4 yıllık evliyim 2 yaşında bi çocuğum var kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz malesef
kaynanam görümcemin çocuğuna bakıyor, sabah ve akşam sürekli birlikteyiz beceriklidir sürekli yemekler yapar görümcemi,damadını bizleri sofraya toplar
kızından da it gibi çekinir, cocuguna bakar, sürekli rapor verir bunu yedi bunu içti diye,
kızı mutfak masrafına yardım da ettiği için el-pençedir ona karşı, eşim de faturalarını aidatlarını karşılar ama hiç bizim lafımız edilmez varsa yoksa kızı ve cömertliği sanki keyfinden yapıyor çocuğuna baktırıyor daha ne olsun.damat da sürekli konuşur mangalda kül bırakmaz ama paranın çoğunu görümcem kazandığı için hep görümcemin dediği olur bütün aileyi o yönetir.
Benim sorunum sürekli birarda olmak kendi düzenimi oturtamamış olmak eşimle başbaşa evimizde yediğimiz yemekler çok azdır hep biraradayız.
Bi de malesef kaynanamın laf sokmaları damadın da boş konuşmaları var sürekli benle uğraşıyolar, yarı şaka yarı ciddi.
kaynanam isterki biz varımızı yogumuzu en ufak çöpümüzü onlara sülalesine verelim paylaşalım sürekli onların akrabaları ile görüşelim evimizde hep onlar olsun yatıya kalsınlar vs. ben genelde onun saçma laflarına cevap vermem binde bir çok kısa uzatmadan cevap veririm uzatmam çünkü onların hepsi avukat gibi ben 1 söyleyene kadar kaynana görümce damat 3 lü ittifakı bi cevap yapıştırıyor,eşimde ailesine çok bağlı soğukluğu sevmiyor,kendiniz geçinin diyor,haksız olsalar bile haksızlar diye onaylamaz
yani tekim onlara karşı ne yapayım nasıl mesafe koyayım araya bilemiyorum, Allahtan kardeşim ve eşi, annemler de bize yakın arada onlarla bi nefes alıyorum ama bu laf atmalar çok canımı sıkıyor bu kadar sahiplenme görmedim, bi de benim çocuğumla görümcemin çocuğunu kıyas ediyolar bizimki oyuncak vermese kime çekti, yok cimri olma vs poposuna vurmalar vs seviyolar güya diğerine bi fiske yok ama, niye görümcemden çekinir de ondan. off ne yapcam bilmiyorum keşke bi mucize olsa başka eve geçsek, o da zor çünkü kendi dairemiz kesin biz gitsek görümcem cüzi bir kirada bizim eve geçer off ne yapacağım kendimi savunamıyorum bi türlü, biraz mesafe yapıcam da nasıl? çocuk bahanesi ile sürekli biraradayız