yolda Bi sürü laf yapmış.. o saatte insan metroya bırakılır mı .. Metroda bayılmış teyzem Aşırı üzüldümçok abartmıyo musun tamama yanlış yapmışlar ama sanki arabadan atıp yola bırakmışlar gibi konuşuyosun kendi bebeğini n sağlığını düşün geçmş olsun bu arada
o zaman siz eşinle bıraksaydınızyolda Bi sürü laf yapmış.. o saatte insan metroya bırakılır mı .. Metroda bayılmış teyzem Aşırı üzüldüm
Tutmaya çalışıyorum babam ısrarlasen insanları degistiremessin bazıları sevmez düsünme . ama yolda gece gece fenalastıgımı söyle .
bence sen hamilesin bebegini düsün bırak amcanları kv kp .ilerdede uzak tutmaya calıs
gezmeye gelmişler köye cenaze değil amaç hava almaya geldik biz diyo gelmeseler daha iyiydi herseye kusur bulan beğenmeyen Bi Ada'm marul roka koyuyorlar köyden koymayın uff marul mu yok Bunları hayvanlara verin Dedi yaHalanın eşinin cenazesine gelen bir kv ve kp sahipsin!nereden bakmalıyız sence olaya?
o zaman siz eşinle bıraksaydınız
yada onlar taksi tutsaydı
nedense bu konuda kp ve kv tarafındayım
çok karışık konun
tatlım huyunu biliyormuşsunuz kpArabada yer olsa biz bırakacaktık zaten .. Bilmiyorum rahatsız insanı gece yarısı metroya bırakmak ve rahatsız insanı bırakmak çok yanlış geldi bana üzüldüm
Amcam a biz dedik gidiyorsa başka birini arama araba boş aynı yöne gidiyoruz diye.. Amcam asla minnet etmez ben eşime dedim Annemler i kp götürsün Amcamları biz alalım yok ne fark eder bilmem ne bildiğini okudu sonuç insanlara mahcup oldumKayınpederin huyunu biliyorsunuz madem, amcanızı onlarla göndermeyip, başka çözüm getirecektiniz.
Amcanız kendi düşünmeliydi en başta arkadaşı onlardan önce köyden ayrıldığına göre koca adam plan yapmalıydı sonuçta eve nasıl döneceğine dair. Niye kayınpederinize güvenmiş çok saçma?
Kayınpeder zaten düşüncesizmiş o ayrı.
Bilmiyorum takmamak istlyorum gamsız olmak istlyorum düşünmemek istiyorum hiç bişeyi olmuyo bu aile beni sinir hastası ettitatlım huyunu biliyormuşsunuz kp
ona göre davranacaktınız
amcanda güvenmeyecekti yani haksızmıyım
sonuçta belki oda biliyordur
kp düşüncesiz ama onun yaptığı hataya sen kendine neden yıpratıyorsun ki
Hata sizde işte, kayınpedere kimseyi taşıtmayacaktınız ne annenizi, ne amcanızı. Huyunu bildiğiniz insanlar bile bile lades demişsiniz. Cenaze kendi cenazeniz araba tutulup, kendileri gidecekti.Amcam a biz dedik gidiyorsa başka birini arama araba boş aynı yöne gidiyoruz diye.. Amcam asla minnet etmez ben eşime dedim Annemler i kp götürsün Amcamları biz alalım yok ne fark eder bilmem ne bildiğini okudu sonuç insanlara mahcup oldum
Olabilir herseyi kafaya takıyorum hamilelik döneminde bebeğin cinsiyetinden tutun da ismine varana kadar aşırı yıprandımBebegini ve kendini strese sokmamaya calis canim.Bence biraz da hormonal senin gerginligin.Zihnini oyalayacak baska seyler bul,uzme kendini.
kendine bir iyilik yap ve zihninden çıkarmaya çalışBilmiyorum takmamak istlyorum gamsız olmak istlyorum düşünmemek istiyorum hiç bişeyi olmuyo bu aile beni sinir hastası etti
İlk kez böyle götürme muhabbeti oldu ben tahmin etti. Ama eşime anlatmakta zorlandım .. Tövbe artık ne ben izin veririm ne de benim ailem den herhangi biri gelir zaten ama insan üzülüyo benim amcam ya hiç mi hatırım yok onun hatırına bari olsa böyle yapmaları yanlışHata sizde işte, kayınpedere kimseyi taşıtmayacaktınız ne annenizi, ne amcanızı. Huyunu bildiğiniz insanlar bile bile lades demişsiniz. Cenaze kendi cenazeniz araba tutulup, kendileri gidecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?