• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve Müge Anlı 😂

Evet öyle ama insan gelinin bu şekilde söylemesi saçma yani o öyle diye herkes mi merhametsiz gerçekten başımı ağrıttı her konuşmada önce normal sonra saçmalıyor

Kaç yaşında kvniz?
İzlerken hassaslaşmış, söylemiştir. "Vay ben merhametsiz miyim, niye öyle dedi de, benim gelin olarak kıymetim bilinmiyor bu denilir miydi bana?" diye kendinizi doldurmanıza gerek var mı gerçekten?

Kvyi bırakın, annem, ortada hiçbir şey yokken, cenazelerde yemek dağıtılması olayına karşıyım diye, "Ben öldükten sonra iki tas çorba dağıtmazsın hayrıma sen, teyzelerine bari şimdiden tembihleyeyim" demiş kadın. :)) Alınayım mı? Kendi annem söylüyor böyle. "Ben isterim dağıtın arkamdan yemek çocum" dese bana sanki yapmayacağım, annemin vasiyetidir demeyeceğim.

Yani alınacak bir şey yok, bazen böyle hassaslaşılır konu yaşlılık, muhtaçlık, ölüm vb olunca, siz de iki söyler geçersiniz.

Benim elim ayağım tutuyor bende şans yok değerim bilinmiyor diyor ama ben 5 senelik gelinitim diğeri 15 senelik birde hiç gitmem etmem diğeri ile içli dışlı artık ne kötülüğümü gördüyse
15 senelik olanla daha yakın olması normal
Biraz ilgi meraklısı senin kv bence

Kaç yaşında kvniz?
İzlerken hassaslaşmış, söylemiştir. "Vay ben merhametsiz miyim, niye öyle dedi de, benim gelin olarak kıymetim bilinmiyor bu denilir miydi bana?" diye kendinizi doldurmanıza gerek var mı gerçekten?

Kvyi bırakın, annem, ortada hiçbir şey yokken, cenazelerde yemek dağıtılması olayına karşıyım diye, "Ben öldükten sonra iki tas çorba dağıtmazsın hayrıma sen, teyzelerine bari şimdiden tembihleyeyim" demiş kadın. :)) Alınayım mı? Kendi annem söylüyor böyle. "Ben isterim dağıtın arkamdan yemek çocum" dese bana sanki yapmayacağım, annemin vasiyetidir demeyeceğim.

Yani alınacak bir şey yok, bazen böyle hassaslaşılır konu yaşlılık, muhtaçlık, ölüm vb olunca, siz de iki söyler geçersiniz.
Haklısınız abarttım biraz kayınvalidem 65 yaşında ama değişik bir öyle bir böyle hep böyleydi baştan beri örnek vermeler bu yaştan sonrada değişmez zaten

Benim KV demde izler anlatır müge anlıyı hiç sen bana mı demek istiyorsun, laf mı vuruyorsun demek aklıma gelmedi. Bende evet devir kötü vs diyorum. Siz neden üstünüze alındınız pardon da ?

Benim KV demde izler anlatır müge anlıyı hiç sen bana mı demek istiyorsun, laf mı vuruyorsun demek aklıma gelmedi. Bende evet devir kötü vs diyorum. Siz neden üstünüze alındınız pardon da ?
Çünkü biliyorum laf sokarak izle dediğini sonrasında Allah elden ayaktan düşürmesin elim ayağım tutuyor kimse değerimi bilmiyor dedi

eni istemiyorlar bugün kv aradı işte evin bir katını satıcam parayı kızlarına bölücem dedi bende ver dedim doğru dedim... Ben kv nin evine toplasan 20 kere falan gitmişimdir on dk mesafede oda kendi soğukluğundan bana bu kelimeyi dedi ve bu zamana kadar hep kaynımın destekçisi oldu parasal her yönden ona 10 bize 1 yaptı ama yine bizi her cümlede öne getiriyor ve istemiyor oraya gitsem bile anlıyorum istemiyor gitmemi ve sıkıldım artık ya aramız düzelsin istiyorum ama olmuyor sizce ne yapmalıyım.
Bir önceki konunuz: sizi bukadar istemiyen birimi size trip atıyor Bakmazsin diye ?

Çünkü biliyorum laf sokarak izle dediğini sonrasında Allah elden ayaktan düşürmesin elim ayağım tutuyor kimse değerimi bilmiyor dedi
İyi demiş. İki sohbet etmek istemiş kadına haddini fazlasıyla ve gereksiz bir şekilde bildirmişsiniz.

