- 16 Nisan 2013
- 83
- 28
- 288
merhaba kızlar .. 2,5 yaşında oğlum var kaynanamla aynı binada oturuyoruz çocuğuma o bakıyor işleri olduğu zamanda elinden geldiğince annemde bakıyor destek oluyor .. bu ay eltim doğum yaptı kaynanam 15 gün orda kalıcm dedi bakamam çocuğa dedi bende çocuğu köyde bırakmak zorunda kaldım ve ilk kez ayrıldım istanbula döndük eltim doğum yaptı ve 1 gün orda kalmadı hep hastayım diye çamura yattı şimdi aramız çok iyi değil oğlum ay sonu gelicek ve bakmak istemediğini söyleyecek sanırım şuan küçük olduğu için kreşe vermek istemiyorum bakıcıyada güvenemiyorum .. buarada ben doğum yapınca 1 çeyrek taktı eltime 3 çeyrek takmış düğündede ayırım yaptılar ben hiçbişey görmedim ona koşa koşa herşeyini yaptılar bende şimdi çocuğuma bakmak istemezse ona ağız eğmek istemiyorum zaten bana bütün havası çocuğa baktığı için.. eltim ağzına gelir söyler iş güç yapmaz kaç kez kavga ettiler gene onu yere göğe koymuyor ben bunların hiçbirini yapmadığım halde ufacık bişeyde küser bütün nazı niyazi ayrımı bana bıktım artık bu kadından 2 yıl çocuğa baktı ağzımdan burnumdan geldi çocuğa bakmak istemezse nasıl bir tavır takınmalıyım ona muhtaç olduğumu hissetmesini hazmedemiyorum ve sırf bu yüzdende çocuğa baksın diye eskisi gibi olmak istemiyorum zaten yazın şehir değiştircez sırf bu kadın yüzünden sadece 7-8 ayım kaldı ve bu süreyide onla mesafeli geçirmek istiyorum