- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.659
- 373
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
bu hikayeye de bayılıyorum modası hiç geçmiyor yahuYk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi.
O zaman kv laf çakmasını değil eşinizin tutumunu dert edin.Kalın kafalı kocam anlıyor mu
şu formu okuyun elllerde daha ne kötüler var diyip halinize şükredin. Eşinizi bunaltmayın . Eşinizle aranız açılmasın . İlerki zamanlarda sizde tatlı tatlı lafınızı sokarsınız . Sakın yüz göz olmayın . Olmadı daha az gidin . Çocuğun uyku düzeni ni bozmayınYa takmak değil de uyuz oluyorum ne bilim İnann o kadar gereksiz lafları var ki bunalmamak elde değil
Ya tabi ki de halime şükrediyorum el de neler var deyip de kadını da başıma çıkAramam kişu formu okuyun elllerde daha ne kötüler var diyip halinize şükredin. Eşinizi bunaltmayın . Eşinizle aranız açılmasın . İlerki zamanlarda sizde tatlı tatlı lafınızı sokarsınız . Sakın yüz göz olmayın . Olmadı daha az gidin . Çocuğun uyku düzeni ni bozmayın
Eşim aileme saygılıdır onlarla da görüşürüz bi sıkıntım YÖK o yönden doğru haklısınız eşim de orta yolu bulmaya çalışmıyor hiçO zaman kv laf çakmasını değil eşinizin tutumunu dert edin.
Sizin ailenize ne zaman gidiliyor?
Sizin anne baba kardeşleriniz aile değil mi?
Eş böyle olursa kv laf çakmaktan fazlasını da yapar.
Değil mi sonu da hep aynıbu hikayeye de bayılıyorum modası hiç geçmiyor yahu
Peki kitaplar işe yarıyor mu valla bnde başlayım
Tavsiye ederseniz sevinirim:)valla okudum bi kitap şimdi ikinciye başlıcam terapi oluyor biraz. takmamayı öğreniyorum inşallah
Kocan seni savunuyorsa bisey yapma sus bence o savunsun. Ama savunmuyorsa basta koy mesafeni o sana sokunca sende ona laf sok . Genelde laf sokar sonra da ben saka yapmistim derler sende laf sok bisey dedikleri zaman saka yapmistim de.öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Kocam şimdilik arkamda gibi ama annesi de kötü niyetli değilmiş ne yârdan ser veriyor ne sırdanKocan seni savunuyorsa bisey yapma sus bence o savunsun. Ama savunmuyorsa basta koy mesafeni o sana sokunca sende ona laf sok . Genelde laf sokar sonra da ben saka yapmistim derler sende laf sok bisey dedikleri zaman saka yapmistim de.
öncelikle hepinize hayırlı günler diliyorum hanımlar...
İlk önce şöyle bi özet geçeyim 3 yıllık evliyim 1 yıl sevgililik dönemi ardından 7 ay nişanlı kaldık. Bi tane dünya tatlısı evladım var da 1 yaşında ellerinizden öper :)
Sorunuma geleyim tabi ki kaynanam başka ne olabilir ki dimi :) çok yakın oturmuyoruz ayda toplam da 4 veya 5 defa giderim gittiğimiz de 1 gece falan yatılı kalıyoruz. Ama şu sıra özellikle laf sokmalar başladı. İlk başlarda pek fazla takmıyordum nedense son zamanlarda bu konuyu oldukça kafama takar oldum. Kv çok eleştirir insanları bi Çalışkan bi o iyi bi o akıllı diğer herkes aptal sanki. Çok konuşur ağzı hiç durmaz sürekli kendini anlatır kendini ispat etme çabası içinde. Yok o kv siyle birlikte oturmuş şimdi gelinler oturmazmışız İnann yazsam roman olur Daha bir süre şey. Bana da laf sokmaya başladı eşime rahatsız olduğumu hoşlanmadığımı söyledim canı sıkıldı Yk kötü niyetli değilmiş annesi de desin boşver takma da ben müdahale ederim yeri gelince ben seni ezdirmem gibisin den bir şeyler söyledi. Ne yapmam lazım kızlar nasıl davranayıM sizce ne önerisisiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Ayyy hepsi zaten ayni agzi yayiyor annem kotu niyetle yapmadi :)Kocam şimdilik arkamda gibi ama annesi de kötü niyetli değilmiş ne yârdan ser veriyor ne sırdan
Ya İnann o an donup kalıyorum hep sonradan aklım başıma qeliyorEşin yanında yokken sende kv ne sokmalı laflar söyle. örneğin "birinin caliskanligindan mı bahsediyor, ben çalışkan degilim, ne zaman eşref saatim gelirse o zaman iş yaparım" de... birlikte oturmaktan mı bahsediyor, "bu zamanda kimse birlikte oturmaz, birlikte oturmak söz konusu olsa kizlar evlenmez kendi annesi babası ile oturur" de....
Bakar ki senden de laflar geliyor, bir daha konuşmaz...kv nizin bir şekilde susturmazsaniz git Gide moraliniz bozulacak, moraliniz bozukdukca sizde eşinize saracaksiniz, sonra esinizle yüzgöz olacaksınız....yani zincirin halkaları gibi...
Sonuç olarak kv ile arama eşini sokma, eşinle arani acma, gereken şeyleri sen söyle...
En çokta buna qıcık oluyorumAyyy hepsi zaten ayni agzi yayiyor annem kotu niyetle yapmadi :)
Ayni ben de oyle nefret ediyorum sanki biz fitneyiz onlar melek.En çokta buna qıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?