Kaynanam ve kıyaslamaları artık bıktım ?

Z Zillidon ay nike çok güldüm.

Sacit Aslan anlattı, bir sanatcı bir gazeteye manşet olmuş zamanında, kilodumun ağına zil taksam bütün gece komşular uyuyamaz
Ay o ne bee....
Ben çocukken pazarda görmüştüm zilli don, zihnimin en derinlerine kazınmış demek ki
Artık satılmıyor, keşke satılsa. Içimizde kalan bir uktedir zilli don

Ay o ne bee....
Ben çocukken pazarda görmüştüm zilli don, zihnimin en derinlerine kazınmış demek ki
Artık satılmıyor, keşke satılsa. Içimizde kalan bir uktedir zilli don
O videoyu bulursam atıcam size…
Benim de cocukken annelerimizin giydigi jipon aklıma kazınık duruyor.

Misafir gelmişti bi akşam 4 yaşinda felanım jiponu giydim beline de çengelli igne takıp belime göre yapıp girmiştim içeri.
Herkes yerlerdeydi

Benimki de bana akrabalarının kızını över dururdu gün oldu devran döndü o kız onlardan nefret eder oldu. Şimdi de gıkı çıkmıyor. Ha kızı çok severim o ayrı. :) uzak durmakta fayda var. Özel günlerde görüş yeter. Ben öyle yapıyorum genelde.

Nedeni huyu ve kişiliği öyle özel bir sebep arama yani sana özel değildir. Bende eskiden kendime has zannettim ama yol yani bazı insanlar gerçekten dengesiz yani özel bir sebep arama artık ben dinliyorum sonrada salla gitsin ya boşveer diyorum... Çünkü çok şeyler denedim... Gittim konuştum anlamadı ara ara laf soktum gene anlamadı gittim yüzüne en sonunda patladım.... Sonra ne oldu olan bana oldu kendine bir bok olmadı.... Kafamı artık onunla meşgul edip de kendimi yoramam bitti bu saaten sonra laf da soksa umrumda bile değil....
Eğer konuşmadıysan dene ara ara sınır çiz mesafe koy ne bilim mecbur kaldığın durumlarda da mesafeli ve umursamaz davran bitti gitti...

Aaaaa benim kaynana modelinden bir tane daha yok diyordum varmış pess... Benim özelliklerimle millete hava atar ama benim yüzüme gelince kıyaslar saçma sapan konuşur artık bıkmıştım bende aşırı öfkelendim. Konuştum olmadı ara ara laf soktum olmadı. Gittim psikolog dan bile akıl aldım olmadı.... En sonunda kavga çıkartıp bağırdım çağırdım.... Yok yani 1 gram değişim yok...
En sonunda çözümü bazen umursamayarak bazen de cevabı çat diye yapıştıracak buldum.... Şu anki çözümüm bu ve kafaya da takmıyorum artık......

Seni değersiz ve yetersiz hissettirir ler bunları amacı o zaten birden fazla kez söylerler... Sana bir şey söyliyim mi bazı insanlar gerçekten dengesiz. Ben annemle babamla yaşarken vallahi dünyanın en rahat hayatını yaşıyormuşum bir evlendim nereye düştüm dedim. Bazı insanlar dengesiz ve tutarsız bu kocanın beklentisi değil kaynananın beklentisi kendisini bağlar kocanın böyle bir beklentisi yoksa bitti bu kadar... Hem ayrıca sen iş hayatın sadece seni ilgilendirir ister olursun memur istersen özelde çalışırsın istersen de ev de oturursun kime ne bu senin hayatın senin kararın kararları sen verirsin sorumlulukta sana ait zaten o yüzden kim senin hayatına karışırsa karışsın sadece lafta karışabilir ancak reel de hiç bir bok yapamaz... Onca kocaman bir boş laf olur....

Amaaaan memur olsan boyuna posuna takardı, ona kulp bulamasa saçının rengine ona takılmasa temizliğine yemeğine vs vs kayınvalide bu takmak isteyince gözünün üstündeki kaşa bile takabilir, bundan dolayı sinirini bozmaya değmez. Evet evet ben güzel yapamam eltim yapsın, ben çok beceremem eltim yardım etsin diyebilirsin.

kendinizi eksik ve mutsuz hissetmeniz için yapıyor, siz de aynen öyle hissediyorsunuz. Ben ortada sorun göremedim.

aynen. Bende abartıp onaylıyorum. Özgüvenim öyle tavan.
Amaçlarına ulaşamıyolar böylece, kendi silahlarıyla vuruyorum onları

kendinizi eksik ve mutsuz hissetmeniz için yapıyor, siz de aynen öyle hissediyorsunuz. Ben ortada sorun göremedim.
Sorun belırttıgım gibi sadece oda degılkı beni sevmemesi istemesi ve kıyaslamaları

İşte psikolojik baskı yapıyor dayanaöıyorum artık

İşte psikolojik baskı yapıyor dayanaöıyorum artık
Bende hiç sevmem bir şeyi sürekli söylersen psikolojik baskıya girer..... Haklısın acaba huyu mu öyle yoksa bilerek mi yapıyor..... Konuşsan psikolojik baskı yapıyorsun bu şekilde devam edersen bir daha evine adımımı atmam desen olmuyor mu böyle sınır çizsen sorun çıkar mı....

Ben degılde eşimin konusmasını istedim böyle yapacaksa gidip gelmeyecegım sen sadece gider gelirsın dedım

Ben degılde eşimin konusmasını istedim böyle yapacaksa gidip gelmeyecegım sen sadece gider gelirsın dedım
Olur eşin konuşsun benim elim kaç kere konuştu bizde fayda vermedi kadın normal değilmiş yani rabbim ya bana neden düzgün insan nasip etmezsin

mesafe koy ama tamamen bağlantıyı koparman mümkün değil sevmeyen kaynana zaten hep başkalarını över eşinle huzurunu kaynana için bozma

mesafe koy ama tamamen bağlantıyı koparman mümkün değil sevmeyen kaynana zaten hep başkalarını över eşinle huzurunu kaynana için bozma
Ben eşimle huzurluyum kavga etmektense bence görüşmemek en iyisi

Maalesef komşu olsa uzak akraba olsa görüşmezsin olur biter ama kaynana olunca ne zamana kadar görüşmeyeceksin.... Kavga edeceğine mesafeli ol uzak dur biraz... Dediklerini dinleme fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…