- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
Onu dedim benmi temizliyim senin görevin diyor
Temizlesin. Sizden cok ona yakışır. Anasini cok dusunuyosa az yesinler bir uşak tutsunlar kendilerine. Pardon ama siz külkedisi miymişsiniz ki, size hemen bir görev dağılımı yapılmış? Ayrica bunun, senin gorevin oldugu nerde yaziyormus? Kim koymus bu kuralı? Öyle adet madet de yok uydurmasinlar. Zamaninda kendi annesi baskalarina hizmet ediyse de o onun sorunu. Çağımız değişti, nişanlın ve annesi kendilerini güncellesinler.
...
Böyle insanlara taviz vermeyin lütfen. Görüşünü onaylamadiginizi ve bu düşüncesinin sizi rahatsiz ettiginden bahsedin. Anlayisla karsilamayacaksa da yol yakinken annesi ve oglusuna mutluluklar dileyin bence. Boyle bir sebep icin nişan mi atilir demeyin, gayet de güzel atılır. Size saygı duymayan, başkalarına yaranmak için sizi kullanan, kendi özeleştirisini yapmayan, kafa yapısı eskilerde (eski usüllerimizde) kalmış bir adamın iyi bir koca olma potansiyeli yok benim nazarımda.
Umarım görümceleriniz filan yoktur. Kadinin bi de kendi kizlari varken sizden boyle bir sey talep ediliyorsa, işte o daha da vahim.