• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve Müge Anlı 😂

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım biz ayrı binadan ev aldık aile apart. Oturmuyoruz borç ödüyoruz kaynanamın ayrımcı olmasından dolayı falan eltim aile apartmanında onları bizden kayırıyor bize bir ise onlara beş.. Neyse bu gün kaynanam aradı nasılsın diye falan oruç nasıl gidiyor diye sordu konuştuk normal bir şekilde sonra konuyu müge anlı nın şu gündemde olan konusu varya gelim kaynanayı dövüyor o an onu izliyormuş banada bak dedi bende gerçekten çok doldum çünkü lafı bize getiriyor ne demek istiyorsun, sen benim merhametini bilmiyorsun böyle şeylerle kıyaslama falan dedim.. Sonra başladı bende hiç şans yol değerim bilinmiyor diye.. Sonra benimde hiç değerim bilinmiyor dedim gelin ayırıyor sun dedim.. Oda Allah yukarıda ben ayırmıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin dedi ben hiç gitmem etmem konu yine ben diğerini de sevmiyor biliyorum ama ne alaka müge anlıdaki konu normal konuştu önce sonra buna çevirdi saçma sapan sizin kaynanalarınız da dengesiz mi geçerken merak ediyorum

Benim kaynanamda yaşlanınca beni huzur evine vermeyin diyip duruyor 😂 bak ben size yiyecek hazırlıyorum yaşlanınca sizde bana yapın diyor. Bak sunlar soyle yapmis siz yapmayın vs diyor biz tamam anne he anne diyip geçiyoruz bu sebepten hic kavga etmek tartışmak aklima gelmedi

"Merak etme anne biz seni dövmeyiz o kadar gaddar mıyız? Issıza terk ederiz en fazla, bulan bakar" denilesi bir konuşmaymış.

Yalnız Müge'de işlenen konu gerçekten fena, insanı düşünmeye itiyor.
Annemin 3 gün yatak, 4. gün toprak duası geldi aklıma.

İkili diyaloğunuzu okurken yoruldum, noktalama işaretleri ve devrik cümlelerden sebep.
Okuduğum kadarıyla yorumum ise yarın öbür gün sen de bana bunu yaparsın diyor.

Kayınvalidenizin kızı yoksa Müge Anlı’daki konuyu izlediğinde ister istemez hassaslaşmıştır . Size söylerken kendini yanlış ifade etmiş olabilir ben bunda art niyet aramazdım , özellikle Ramazan gibi mübarek bir ayda hiç aramazdım
Kızı var ve ben hiç bir şekilde yaranamıyorum ona ağzımla kuş tutsamda niye tuttun der tek ben değil diğer gelininide çok sevmez bende şans yok diyip durur

"Merak etme anne biz seni dövmeyiz o kadar gaddar mıyız? Issıza terk ederiz en fazla, bulan bakar" denilesi bir konuşmaymış.

Yalnız Müge'de işlenen konu gerçekten fena, insanı düşünmeye itiyor.
Annemin 3 gün yatak, 4. gün toprak duası geldi aklıma.
Evet öyle ama insan gelinin bu şekilde söylemesi saçma yani o öyle diye herkes mi merhametsiz gerçekten başımı ağrıttı her konuşmada önce normal sonra saçmalıyor

Benim kaynanamda yaşlanınca beni huzur evine vermeyin diyip duruyor 😂 bak ben size yiyecek hazırlıyorum yaşlanınca sizde bana yapın diyor. Bak sunlar soyle yapmis siz yapmayın vs diyor biz tamam anne he anne diyip geçiyoruz bu sebepten hic kavga etmek tartışmak aklima gelmedi
Bizimkide sürekli başka gelinleri örnek verir durur kadına ne yapıyorum bilmiyorum

Ayni konuyu bende kayinvalidemle bugün telefonda konstuk. Ikimizde ayni sekilde sinirlendigimiz icin konuya sorun yok. Allah kimseyi kimsenin eline düsürmesin. Ben böyle konulari konusurken üstüme alinmam. Bi ara baska bir programda sahte gelinler var (programin adini unuttum. Sunucu esmer bir kadin). Onlari da konusuyoruz mesela. Bir cok anne baba böyle konular görünce düsünüyor "benim halim ne olucak" diye. Ortada kalan veya kötü muamele gören de var. Kayinvalideniz etkilenmis belli ki. Siz üstünüze alinmayin.

seninde onu döveceğini mi düşünmüş 😂😂

Gereksiz bi saçmalamış sanki

Bir de ilgi mi bekliyor ne saçma
Benim elim ayağım tutuyor bende şans yok değerim bilinmiyor diyor ama ben 5 senelik gelinitim diğeri 15 senelik birde hiç gitmem etmem diğeri ile içli dışlı artık ne kötülüğümü gördüyse

Ayni konuyu bende kayinvalidemle bugün telefonda konstuk. Ikimizde ayni sekilde sinirlendigimiz icin konuya sorun yok. Allah kimseyi kimsenin eline düsürmesin. Ben böyle konulari konusurken üstüme alinmam. Bi ara baska bir programda sahte gelinler var (programin adini unuttum. Sunucu esmer bir kadin). Onlari da konusuyoruz mesela. Bir cok anne baba böyle konular görünce düsünüyor "benim halim ne olucak" diye. Ortada kalan veya kötü muamele gören de var. Kayinvalideniz etkilenmis belli ki. Siz üstünüze alinmayin.
İşte kayınvalidem normalde laf sokarak konuştuğu için bende direkt sinir oldum biraz fevri davrandım ama içimdekini döktüm

Back
X