Kaynanam Ve Eşim

Nasıl davranayıM

• Boşver takma Gül geç umursamaz ol

OY: 47 88,7%
  • Eşine söyle annesiyle konuşsun

OY: 6 11,3%

• Ankete Katılan
    53
Ayni şehirde olup da yatıya kalmak nedir? Kaynanaya çok yüz vermissin. Ayda 4-5 kere falan gitmeler yani bu kadına fazla ayda bir en fazla iki gidip gece yatıya kalmayacaksin. Boylece az gorünce laflarına hee deyip geçmek daha kolay olur.

Ben de aynı şeyleri yaşadım çok takıyordum kafaya bi yerde olay patladı, artık eskisi kadar konuşmuyor. Konuşsa da takmayacağımı anladı çok şükür. Eşimin de bu konu da katkısı büyük. Topu eşine at o seni savunsun. Çünkü sana söylediklerini eşinin ses çıkarmamasından güç alarak şiddetlendirebilir.

Ayda dört defa haftada bire denk gelir. Siz her hafta bir gün neden başka bir evde kalıyorsunuz ki. Saçma değil mi.

Aynı benimki.Laf sokmalar, ben bunu çektim bunla uğraştımlar, dır dır çeneler.Eşime rahatsız olduğumu söyledim tavrımı koydum soğuk davranıyorum.

Sende ona laf sok

Şehir dışı da yakın şehirler birbirine 45 dakika falan
E demek eve de dönebilirsiniz. Fazla samimiyet her zaman risktir. Kalmayın orada. Araya mesafe koyun. Ayda dört gitmeyin de iki gidin mesela. Haftada bir oraya gitm3niz sizin iki gununuz3 maloluyor. Büyük ihtimalle de hafta sonuna denk geliyor. Hiç mi çekirdek aile olarak hafta sonu geçirmek istemiyorsunuz mesela.

+1
aynen böyle yapın

Esin sana saldirip seni suclamamis, annem ne derse dogrudur dememis, aranizda bi sorun yasanmamis (bu gozler ne konular okudu).. Kadinin da abartılı sekilde yaptığı bi sey yok.. Konu açacak kadar bi dert de yok ortada haliyle.. Sukret bence, eşin seni destekliyor..

Allah yardımcınız olsun
Yok Allah a sukur mesafemi korudum . Her gun gunduz 1-2 saat gelir (homeoffice calisiyorum) bazen o kadar da durmaz. Bazen gelmez. Bazen ben 10 dk ligina cikarim. Neyse .Sonra cikar. Hafta da birde biz esimle aksam otirmaya gideriz. Ilk baslarda anlatmaya zorlandim cok samimi olmami istiyordu . Eski koylerdeki gibi yasanti istiyordu ancak aksine ben de ailemde hatta sulalemde boyle icli disli bir yasanti yasamadigimiz icin ona defalarca anlattim. Sukur sonunda anladi ya da anlamadi ama rahatsiz edici bir durum yok suan. Ama cocugum olunca ne olur bilemiyorum.
Aslina bakarsaniz istanbulun gobeginde ailemle cekirdek olarak yasadik ve cok sikintili gunlerde en yakinimiz babanemiz amcamiz falan hic yanimizda olmadi. O yuzden bugun ki yakinliktan beni rahatsiz etmedigi surece yakinmiyorum. Kendim icin degil. Ileride cocugum anane babane amca bunlarla akraba olmanin tadina varsin. Sevilsin sevsin. Sadece dozu umarim kacirmaz ve benimde yalniz kalmak istedigim zamanlara anlayis gosterirler. Bakalim nolcak.
Konu sanki benimmis gibi oldu ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…