Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bu yüzden 4 oğlum var diye herkes bana acıyor. Baştan bakmayım rahat edeyim, bakıp laf yemektenseÇöpe atmadım onada bişey demedim saygısızlık yapmadım kimse ne yaşadığımı anlayamaz kırgınlıklarım çok fazla Allah’a havale ediyorum herkesi
Haftanın üç günü kreşe gider, iki gün anneniz bakar. Çocuk da bir anda afallamaz.
Sanırım bu yüzden 4 oğlum var diye herkes bana acıyor. Baştan bakmayım rahat edeyim, bakıp laf yemektense
Yaşanan ile goredegisir ama bakici ile kreş arasında pek fark olmuyor. Sizin oralarda durum nasıl arastirabildiniz mi?
2 sene gezmemden tozmamdan sağlığımdan evimin işinden ödün verip, bakıp laf yemeyi tercih etmeyeceğim sanırım. TeşekkürlerSizin tercihiniz... kayınvalidem gibi anneyseniz gelinin burnunda getirip yarı yolda bırakacaksanız evet bakmayın bencede
çok komik şeyler yazıyosunuz sorun altın evet inandın mı buna ... 2 hafta içinde olan sıkıntılarımı yazdım tabiki öenmli olan çocuğum önemsiz olsa burda konuda açmazdım herhalde yazdıklarımı tam okumamışsn sanırım.. sanada kayınvalden 1 tane eltine 5 tane taksın hoşuna gider eminim ben yaptığı ayrımı söylüyorum bnm çocuğumu köyde bıraktırdı bakmadı bide üstüne nispet yapar gibi eltime fazlasını yapıyo valla bm zoruma gitti senin gitmezmiş demekki bende bunu anladım
2 sene gezmemden tozmamdan sağlığımdan evimin işinden ödün verip, bakıp laf yemeyi tercih etmeyeceğim sanırım. Teşekkürler
Evet kv'deniz eltininizin dogumuna gitmesinmi? Köyde biraktiniz cocugunuzu evet, kendi anneniz yaninda. Duyanda sanki cocuk ac, acikta kalmis gibi düsünür. Kv'denizden fedahkarlik beklerken, niye kendi annenizden beklemiyorsunuz? O'da köyden gelip cocugunuza bakabilirdi mesela.
Ve evet eltim pek umrumda degil ve kv'demden beklenti icinde degilim. Isterse 10 altin taksin. Para onun parasi, istedigi gibi harcar. Bu arada o sekilde düsünülcek olunursa sizde kv'denizin sayesinde bakici konusunda tasaarüf ettiniz.
: ayrım yapmayı kastetmedim kadın öyle uygun görmüş demek istedim aslında.sizi de fazla sınırlı buldum burda millete laf mı yetistiriyosunuz fikir mi almak amacınız anlamadım bence biraz sakin olun iyi günler.Sen ilerde çocuklarına ayırım yaparsın o zaman
Ben sizin kardesiniz değilim.Bakmayacaktı madem o zaman söyleseydi bunu elti falan bahane etmeseydi de bu kızcağız da baştan bir çare düşünseydi. Bir mecbur değildir gidiyor şu forumda. Evet mecbur değil. O zaman açıkça söyleyecek güzel kardeşim.
Altını siz söylediniz. Ben söylemedim. Yazdıklarınızı okuyun.hala altın diyosunuz ne altını ya kadın keyfınden çocuğu ayırdı benden büyük nimetmiş herkes torununa bakıyo evet bakamaynda baştan bakmıyo bu yarı yolda bırkmk nedir bakmak istemiyosada doğru düzgn söylesn ben bıçak dayamadım boğazına herşeyın bi yolu var bu ne böyle