Kaynanam Ve Eşim

Nasıl davranayıM

• Boşver takma Gül geç umursamaz ol

OY: 47 88,7%
  • Eşine söyle annesiyle konuşsun

OY: 6 11,3%

• Ankete Katılan
    53
Yo hiç önemli değil:) iyi valla anladıysa ben konuşsam bile anlamaz nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum ama eşimi de çok sıkmak istemiyorum sonuç da annesi. Ve sizin moraliniz bozmak istemem ama çocuk olunca daha da zor inanın. Sürekli görmek isteyecektir

Bakın kendi huzurunuz için, huyunu suyunu öğrenmişsiniz idare edin kendinizi yormadan yipratmadan, ama kendinizi de ezdirmeyin yeri gelince lafinizi söyleyin geçin kenara bu sizin kinlenmenizi onler. Yeri gelince söylenen söz çok sorunu cozer, tabi kavga dövüş değil sözü inceden söylemek
Akıllı olun bir zaman sonra yoluna girecek

Umarım ya dediğinizi dikkate alacağım.

Ne güzel eşin seni ezdirmem demiş,böyle cümlelere hasret kaldık..

Evet onun stresini bende yasadim. Kayinvalidem hem kesinlikle ben bakamam (hasta) diyordu hem de evlendigim ilk gunden beri cocuk diye baski yapiyordu. Onu hic kafaya takmiyordum ama bazen tepemin tasi attigi oluyordu. Olacaklari tahmin ettim ne yapacagim hem evimdsn cikmicaklar hem yardim etmeyecekler. Ben biraz hayiflaninca "Merak etme cocuga bi sekilde bakilir. Babana (kayinpeder) getirirsin o bayilir " dedi ve ben bu sozu cok kafaya taktim. Ama esime hic bahsetmedim . Kotu niyetle mi soyledi hic bilmiyorum cunku bazen cok dusuncesiz konusuyor ama kendine karsi cok dusunceli davranilmasini istiyor. Kayinpederimi severim ama bunun emzirme donemi olcak vs ayrica ben cocugu kayinpeder baksin diye dogurmicam. Hep dua ettim bi yolunu bulayim diye sonra aklima bisey geldi. Ve annemi bize cagirdim artik annem babam bizimle yasayacaklar. Gelme gitme mevzusu zamanla yerine oturur. Cok bunalirsam oturdugum yerden tasinmayi dusunuyorum ama dozunda olursa aile arasinda cocugumu buyutmek isterim aslinda.
Bence ben yeni bi konu mu acsam acaba suan kendi kendime guluyorum bende az dertsiz degilmisim :))))))))))))))))

Ooo valla ne güzel anneniz sizle olacak ama ilerde o da sorun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…