- 14 Ağustos 2018
- 20.518
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.157
- 598
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
ne alaka ya? nesi yanlış niye yakışmaz kim demiş onu?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alaka ya? nesi yanlış niye yakışmaz kim demiş onu?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
niye yakışmasın?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Bazıları "gelin" olarak doğuyor sanırım. Arabada ön koltuk savaşları da başladı mı? X ister Y yapar baskılı mutfak önlüğü de aldınız mı?Ama biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Böyle insanlara birşey olmuyor ya. Varaklı salon takımında oturur, Türk kahvesini içerken gelin evi izlerler, yine olan bize olurfaturalar coşmuşşş yakınımızda savaş çanları çalıyorr çocuklar lgs ya da üniversite sınavı için ağır stres altında gençler de kpss.virüs gene coştuu ama düğüne gidilmeli tabi kiii.nasıl çağırılmaz skandalllllllll
Ay çevremde bir aile var. Acayip zenginler, gelinleri de sırf kayınvalidesinden kurtulmak için işe girdi.evlenince de konu açar:kaynanam sık sık bana geliyor nasıl kurtulmalıyımmmm
+ kaşe imzaBen de keşke çağırmasalar inşallah çağırmazlar biyere diye dua ediyodum :)
Şu an anlamıyorsunuz ama nişanlınız düğüne davet etmeyerek size ne büyük iyilik yapmış evlenince anlayacaksınız, sizin nişana cümbür cemaat gelen uzak akraba, her düğün nişan organizasyonlarına katılırsanız siz evlenince evinize de cümbür cemaat gelir yandım Allah dersiniz.Onlar bizim nişana ailecek cümbür cemaat geldi ama
Demekki uygun gormedıler .Kocan deil daha kendıne gel .Derdın yok heralde .Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Bazıları "gelin" olarak doğuyor sanırım. Arabada ön koltuk savaşları da başladı mı? X ister Y yapar baskılı mutfak önlüğü de aldınız mı?
Nişanlı olunca ne oluyorsa artık, bir güncelleme geliyor sanırım. Adam 25+ yıllık anasıyla düğüne gidemiyor nişanlısı olmadan.![]()
Niye yakışmaz pardon sizden izin mi alacaklar.Annesiyle gidiyor eski sevgilisiyle mi gidiyor da yakıştıramıyorsunuz.Benim 15 senelik eşim heryere bütün davetlere düğünlere birlikte gidiyorlar annesiyle gayette yakışıyorlar mutlular.Ben kv görüşmediğim halde hiç karışmam karışmayada hakkım yok .O da benim aile ilişkilerime karışmaz karışamaz.Eşimle de çok mutluyuz problem yok.Sizde böyle şeyleri kafaya takmayın mutsuz olursunuz.Gitmek istediyseniz de bende gelmek istiyorum deseydinizAma biz nişanlıyız artık kaynanayla gitmesi yakışmaz
Bizim toplumun bir sorunu daha. Yalandan çağırmak -çağırılmak, mış gibi yapmak ,alınmasın gücenmesin diye söyleyememek, başka planı olduğu veya hiç planı olmadığı halde hayır diyememek, sınırını bilmemek... uzayıp gidiyor.Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye