• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve bebeğim

Yaşanan ile goredegisir ama bakici ile kreş arasında pek fark olmuyor. Sizin oralarda durum nasıl arastirabildiniz mi?

Çöpe atmadım onada bişey demedim saygısızlık yapmadım kimse ne yaşadığımı anlayamaz kırgınlıklarım çok fazla Allah’a havale ediyorum herkesi
Sanırım bu yüzden 4 oğlum var diye herkes bana acıyor. Baştan bakmayım rahat edeyim, bakıp laf yemektense

çok komik şeyler yazıyosunuz sorun altın evet inandın mı buna ... 2 hafta içinde olan sıkıntılarımı yazdım tabiki öenmli olan çocuğum önemsiz olsa burda konuda açmazdım herhalde yazdıklarımı tam okumamışsn sanırım.. sanada kayınvalden 1 tane eltine 5 tane taksın hoşuna gider eminim ben yaptığı ayrımı söylüyorum bnm çocuğumu köyde bıraktırdı bakmadı bide üstüne nispet yapar gibi eltime fazlasını yapıyo valla bm zoruma gitti senin gitmezmiş demekki bende bunu anladım

Evet kv'deniz eltininizin dogumuna gitmesinmi? Köyde biraktiniz cocugunuzu evet, kendi anneniz yaninda. Duyanda sanki cocuk ac, acikta kalmis gibi düsünür. Kv'denizden fedahkarlik beklerken, niye kendi annenizden beklemiyorsunuz? O'da köyden gelip cocugunuza bakabilirdi mesela.

Ve evet eltim pek umrumda degil ve kv'demden beklenti icinde degilim. Isterse 10 altin taksin. Para onun parasi, istedigi gibi harcar. Bu arada o sekilde düsünülcek olunursa sizde kv'denizin sayesinde bakici konusunda tasaarüf ettiniz.

2 sene gezmemden tozmamdan sağlığımdan evimin işinden ödün verip, bakıp laf yemeyi tercih etmeyeceğim sanırım. Teşekkürler

Kayınvalidem gezip tozmasından hiç ödün vermedi yazın 1 ay tatil yaptı torundan önce 10 gün yapardı.. ben alt katındayım benim evimde bakıyo çocuğa yemeğinide bende yapıyo akşam yukarı çıkarıyor evinin işinden ödün vermeyi bırakın evi temiz kaldı .. saygısızlık yapmadım bugüne kadar hep yuttum ama pat diye beni yarı yolda bırakıyo bakmıyorum deseydi yalana dolana gerek yoktu sende yapacaksan böyle bakma zaten gelinine iyilik yapmış olursun

Evet kv'deniz eltininizin dogumuna gitmesinmi? Köyde biraktiniz cocugunuzu evet, kendi anneniz yaninda. Duyanda sanki cocuk ac, acikta kalmis gibi düsünür. Kv'denizden fedahkarlik beklerken, niye kendi annenizden beklemiyorsunuz? O'da köyden gelip cocugunuza bakabilirdi mesela.

Ve evet eltim pek umrumda degil ve kv'demden beklenti icinde degilim. Isterse 10 altin taksin. Para onun parasi, istedigi gibi harcar. Bu arada o sekilde düsünülcek olunursa sizde kv'denizin sayesinde bakici konusunda tasaarüf ettiniz.

Ya okumuyormusun yazılanları kim Doğuma gitme dedi ona tabini gidicek annem ona Doğuma daha vardı 2 gün idare et ben otobüsle gelicem dedi yol ben orda kalıcam bizle gelcen dedi İstanbul’a döndük kalmadı eltimde oyun yaptı anlamıyomusunz

Sen ilerde çocuklarına ayırım yaparsın o zaman
: ayrım yapmayı kastetmedim kadın öyle uygun görmüş demek istedim aslında.sizi de fazla sınırlı buldum burda millete laf mı yetistiriyosunuz fikir mi almak amacınız anlamadım bence biraz sakin olun iyi günler.

