. Koy şarja takmış gibi masaya, beklesin o ses kaydı. İlla birşey der yani telefonu elinr alırsan demeyebilir. Bu şekilde yaparsan inanmz mı eşin? Kv konuşmazsa sen konuştur, o zaten böyle kinli ise illaki açık verir..

Ben Allahtan diliyorum ki onun gerçek yüzünü kocam görsün. Hiç beklemediği anda öyle laf ederken kocam bir girse içeri bir duysa dedikerini yaptıklarını.
Canım hiç birşey yapmıyoken evladının huzurunu kaçıran anneler anne degil.Allah onları bildigi gibi yapsn.benimki benim kayınvalidem bana cok çektirdi derdi.aynısını bana yapıyor.bu resmen ben çektim sende çek meselesi.yemin ederim yaşlandam bir gelinim olsa ben hep gelinimle olurum ya.huzur kaçırıp gelinle muhattap olmayınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum.

Arkadaşım var psikolog ona anlattım dediki kaynanam dul kocası olmadığı için senin kocanı sahipleniyor ondan kıskanıyor dedi yani benim kocam yok yalnızım onlarida mutsuz etmem gerek gibi sapkın bir düşünce yani

Bak o zaman durum değişir. Şimdi çok daha sinirlendim. İspatla o zaman eşine, kv ile evde tek kaldığınızda telefonunun ses kaydını aç, sana laf söylediğinde ses kaydı kalır ortada. Koy şarja takmış gibi masaya, beklesin o ses kaydı. İlla birşey der yani telefonu elinr alırsan demeyebilir. Bu şekilde yaparsan inanmz mı eşin? Kv konuşmazsa sen konuştur, o zaten böyle kinli ise illaki açık verir..
Kocam huyunu az çok biliyor ama bu denli olduğunu bilmiyor nede olsa annesi konduramıyor. Ama ses kaydı iyi fikir uygukaycam tesekkur ederim

Seninle kocan yokken kaynananın ses kaydını al, zaten sana iğneleyici konuşursa kayıt altına almış olursun eşinede dinletirsin annesinin ne kadar kıskanç ve kötü, sinsi olduğunun kanıtı elinde olur

Back
X