Kaynanam ve kayınpederimden nefret ediyorummmm

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
merhaba kızlar bilen bilir kaynanam ve kayınpederim den nefret ediyorum .. Ruh hastası yapışkan sürekli kafasında Kuran ona inan öyle yaşayan kendini 18 yaşında sanan Bi kv var.. Aşırı kibirli kendinden başkasını düşünmeyen sevmeyen Çevresinde ki herkesle küs olan bi kayınpederim var... Şimdi gelelim olaya
Halamın eşi vefat etti ve köye gittik kp ile kaynanam da geldi cenazeye annemleri biz aldık Amcamlarda altlı üstlü oturuyo babamlarla onları da kp alır diye düşündük ama giderken amcamlar arkadaşı ile gitmişler neyse .. Gittik orda cenaze bitti dönüşte de amcamın arkadaşı gittiği için eşim annenleri biz alalım amcanlarda babamla gelir Dedi ben pek istemeiem aşırı kibir Derya'sı Bi kp olduğu için ve binbir minnetle götüreceği için neyse öyle oldu götürdü arka Arkaya gittik yolda amcamın eşi (teyzem ) fenalaşmış duralım Bi yerde diye durmamış ben köyde kalacaktım (babaannemlerde yani) ama işte sizi bırakmak zorunda kaldım gibi konuşmuş 12-12.30 gibi gece metroya yakın Bi yere bırakmış orasıyla evin arası metroyla 45 dakika amcamın eşi zaten kötüymüş yolda fenalaşmış .... Bunları duyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam .. İnsan gece yarısı metroya bırakılır mı yedi kat yabancı bile olsa o saatte evine bırakırdı.. Nefret ediyorum bu bencill kendine müslümanlardan ...kendileri olsa götürecek getirecek tabi gibi davranırlar .. Kendileri değer vermezler ama değer beklerler nefret ediyorum nefret hamileyim bebeğim midesiyle sol akciğeri arasında kis olabilirmiş ona mı üzüleyim bunlarla çocuk büyütCem ona mı üzüleyim amcamlaara yapılan muameleye insan yerine koymamasına mı üzüleyim allahım bana yardım etttt.. Çook yorgunum bana Bi şeyler söyleyin kızlar

çok abartmıyo musun tamama yanlış yapmışlar ama sanki arabadan atıp yola bırakmışlar gibi konuşuyosun kendi bebeğini n sağlığını düşün geçmş olsun bu arada

sen insanları degistiremessin bazıları sevmez düsünme . ama yolda gece gece fenalastıgımı söyle .

bence sen hamilesin bebegini düsün bırak amcanları kv kp .ilerdede uzak tutmaya calıs

çok abartmıyo musun tamama yanlış yapmışlar ama sanki arabadan atıp yola bırakmışlar gibi konuşuyosun kendi bebeğini n sağlığını düşün geçmş olsun bu arada
yolda Bi sürü laf yapmış.. o saatte insan metroya bırakılır mı .. Metroda bayılmış teyzem Aşırı üzüldüm

Bebegini ve kendini strese sokmamaya calis canim.Bence biraz da hormonal senin gerginligin.Zihnini oyalayacak baska seyler bul,uzme kendini.

Kayınpederin huyunu biliyorsunuz madem, amcanızı onlarla göndermeyip, başka çözüm getirecektiniz.

Amcanız kendi düşünmeliydi en başta arkadaşı onlardan önce köyden ayrıldığına göre koca adam plan yapmalıydı sonuçta eve nasıl döneceğine dair. Niye kayınpederinize güvenmiş çok saçma?

