Ay çok teşekkur ederim vllahi güldürdünüz beni haklısınızBu hayat senin, bu dünyaya bir kere geldin. Kimsenin içindeki pislige katlanmak zorunda değilsin. En kötü bayram seyran 1 saat oturur çıkar yine evine gidersin. Memur olsaydin ne olacaktı maaşını kaynana mı yiyecekti? Ne demeye derdine düşmüş. Konu komşuya polis oğluma memur gelin aldık havası atacaktı o kadar. Özel güvenlik olarak huzuru kaçıranlara nasil mudahale edildigini fln anlat kaynananahanfendi buyrun sizi dışarı alalim diyerekte bitir.
İşte ne yapscsgımı bilemıyorum asla konusmak istemıyorum ama bayramda seyranda ne olacak hiç gitmek istemıyorum ama kesinlikleKendisi ne başarmış acaba, nerenin memuru olmuş bu hayatta? Mesafe koyun, uzak durun, huzurunuzu bozmayın hiç..
Biz kayınvalidemle ayrı ülkelerde yaşıyoruz, bende bazı sebeplerden ötürü mesafeliyim.. Günlük hayatımda aramam, eşim bazen konuşurken bana uzatır telefonu kısa bi şekilde hal hatır sorar geri veriririm, bayramda seyranda da aynı şekilde, tatilde gittigimizde de eşimin hatırı için giderim, pek bi muhabbetimiz yok zaten.. Kendinize göre uygun olan mesafeye koyun ve koruyun, o zaman sizi rahatsız edemez :)İşte ne yapscsgımı bilemıyorum asla konusmak istemıyorum ama bayramda seyranda ne olacak hiç gitmek istemıyorum ama kesinlikle
Çok teşekkür ederimBiz kayınvalidemle ayrı ülkelerde yaşıyoruz, bende bazı sebeplerden ötürü mesafeliyim.. Günlük hayatımda aramam, eşim bazen konuşurken bana uzatır telefonu kısa bi şekilde hal hatır sorar geri veriririm, bayramda seyranda da aynı şekilde, tatilde gittigimizde de eşimin hatırı için giderim, pek bi muhabbetimiz yok zaten.. Kendinize göre uygun olan mesafeye koyun ve koruyun, o zaman sizi rahatsız edemez :)
Eşinizle aranız nasıl?Önemli olan eşinizin ne düşündüğü,memur isteseydi memur biriyle evlenirdi değil mi?Kıyaslama işi bütün kayınvalidelerde var malesef, elti olmasa görünce olur.O olmassa akraba olur vs. Önemli olan eşinizin tutumu.İşte ne yapscsgımı bilemıyorum asla konusmak istemıyorum ama bayramda seyranda ne olacak hiç gitmek istemıyorum ama kesinlikle
Yani bu durumda ne yapılır bilemedim de şuan bir tepki verseniz eltinizi kıskandığınızı düşünecekler. Özellikle niçin memur olduğunu sürekli dile getiriyorsunuz vs deseniz. Bence duymazdan gelmenizz şuan için en
Kıskanılacak bir durum yok sadece eşime anlatması sinir bozucu yoksa kim memur kim başkan gercekten ben ilgılenmiyorum yani hanı x kişisinn karısı memur sende oglum almadın bak böyle böyle dolduraşa getirmesi benı sınir ediyor zaten benım eşim benı böyle istedi evlendı bunu anlamaları çok mu zor sizce aklını çeliyor aklınca işteYani bu durumda ne yapılır bilemedim de şuan bir tepki verseniz eltinizi kıskandığınızı düşünecekler. Özellikle niçin memur olduğunu sürekli dile getiriyorsunuz vs deseniz. Bence duymazdan gelmenizz şuan için en mantıklısı, kıskandığınızı duşunseler daha sinir bozucu
Eşim her zaman yanımda destekçş ama ister istemez görüsüyoruz artık bunun o konuyı açması ve sürekli yüzüme vurması ayrıca eşimede övmesi artık dayanılmaz hal aldıEşinizle aranız nasıl?Önemli olan eşinizin ne düşündüğü,memur isteseydi memur biriyle evlenirdi değil mi?Kıyaslama işi bütün kayınvalidelerde var malesef, elti olmasa görünce olur.O olmassa akraba olur vs. Önemli olan eşinizin tutumu.
En son kavga ettık işte bana kötüsün manasına getırdı oda bardagı dolduran son damla oldu birdaha görüşmek istrmıyorum sizce dogru mu kararım çunku ben biri ile kavga edersem birdaha o insanla asla bir araya bilr gelmek istemem işte annesi falan idare et diyorlarda gercekten gidersem ya ben ruh saglıgımdan olacagım yada kalplerını kıracagım huzursuz olmaktansa gitmemeyı tercıh ediyorumSen de başka kayınvalideleri öv? Kafandan uydur. Arkadaşımın kayınvalidesi şöyle hamarat, böyle hamarat, aman da şöyle güzel huylu, hiç dedikodu yapmaz bilmem ne bilmem ne. Bakalım tepkisi ne olacak? O sana şeyini övüyorsa sen de ona bir kayınvalide övebilirsin bence.
Tam bunu yazacaktimSen de başka kayınvalideleri öv? Kafandan uydur. Arkadaşımın kayınvalidesi şöyle hamarat, böyle hamarat, aman da şöyle güzel huylu, hiç dedikodu yapmaz bilmem ne bilmem ne. Bakalım tepkisi ne olacak? O sana şeyini övüyorsa sen de ona bir kayınvalide övebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?