- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
Aman boşverin tedavi falan deyip..
Kendinde sorun olduğunu bilse zaten düzeltir..
Bi de bunun için kötü olmayın..
Fesat içi kötülük dolu insanlar böyledir..
Kötü oldukları için mutsuzdur ve mutlu insanları da mutsuz etmek için ellerinden geleni yaparlar..
Öyle de çok ki sayıları..
Ben öğrendim ki, eğer bunları takarsam hayatımı kabusa çevireceğim..
Söylerse söylesin napayım.. Çok da tınn demeli..
kandini nimetten sanıyo zaarböyleleri cennete vıp girişte yapıyo zaten
Kesinlikle beddualarından çekinme ..
Benım kayınvalıdemde her gunn bıze beddua eder.
Ve ettiği en büyük bedduası o motorda tepetaklak gelin geldikte buyuk bır kaza yaptık ama şükür kalıcı birşey olmadığı eşimde de bendede.
Ama noldu biliyomusun ? 16 yaşındakı kayınbıraderim babasının arabasını kaçırmış ve buyuk bı kaza yaptı araba hurdaya döndü karşı tarafından baya hasar oldu ve karşı taraftakı ailede hastaneye düştü.
Bu kaza onlara 25 milyara falan maal oldu neden kayınbıraderim ehlıyetı yok . yaşı tutmuyo adam şikayet etse direk kayınbabam hapise giderdi . Şikayet etmesınler diye hem sus payı verdıler hemde arabalarını yaptırdıklar hemde kendı arabalarını.
Bizim kazada hiç para harcamadık bız çunku suç bızde değildi motorumuzu tamır ettirdi karşı taraf . hastane masraflarımız zaten ücretsiz..
Kim zararlı çıktı bu bedduadan ?
Bide utanmadan kaza yaptığımız gün bana gelip bak gördünüz mü anneye babaya uymassanız böyle tepetaklak gelirsinniz dedi.
Ama ben hiç ses etmedım . 1 hafta içinde başına neler geldi bak. Mazlumun ahı yerde kalmaz.
Teşekkürler :)Cok gecmis olsun sizede.
Kayanamida ettigi beddualar buluyor ama anlamiyor kadin. Basi dertten kurtulmuyor ki
evet öyle düsünüyor. Ogullarinin evliliklerini duasi ile ayakta tuttugunu düsünüyor hatta...
Kesinlikle beddualarından çekinme ..
Benım kayınvalıdemde her gunn bıze beddua eder.
Ve ettiği en büyük bedduası o motorda tepetaklak gelin geldikte buyuk bır kaza yaptık ama şükür kalıcı birşey olmadığı eşimde de bendede.
Ama noldu biliyomusun ? 16 yaşındakı kayınbıraderim babasının arabasını kaçırmış ve buyuk bı kaza yaptı araba hurdaya döndü karşı tarafından baya hasar oldu ve karşı taraftakı ailede hastaneye düştü.
Bu kaza onlara 25 milyara falan maal oldu neden kayınbıraderim ehlıyetı yok . yaşı tutmuyo adam şikayet etse direk kayınbabam hapise giderdi . Şikayet etmesınler diye hem sus payı verdıler hemde arabalarını yaptırdıklar hemde kendı arabalarını.
Bizim kazada hiç para harcamadık bız çunku suç bızde değildi motorumuzu tamır ettirdi karşı taraf . hastane masraflarımız zaten ücretsiz..
Kim zararlı çıktı bu bedduadan ?
Bide utanmadan kaza yaptığımız gün bana gelip bak gördünüz mü anneye babaya uymassanız böyle tepetaklak gelirsinniz dedi.
Ama ben hiç ses etmedım . 1 hafta içinde başına neler geldi bak. Mazlumun ahı yerde kalmaz.
Amin..Sizin kazanız onun bedduası için değil, kaynananın sınavıydı bence. O sınavı geçemedi ve başına gelenlere bak. Allah ıslah etsin.
benim kaynana da aynı onların işleri hep garantiliooo vip girisi o coktan garantileyip, hatta cennetteki sarayinin tapusunu bile almis saniyor kendini
Ne kadar günah
Kayınvalidenize karşı tavrınızı çok beğendim. Daim olsun inşallah.
Beddua konusunu da hiç kafanıza takmayın nolur. İçinde kemik geçen yorumu düşünün o beddua edince
Allahım sizi ve ailenizi korusun , anneniz de tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?