Kayınpeder zaten düşüncesizmiş o ayrı.

sen insanları degistiremessin bazıları sevmez düsünme . ama yolda gece gece fenalastıgımı söyle .

bence sen hamilesin bebegini düsün bırak amcanları kv kp .ilerdede uzak tutmaya calıs
Tutmaya çalışıyorum babam ısrarla
Halanın eşinin cenazesine gelen bir kv ve kp sahipsin!nereden bakmalıyız sence olaya?
gezmeye gelmişler köye cenaze değil amaç hava almaya geldik biz diyo gelmeseler daha iyiydi herseye kusur bulan beğenmeyen Bi Ada'm marul roka koyuyorlar köyden koymayın uff marul mu yok Bunları hayvanlara verin Dedi ya

Arabada yer olsa biz bırakacaktık zaten .. Bilmiyorum rahatsız insanı gece yarısı metroya bırakmak ve rahatsız insanı bırakmak çok yanlış geldi bana üzüldüm
o zaman siz eşinle bıraksaydınız
yada onlar taksi tutsaydı
nedense bu konuda kp ve kv tarafındayım
çok karışık konun

Arabada yer olsa biz bırakacaktık zaten .. Bilmiyorum rahatsız insanı gece yarısı metroya bırakmak ve rahatsız insanı bırakmak çok yanlış geldi bana üzüldüm
tatlım huyunu biliyormuşsunuz kp
ona göre davranacaktınız
amcanda güvenmeyecekti yani haksızmıyım
sonuçta belki oda biliyordur
kp düşüncesiz ama onun yaptığı hataya sen kendine neden yıpratıyorsun ki

Amcam a biz dedik gidiyorsa başka birini arama araba boş aynı yöne gidiyoruz diye.. Amcam asla minnet etmez ben eşime dedim Annemler i kp götürsün Amcamları biz alalım yok ne fark eder bilmem ne bildiğini okudu sonuç insanlara mahcup oldum

Bilmiyorum takmamak istlyorum gamsız olmak istlyorum düşünmemek istiyorum hiç bişeyi olmuyo bu aile beni sinir hastası etti

Hata sizde işte, kayınpedere kimseyi taşıtmayacaktınız ne annenizi, ne amcanızı. Huyunu bildiğiniz insanlar bile bile lades demişsiniz. Cenaze kendi cenazeniz araba tutulup, kendileri gidecekti.

Bebegini ve kendini strese sokmamaya calis canim.Bence biraz da hormonal senin gerginligin.Zihnini oyalayacak baska seyler bul,uzme kendini.
Olabilir herseyi kafaya takıyorum hamilelik döneminde bebeğin cinsiyetinden tutun da ismine varana kadar aşırı yıprandım

Bilmiyorum takmamak istlyorum gamsız olmak istlyorum düşünmemek istiyorum hiç bişeyi olmuyo bu aile beni sinir hastası etti
kendine bir iyilik yap ve zihninden çıkarmaya çalış
bak benim kv ve görümcelerde beni yıprattı ama umursamıyorum onları
bu ara gebeliktenmidir nedir hep yaptıkları geliyor aklıma kendimi başka şeylerle oyalıyorum

Hata sizde işte, kayınpedere kimseyi taşıtmayacaktınız ne annenizi, ne amcanızı. Huyunu bildiğiniz insanlar bile bile lades demişsiniz. Cenaze kendi cenazeniz araba tutulup, kendileri gidecekti.
İlk kez böyle götürme muhabbeti oldu ben tahmin etti. Ama eşime anlatmakta zorlandım .. Tövbe artık ne ben izin veririm ne de benim ailem den herhangi biri gelir zaten ama insan üzülüyo benim amcam ya hiç mi hatırım yok onun hatırına bari olsa böyle yapmaları yanlış

Bence olayları zincir yapmışsınız.
Normal zamandaki düşüncesizlikleri sizi rahatsız ediyorsa şimdi patlama noktası olmuş.
Amcanızı metroya bırakmış 45 dk diyorsunuz mesafeyi oraya bir daha git gel yapmamak için bırakmıştır. Yapmamalı ama yapmış.
Bu düşüncesizlik size mahcubiyet getirmez herkes kendi yaptığından sorumlu.

Buna kızıp zaten hamileyim zaten bebegimde de kist var (geçmiş olsun) diye devam etmek konudan tamamen bağımsız.
Hele de bunlarla nasıl çocuk büyüteceğim i hiç anlamadım. Çocuğunuzu kendiniz büyüteceksiniz. Haftada 1-2 gördüğü babaanne-dede rol model olmaz korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…