Kaynanam ve Eltimin Bitmeyen Çekişmeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana aynı şeyleri siz de yapmayın diye aklı sıra laf çarpıtıyor gibi geldi.
Elinizden geldiğince mesafeli olun. O eltinizden bahsettikçe cevap vermeyin, başka konular açın.

ne saçma kaynanan kendisimi kızı secip aImıs ne bu pazardan maI mı aIıyor,yok bu masrafIı geIdi baskasına bakaIım.. ah su kaynaIar yokmu icIerinde iyisi az buIunur oda bize denk geImez:)
İyi de tatlım kaynın çalışmıyor mu neden kayınvalideden isteniyor saç parası? Laf duymaktansa eşi çıkarıp verseydi.

İyi de tatlım kaynın çalışmıyor mu neden kayınvalideden isteniyor saç parası? Laf duymaktansa eşi çıkarıp verseydi.

Kaynım çalışıyor aldığı maaşın hepsini eltime veriyor.İçinden bir yol birde harçlık alıyor :)

Bana aynı şeyleri siz de yapmayın diye aklı sıra laf çarpıtıyor gibi geldi.
Elinizden geldiğince mesafeli olun. O eltinizden bahsettikçe cevap vermeyin, başka konular açın.

eltine söylüyorum sen anla..iki kere anlattırmayın bana demeye getiriyor..

ne eltine ne de kaynanana diğeri hakkında yorumda bulunma hatta lafı değiştirmeye bak.yarın herkesin dediği unutulur senin sözün öne çıkabilir
kaldı ki daha nişanlısın bu kadar ailevi konulara seni karıştırmalarına izin verme açık açık anne karışmak istemiyorum diyebilirsin

Evet haklısın.Yarın öbür gün ne olacağı hiç belli olmaz .

Kızlar annemlede eltimlede konuştum ama ne bir gelin ne de bir elti olarak bir insan bir arkadaş gibi.Aralarını az çok yaptım gerisi onlara kaldı artık.En azından artık biraraya gelip konuşabiliyolar.Ne diyeyim öyle yani aileyiz artık biz sonuçta diye düşündüm.:26:

Kızlar eltim beni oyuna getirmeye çalıştı galiba ya.Kayınvalideme demiş ki anne bize nazar değdi.Göze geldik.Benim kayınvalidem için anlattığım güzel sözleri başkaları anlatmış gibi anlatmış.Ben iyi kadın bak çok şanslıyız karşılıklı ılımlı olun demiştim.Sanki ben değil başkaları öğütlemiş gibi anlatmış.

Canım ne senin kayınvalideni ne de eltini tanırım ama eltiler malesef bazen çok sinsi olabiliyorlar. dikkatli ol.

Canım ne senin kayınvalideni ne de eltini tanırım ama eltiler malesef bazen çok sinsi olabiliyorlar. dikkatli ol.

Sanırım canım verdiğin saygının sevginin karşılığı olmuyor ne yazık ki :)

Adını vermek istememış olabilir. bende olsam başkaları derdim isim vermezdim sanırım ne olur ne olmaz diye...Hem önemli olan aralarını yapmak değil mi boşver ha senin söylediğini söyledi ha başkası dedi dedi ne farkeder.Gerçi bana kalsa olumlu ya da olumsuz karışmazdım fakat madem karışmışsın artık bence seni söylememesine takılmamalısın.

Ben politikacı bir insan olmadığım için sanırım böyleyim.İyi yada kötü ne söylediysem herşeyin arkasındayımdır.Belkide bazı şeyleri farkettiğim için tuhafıma gitmiştir.Eh kayınvalideyle kötüyken eltime yanaşayım kayınvalideyle iyi olunca eltiyi kayınvalideden uzaklaştırayım zihniyetinde değilim karşımdakinide böyle görünce şaştım kaldım.Yapıcılık yıkıcılıktan daha mantıklıdır doğru olanıdır.

beni de gelecekte böyle bi sorun bekliyebilir, o yüzden empati kurarak yorumumu yazıyorum. ne olursa olsun, biriyle daha iyi anlaşsan bile tarafsız kal. hıhı de geç. ikisine de öznel yorumlar yapma, yarın öbürgün onlar anlaşmaya başladıklarında sen kötü olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…