Kaynanam ve Beddualari..

Kesinlikle beddualarından çekinme ..
Benım kayınvalıdemde her gunn bıze beddua eder.
Ve ettiği en büyük bedduası o motorda tepetaklak gelin geldikte buyuk bır kaza yaptık ama şükür kalıcı birşey olmadığı eşimde de bendede.
Ama noldu biliyomusun ? 16 yaşındakı kayınbıraderim babasının arabasını kaçırmış ve buyuk bı kaza yaptı araba hurdaya döndü karşı tarafından baya hasar oldu ve karşı taraftakı ailede hastaneye düştü.
Bu kaza onlara 25 milyara falan maal oldu neden kayınbıraderim ehlıyetı yok . yaşı tutmuyo adam şikayet etse direk kayınbabam hapise giderdi . Şikayet etmesınler diye hem sus payı verdıler hemde arabalarını yaptırdıklar hemde kendı arabalarını.
Bizim kazada hiç para harcamadık bız çunku suç bızde değildi motorumuzu tamır ettirdi karşı taraf . hastane masraflarımız zaten ücretsiz..
Kim zararlı çıktı bu bedduadan ?
Bide utanmadan kaza yaptığımız gün bana gelip bak gördünüz mü anneye babaya uymassanız böyle tepetaklak gelirsinniz dedi.
Ama ben hiç ses etmedım . 1 hafta içinde başına neler geldi bak. Mazlumun ahı yerde kalmaz.

Allahim öyle insanlari bizlerden uzak tutsun insallah.
Haklisiniz insan kafaya taktimi mutsuz oluyor ve etrafindakileride mutsuz ediyor

Cok gecmis olsun sizede.

Kayanamida ettigi beddualar buluyor ama anlamiyor kadin. Basi dertten kurtulmuyor ki

Sizin kazanız onun bedduası için değil, kaynananın sınavıydı bence. O sınavı geçemedi ve başına gelenlere bak. Allah ıslah etsin.

Sizin kazanız onun bedduası için değil, kaynananın sınavıydı bence. O sınavı geçemedi ve başına gelenlere bak. Allah ıslah etsin.
Amin..
Zaten ne eşim ne ben onun bedduası yuzunden oldu demedık . Kaderimizde bu anı yaşamak varmış dedik. O gunden sonra çok sey değişti. Çoğu şeyın kıymetını anladık. En önemlısı yaşamın değerini anladık.
En acısı ne bılıyomusun. Hala beddularına son gaz devam edıyo ..
Aileden herkes sus dur etme dıyomus ama durmuyomus bende geçen bana bunları söyleyenlere baya bı kızdım duymak ıstemıyorum dıye ..
Allahla onun arasında hesabını ona versın.

En nefret ettiğim insan tipi.
İkiyüzlü.
Yüzüne bir şey söyleyemeyecek kadar korkak.
Ne yapsan da o yaşta bir kadını değiştiremezsin.
Hiççç kendini yorma.
Hem beddua dönür dolaşır kendini bulur.
Bir gün başına büyük bir şey gelirse anlar.

Kayınvalidenize karşı tavrınızı çok beğendim. Daim olsun inşallah.
Beddua konusunu da hiç kafanıza takmayın nolur. İçinde kemik geçen yorumu düşünün o beddua edince
Allahım sizi ve ailenizi korusun , anneniz de tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

bu dünyada içine kıskançlık, fesatlık ve haset kaçmış insandan daha tehlikelisi yoktur.
bütün kötülükler de bunlardan çıkar.
siz boşverin kendi ailenize bakın
o etsin bedduları geri döner elbet birer birer

kalp kirmamaya calisiyorum ama bölye durumlarda kendimi zor tutuyorum.
Aminn rabbim cümlemizi korusun insallah. IYi dilekleriniz icin cok tsk ederim , Amin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…