- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Ya takmak değil de uyuz oluyorum ne bilim İnann o kadar gereksiz lafları var ki bunalmamak elde değilHuyunu öğrenmişsiniz işte boş konuşuyormuş gülün geçin o halde.. adı üstünde eskiden demiş sizde eskide kaldı o günler annecim deseydiniz.. ben pek takacak birşey göremedim..
Adı "kaynana" tabi ne söylerse batar insana.. o zaman gitmeyin ayda 4-5 defa çok zaten biraz daha az gidin böylece bunalmazsınız..Ya takmak değil de uyuz oluyorum ne bilim İnann o kadar gereksiz lafları var ki bunalmamak elde değil
Öyle yapıcam artık ne bilim inşallah sabrımı zorlamazwalla aynısı bende de var
ben eskiden çok takardım
eşime söylerdim yanlış anlıyorsun falan
baktım hiç birşey değişmiyor
hee haklısın diyip geçiyorum,
ya da dinlemiş gibi yapıp işime bakıyorum
şimdi kafam rahat
Maalesef şehir dışı bi günlük git gel zor oluyoLaf çakıyorsa kibarca cevap verin. Cevap vermedikçe- sadece kv olarak düşünmeyin- her insan daha fazlasını yapar/söyler.
Belli bir konu yazmamışsınız çokta takılacak bir konu yok.
Gece neden kalıyorsunuz şehir dışı mı?
Bende öyle yapıcam artıkRahatsız olduğunuzu ve hoşlanmadığınızı eşinize değil direkt kayınvalideye söylemeniz gerekiyor. Vallahi benimki de kendini çok anlatır, över vs. Bende hıhı der geçerim çoğunu artık dinlemem bile.
Maalesef şehir dışı bi günlük git gel zor oluyo
İnanın bnde tek gelinim kaynım evlesende kurtulsak artıkbende iki haftada 1 150 km gidip 1 gece kalıp geliyorum
oğlum şu an 2,5 yaşında hepte gittik geldik,
gidince yemek ye sofra topla onu yap şunu yap derken çay faslı onuda bitirince
oğlumun saati diye odama çekiliyorum ve bende uyuyorum :) gün bitmiş sabahta kahvaltı yapıp eve geliyoruz
kaşla göz arası laf da sokuyor ama normal geliyor artık :)
birde evin 4 yıldır tek geliniyim
btün herşey benim üzerimde deneniyor
Evet çok memnun bi anlatıyo kayın babası çok severmiş de miş miş miş :)Tek bir soru: O kv ile oturmaktan cok mu mutluymus cok mu rahatmis hayalini kurdugu evlilik bu muymus?
İnanın bnde tek gelinim kaynım evlesende kurtulsak artık
Ben de çok zayıfım bak kendine ye iç diyor pekmez veriyo bana eli çok bol maddi açıdan destek de olduğu zamanlar oldu hakkını yiyemem az da ağzı dursa tamam olcak ama yok :))kaynım 3 hafta önce nişanlandı ama kız almanyada oraya gidecek
yani bana faydası olmayacak
kv iyi yanı ama her zaman çok seviyor gibi davranır :) doğruluğu tartışılır
elinden geldiğince ilgilidir , canım kurban olduğum kızımlı konuşur
o yüzden bende çok sallamıyorum laf sokmaları
kilolu bi kızım, nişanlılık döneminde de öyleydim
gelin görmeye gelenlere giderken kıyafet almayın gelinim kilo verecek demiş
şimdi evlendim cocuk yaptım daha kilolu bi kızım
ben kilolu kızları seviyorum ne öyle zayıf dolaşıyorlar
sen çok güzelsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?