Son olarak buda üstünüze alınmanıza sebep değil. Çok gereksiz saçma bir tavır. Özür dileyin bence.

Tepkiniz çok manasız. O dehşet verici görüntüleri izleyen herkes kendi yaşlılığını düşünüp endişelenmiştir. Sizin kayınvalidenize patlayasınız varmış sadece.
Evet biraz fevri davrandım ama hani eşim ayağım tutuyor değerim yok kimse bakmasın beni gibi cümleler kurması peki

Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım biz ayrı binadan ev aldık aile apart. Oturmuyoruz borç ödüyoruz kaynanamın ayrımcı olmasından dolayı falan eltim aile apartmanında onları bizden kayırıyor bize bir ise onlara beş.. Neyse bu gün kaynanam aradı nasılsın diye falan oruç nasıl gidiyor diye sordu konuştuk normal bir şekilde sonra konuyu müge anlı nın şu gündemde olan konusu varya gelim kaynanayı dövüyor o an onu izliyormuş banada bak dedi bende gerçekten çok doldum çünkü lafı bize getiriyor ne demek istiyorsun, sen benim merhametini bilmiyorsun böyle şeylerle kıyaslama falan dedim.. Sonra başladı bende hiç şans yol değerim bilinmiyor diye.. Sonra benimde hiç değerim bilinmiyor dedim gelin ayırıyor sun dedim.. Oda Allah yukarıda ben ayırmıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin dedi ben hiç gitmem etmem konu yine ben diğerini de sevmiyor biliyorum ama ne alaka müge anlıdaki konu normal konuştu önce sonra buna çevirdi saçma sapan sizin kaynanalarınız da dengesiz mi geçerken merak ediyorum
Ben henüz evli değilim ama o elti ayrımı bizde de var başta takıyodum artık umursamıyorum en azından bişey yapmasın etmesin almasın onu yaptım bunu yaptım diye söyleyemezde diyorum ama bu seferde gelme gitme arama sorma açısından kıyaslıyo saldım kendi haline, müge anlı konusuna gelicek olursak bende izledim içim o kadar kötü oldu ki insanlardan nefret ettim kendimden bile nasıl canilik bu allahım bana yaşatma diye o kadının bağırışlarını duydukça dedim şimdi kimbilir hangi hanede böyleleri daha var belki yaşlı belki genç belki çocuk fiziksel psikolojik şiddete maruz kalan düşündükçe içine daha çok girdim psikolojim altüst oldu oturdum ağladım, ama kayınvalidem öyle bişey dese yaaa ne gelinler var demek kadının canına tak etmiş derdim kesinlikle onaylamıyorum yapılanı ama onu sinir etmek için derdim o çoğu lafıyla beni sinir ediyo çünkü

Ben henüz evli değilim ama o elti ayrımı bizde de var başta takıyodum artık umursamıyorum en azından bişey yapmasın etmesin almasın onu yaptım bunu yaptım diye söyleyemezde diyorum ama bu seferde gelme gitme arama sorma açısından kıyaslıyo saldım kendi haline, müge anlı konusuna gelicek olursak bende izledim içim o kadar kötü oldu ki insanlardan nefret ettim kendimden bile nasıl canilik bu allahım bana yaşatma diye o kadının bağırışlarını duydukça dedim şimdi kimbilir hangi hanede böyleleri daha var belki yaşlı belki genç belki çocuk fiziksel psikolojik şiddete maruz kalan düşündükçe içine daha çok girdim psikolojim altüst oldu oturdum ağladım, ama kayınvalidem öyle bişey dese yaaa ne gelinler var demek kadının canına tak etmiş derdim kesinlikle onaylamıyorum yapılanı ama onu sinir etmek için derdim o çoğu lafıyla beni sinir ediyo çünkü
İşte canım laf dönüp dolaşıp bizi buluyor kinayeli konuşuyor ve biliyorum bana laf soktuğunu çünkü huyu zaten hiç değer kıymet bilmeyen bir insan

Sanki biraz abartmıssın. Tam ne dedi yazmamıssın ama olabilir etkilenmiştir kadın sen yaparsın demek için degılde paylasmak ıcın söylemıstır.
Olabilir yanında olan eltine daha cok verebılır sana hıcte vermeyebılır buna takılma belki sende yakın olsan sanada daha cok verecek

birazcık noktalama işareti kullansanız hiç fena olmazdı, ortalarda bir yerde koptum ben.

Back
X