Kaynanam ve kıyaslamaları artık bıktım ?

Doğru ya da yanlış demek bana düşmez. Ben de kendimce nedenlerle uzun süre kayınvalidemle görüşmedim. Şimdi de sene de belki 1 kez görüşüyoruz. O kadar. Ben görüşmemeyi tercih ettim, eşim de saygı duyuyor. Sizin eşiniz bu durumda ne tepki verir?

Özel günlerde toplu buluşmalar da eşinin hatrına görüş derim ama mesafeli resmi ol bence arada eşin var çok ciddi olaylar olmadıkça kesip atmak da doğru değil bu sefer eşler kadının ailesine durduk yere cephe alıyor sen benimkilerle kötüsün ben de seninkileri istemiyorum diyebilir

Ne yaparsan yap yaranamayacaksın belli ki. Hiç kendini üzmeden yıpratmadan mesafeni koy. Uğraşmaya değmez

Eşim aslında öyle biri degıl hatts kendisi dedı görüşme diye çünkü annem hep söyler söylecek yapıda bir insan dedı

Ne yaparsan yap yaranamayacaksın belli ki. Hiç kendini üzmeden yıpratmadan mesafeni koy. Uğraşmaya değmez
İşte gidip gelme konusu yoruyor gitmek zorunda mıyım hiç bilmıyorum ama kavga ettım bir daha öyle gidıp bsrıssyım olsun bitsın gibi şeylerdr yok bende

Gitmeme şansım varsa ben gitmezdim. Ama eşinizle sıkıntı yaşayacaksanız orta yolu bulmanız gerekiyor. Giderseniz, polemiğe girmezsiniz. Orada olmaktan rahatsız olduğunuzu halinizle tavrınızla belli edersiniz. Muhabbetlere katılmaz, soru sormaz, sorulan cevaplara kısa ve net cevaplar verirsiniz. Benim en sevdiğim iletişim şeklidir yok saymak. Karşımdaki insanı da çileden çıkartır ohh mis

Aklımda çok soru var.
Bir kadın alınan bir şey mi ?
Ikincisi memur olması çok büyük birşey mi
O kendi aklınca celdigini düşündü eşiniz buna anne ne biçim konuşuyorsun bunlar ne saçma cümle demiyor mu
Siz bu konuşmaları duyup memur değilim diye kocam beni bosarsa diye mi düşünüyorsunuz neden takiliyorsunuz gerçekten ekonomi nereye gidiyor

Eşim her zaman yanımda destekçş ama ister istemez görüsüyoruz artık bunun o konuyı açması ve sürekli yüzüme vurması ayrıca eşimede övmesi artık dayanılmaz hal aldı
Sen de hayali bir kaynana bul ve onu öv. Arkadaşımın kaynanası diye başla ama bir abart bir abart. Onun layığı bu

Memur olunca baş göğe mi eriyormuş

Yok işte kızdıgım nokta orda övüp niye dolduruyor yani ne geregı var kardesınn hanımını övmesinin orda eşimde hiç seslenmedı demıyor ki ne dıyırsun ne anlatıyorsun x kişisi benı niıye ilgılendırsın diye ben öyle memur degılım boşar vs öyle düşüncelre sahip olan insan degılım kızdıgım nokta yanı ne gerek varda övüyor hemde sürekli altında bsy varmıs gibi hiisesiyor insan

Eşine bahset bence durumdan normal sakın bir şekilde konuşarak ve samimiyetini azalt ona gittiğinde fazla muhatap olma hafif surat as çünkü şu durumda başka yapabilecek bisey yok bir kere yıldızınız barışmamis bundan sonra ağzınla kuş tutsan faydasiz

Memurlugun ne esprisi kaldi ki? Yakında asgari alacaklar. Gittiginde sen de bunlari söyle
Şaka yapıyorsunuz herhalde. Evet çalıştıklarına göre az alıyorlar ama asgari ücretin 2-3 katı kazanıyorlar. Para pul olmuş ona katılıyorum ama.

En son kavga ettık artık görüsmek ve yüzünü görmek istemıyorum şahsen

Altında birşey olsa ne olur hep ovse ne olur? Benim kayinvalidemin de favori gelini var sever över banane . Siz niye eşinizin bunla dolacagini düşünüyorsunuz ? Sizi sevmiyorsa sizde uzak olun

Altında birşey olsa ne olur hep ovse ne olur? Benim kayinvalidemin de favori gelini var sever över banane . Siz niye eşinizin bunla dolacagini düşünüyorsunuz ? Sizi sevmiyorsa sizde uzak olun
Tamamda neden yani amacı ne mesela ben durduk ettık yere neden birisini öveyim ki

Görüşme...

Bayram seyran dışında görüşme, düşman olma ama mesafeli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…