tatlı dille uyarın.. "boşver anne günah deme öyle" deyin.. ve ASLA yorum yapmayın.. kötü dediği birşeye haklısın, evet demeyin.. çünkü yarın öbür gün tersine dönebilir siz kötü olursunuz..
Sesimi çıkarmıyorum çoğu zaman ama eltim gelince onlar çok fazla konuşmasada ben eltimle sohbetime devam ediyorum.Gülüyoruz,şakalaşıyoruz.Yani kayınvalidem yokken nasılsak varkende aynen devam ediyoruz.Aynen canım gün gelir devran döner yarın öbür gün benim arkamdan konuşur.
Sesimi çıkarmıyorum çoğu zaman ama eltim gelince onlar çok fazla konuşmasada ben eltimle sohbetime devam ediyorum.Gülüyoruz,şakalaşıyoruz.Yani kayınvalidem yokken nasılsak varkende aynen devam ediyoruz.Aynen canım gün gelir devran döner yarın öbür gün benim arkamdan konuşur.
hm hm diyip dinlerdim ben olsam ama cevap vermezdim yorumlarına...neyini beğenmiyormuş yeni gelininin hanımefendi
tabiki eItinin arkasından konusuyosa senin arkandanda konusabiIir en iyisi tarafsız davranmak canım kaynanana eItinIe iIgiIi bir yorum yapma ,eItinede kaynananIa iIgiIi tabi,
daha sonra ikisinin arası iyi oIur sen kötü oIursun..
Ev yapıyor eltimler eltim sürekli para yok diyormuş.Çok masraf yaptırıyormuş.Nikah günü saç parası istemiş kavga etmişler nerdeyse.Kıza benim yanımda çingene diyolar.Oysa bence en doğal hakkı.Yarın öbür gün eltimin yerinde bende olucam banadamı çingene dicekler.Hep kız neler lazım söylüyor.Hiç ses yok.O demese hiçbişey yapmıcaklar yaniKız sürekli söyleyince kötü oldu.Nişandan sonra çok değişmişmiş çok pişmanmış onu aldığına bide bana söylüyor ayıp yani
elti diğer gelin olacak kişi yanılmıyosam...bence kayınvaliden korkuyoo gelin dayanışması olacak beni çekiştirceler diye:)) seni kendine çekmek isitiyo aranızda ii yaa
Annemde aynısı söylüyor.Dengede dur diyor. Ama ben haksızlığa gelemedğim için kayınvalideme arada laf çarpıtıyorum.Eltimde öyle.Kadın nikahta gözyaşlarına boğuldu pişmanım aldığıma diye.Nişanlım annemin yanına git diyor.Eltim gözlerimin içine bakıyor.Babaanne geldi en sonunda kayınvalidemi aldı götürdü.Resmen şaka gibi şeyler yaşıyoruz bazen kızlar.
ne saçma kaynanan kendisimi kızı secip aImıs ne bu pazardan maI mı aIıyor,yok bu masrafIı geIdi baskasına bakaIım.. ah su kaynaIar yokmu icIerinde iyisi az buIunur oda bize denk geImez:)
Ev yapıyor eltimler eltim sürekli para yok diyormuş.Çok masraf yaptırıyormuş.Nikah günü saç parası istemiş kavga etmişler nerdeyse.Kıza benim yanımda çingene diyolar.Oysa bence en doğal hakkı.Yarın öbür gün eltimin yerinde bende olucam banadamı çingene dicekler.Hep kız neler lazım söylüyor.Hiç ses yok.O demese hiçbişey yapmıcaklar yaniKız sürekli söyleyince kötü oldu.Nişandan sonra çok değişmişmiş çok pişmanmış onu aldığına bide bana söylüyor ayıp yani
Allah razı olsun kaynanam ev verdi.İçini eltimler döşüyor ama her insan ağlanır yani.Dertleşmeye çalışıyor eltim sonuçta o da bundan böyle bir pay çıkarıyor işte.Tuhafıma giden bana anlatması bazen mutfağa kaçıyorum cidden.Nişanlım çağırıyor.Ne demek istiyor diyorum içimden bazen bak yarın öbür gün sen çok şey isteme demek mi oluyor anlamadım :)
sen nisanIımısısnevIi sanmıstım ben seni böyIe seyIeri sana söyIemesi gercekten hos degiI, sanada aynısını yapabiIir tabiki ogIıunu evIendiriyoIar üstIerine düseni yapsınIar sonucta adetIer geregi kız tarafı ve erkek tarafının yaptıkIarı seyIer beIIi
Sen de nişanlıysan bu arkadaş sana laf çarptırıyor demekki...aranızı bozmak gibi olmasın
Sen de nişanlıysan bu arkadaş sana laf çarptırıyor demekki...aranızı bozmak gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?