- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Maalesef şehir dışı olduğu için kalmak zorunda kalıyoruzAyda 4-5 defa gitmeye bişey demiyorum da niye kalıyosunuz ki?
Ayda dört defa haftada bire denk gelir. Siz her hafta bir gün neden başka bir evde kalıyorsunuz ki. Saçma değil mi.öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Saçma evet ama şehir dışı gittim mi hemen dönemiyoruzAyda dört defa haftada bire denk gelir. Siz her hafta bir gün neden başka bir evde kalıyorsunuz ki. Saçma değil mi.
Valla öyle yapıyoruz hanımefendi napalım can sıkıntısı öyle takılıyoruz kendimizceMillet de dert çıksa da KK' ya gidip konu açsam diye bekliyor zahar.
Aynı benimki.Laf sokmalar, ben bunu çektim bunla uğraştımlar, dır dır çeneler.Eşime rahatsız olduğumu söyledim tavrımı koydum soğuk davranıyorum.öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Bilmiyorum valla biraz daha mı duymamazlıktan qelsemm diyorumAynı benimki.Laf sokmalar, ben bunu çektim bunla uğraştımlar, dır dır çeneler.Eşime rahatsız olduğumu söyledim tavrımı koydum soğuk davranıyorum.
Haftada bir sehir dışına mi çıkıyorsunuz. O daha saçma. Bence görüşmeyi biraz azaltin. Şehir dışında yaşayan insanlara haftada bir gidilmez.Saçma evet ama şehir dışı gittim mi hemen dönemiyoruz
Şehir dışı da yakın şehirler birbirine 45 dakika falanHaftada bir sehir dışına mi çıkıyorsunuz. O daha saçma. Bence görüşmeyi biraz azaltin. Şehir dışında yaşayan insanlara haftada bir gidilmez.
Sende ona laf soköncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
E demek eve de dönebilirsiniz. Fazla samimiyet her zaman risktir. Kalmayın orada. Araya mesafe koyun. Ayda dört gitmeyin de iki gidin mesela. Haftada bir oraya gitm3niz sizin iki gununuz3 maloluyor. Büyük ihtimalle de hafta sonuna denk geliyor. Hiç mi çekirdek aile olarak hafta sonu geçirmek istemiyorsunuz mesela.Şehir dışı da yakın şehirler birbirine 45 dakika falan
kitap ismi vverebiliyo muyz acaba burda reklama girmesinTavsiye ederseniz sevinirim:)
+1Bence esine de cok söyleme
Zaten kendisi diyormuş şimdiki gelinler oturmaz diye
Evet biz şimdiki gelinler oturmayız de
Ya da kaynanasıyla fazla muhatap olmayan kadınları sen de onun yanında örnek ver
Bence cok bile görüşüyorsunuz
Hiç bi fikrim Yk özelden yazın isterseniz:) teşekkür ediyorumkitap ismi vverebiliyo muyz acaba burda reklama girmesin
Allah yardımcınız olsunAman ben hergun goruyorum. 3 gun gormesem surat asiyor huysuz cocuk gibi. Takmayin.
Yok Allah a sukur mesafemi korudum . Her gun gunduz 1-2 saat gelir (homeoffice calisiyorum) bazen o kadar da durmaz. Bazen gelmez. Bazen ben 10 dk ligina cikarim. Neyse .Sonra cikar. Hafta da birde biz esimle aksam otirmaya gideriz. Ilk baslarda anlatmaya zorlandim cok samimi olmami istiyordu . Eski koylerdeki gibi yasanti istiyordu ancak aksine ben de ailemde hatta sulalemde boyle icli disli bir yasanti yasamadigimiz icin ona defalarca anlattim. Sukur sonunda anladi ya da anlamadi ama rahatsiz edici bir durum yok suan. Ama cocugum olunca ne olur bilemiyorum.Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?