• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve nişanlım düğüne çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık nişanlıyım merasimlere babamla gitmem yakışık almaz 😂
Cidden surda bı kadın böyle bir konu açsa şimdiye ayırmıştık bu adam psikopat derdi herkes
babamla düğüne gitmem yakışık almaz dedi kıskandı dese bir erkek bu adam ensest bile olabilir derdik

Öğretmeni bırak çalışıyor olsa tanımadığı bir insanın nişanına düğününe gitmeye bu kadar hevesli olmaz, yorgunluktan böyle şeyleri dert etmez, aksine Allah razı olsun beni düşünen bir nişanlım var derdi

Cidden surda bı kadın böyle bir konu açsa şimdiye ayırmıştık bu adam psikopat derdi herkes
babamla düğüne gitmem yakışık almaz dedi kıskandı dese bir erkek bu adam ensest bile olabilir derdik
Ay cidden ya "nişanlım babamla X törenine gittik diye bana hesap sordu" konusu açılsa direkt terk et deriz

Ay cidden ya "nişanlım babamla X törenine gittik diye bana hesap sordu" konusu açılsa direkt terk et deriz
Kesinlikle ama kadınlar bunu yaparken sınır tanımıyor bence tek mesele kayinvalide ile itismek ben burdayken artık seni saymayacak ben ben ben demek ama çok hızlı koşuyor :)

Kesinlikle ama kadınlar bunu yaparken sınır tanımıyor bence tek mesele kayinvalide ile itismek ben burdayken artık seni saymayacak ben ben ben demek ama çok hızlı koşuyor :)
Vizyoner olmayan kişiler böyle en ufak şeyden mesele yaratıyor. Iş yerinde de böyle mesela. Saçma sapan ufak hoşnutsuzluklarını büyütüp büyütüp gerginlik yaşatıyorlar

Vizyoner olmayan kişiler böyle en ufak şeyden mesele yaratıyor. Iş yerinde de böyle mesela. Saçma sapan ufak hoşnutsuzluklarını büyütüp büyütüp gerginlik yaşatıyorlar
Sonra da bu adamlar büyük konularda sen zaten annemle hep uğraşıyorsun diyor sonunda kendileri kaybetmiş oluyor

Allah aşkına hayat böyle devam eder mi?
Ne diye eziyet edersiniz kendinize?
Sayfadaki arkadaşlar bilir nişanlılık benden sorulur :D
Ne işiniz var uzaktan akrabanın düğününde.
1.derece akraba olsa zaten ailenizle birlikte davet edilirsiniz.
Amaaan salıverin. Kavga enerjinizi daha faydalı işlerde kullanmanızı öneririm.

Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Artık yakışmaz evet haklısınız o kim ki peh annesiymis. Annesinin akrabasiymis falan.
Bence nisanda size az bilezik taktılar kesin ondan utanıp goturemediler 3 bilezik ile nişanlı kızın ne işi var düğünde.
Bana 25 taktılar mesela sag kolum sol kolumdan aşağı görünüyordu gittigim düğünlerde nisanli iken. İnan böylesi de kötü. Gitme daha iyi

Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
nasıl kafalar yaşıyosunuz anlamıyorum arkadaş, nerden dert yaratsam diye bakıyosun resmen. ömür törpüsü gibisin he

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back