Kusura bakmayın ama bazen biraz nankör mü oluyoruz
Kadın iyi kötü bakmış allah razı olsun demek yerine tavırdan bahsediyorsunuz
Kendi anneniz 3 gün baksa allah razı olsun annecim ilgilendi olur ama kv olunca me yapsa göze batar

Ayrıca her olayı olduğu tarihte değerlendirin 1 çeyrek 3 çeyrek boş yani

Açık açık konuş bak bunları sen bakıcam dediğin için tek sözüne bakarak evi taşıdım zaten kışın 1 hafta sen 1 hafta annem bakıyor amacın bakmamaksa baştan söyliceksin oyuncakmı bu diceksin ..
Haklı çıkıcaksın sonra madem böyle bir daha aramızda mesafe olsun yazıklar olsun diceksin kreş bakıcaksın ..
Nasıl babaannesin diyerekte söylene söylene çıkmayı ihmal etme ..

8 ay sonra taşınacaksanız ise ücretsiz izin alabilirsiniz.
2,5 yıldır çocuğunuza bakıyormuş 2 çeyrek lafı yapmak yersiz.

Hic kimse baskasinin cocuguna bakmak zorunda degil kac yasina gelmis kadin kolay mi cocuk bakmak Allah askina biraz vicdan ya bakamiyorsaniz cesitli korunma yontemleri var bilemiyo olamazsiniz sanki kadin bakmak zorundaymis gibi gelmis burda nefret kusuyosun 2 sene bakmis daha napsin yani oldu olacak nufusuna gecittirin insaf

Bakmayacaktı madem o zaman söyleseydi bunu elti falan bahane etmeseydi de bu kızcağız da baştan bir çare düşünseydi. Bir mecbur değildir gidiyor şu forumda. Evet mecbur değil. O zaman açıkça söyleyecek güzel kardeşim.
Ben sizin kardesiniz değilim.
Tabiki açıkça söylese güzel birşey; ancak yine de açıkça soylemiyor ya da soyleyemiyor diye bu bir kusur olamaz. Eltinin cocuguna da bakmamis ayrıca. Konu sahibi taa altinlari ceyrekleri falan dokuyor ortaya. Aşırı alakasız bir konuda elinde olan herseyi kullaniyor yani.
Bence yanlis. İyi geceler dilerim

hala altın diyosunuz ne altını ya kadın keyfınden çocuğu ayırdı benden büyük nimetmiş herkes torununa bakıyo evet bakamaynda baştan bakmıyo bu yarı yolda bırkmk nedir bakmak istemiyosada doğru düzgn söylesn ben bıçak dayamadım boğazına herşeyın bi yolu var bu ne böyle
Altını siz söylediniz. Ben söylemedim. Yazdıklarınızı okuyun.
Yarı yolda bırakmak derken.. ben hala çok komik ve basit buluyorum gerekçelerinizi. Dilerim herşey gonlunuze göre olur.

Zaten sizde kaynananıza çocugunuza baksın diye katlanmışsınız çok sevdiğinizden değil belliki.yani sizde pek doğru bişey yapmamışsınız kaynananız gibi.
2 sene bakmış yorulmuştur çocuk bakmak kolay değil hele yaşını almışlar için.
Ayrıca sizin çocugunuza 2 sene bakmış ,bırakında eltinize 3 tane taksın altın ne var bunda , belki onun çocuguna bakamıcaktır yardımcı olamıcaktır , aradaki dengeyi kurmaya çalışmıştır.
Bence kayınvalideye emeği için teşekkür edip kreşe verin.

torundur, imkani varsa bakmasi yakisir doye dusunsem de gel gor ki mecburiyeti yok. yani bakicam demis 2 sene bakmis. bakarm derken omur boyu diye soz vermis olamaz. o yuzden sn de planlarini bundan sonra bu duruma gore yap

Back
X